Forum despre Leroy Merlin Bricolaj


@merlin Miercuri, 6 August 2014
pt catalin: prima consta in echivalentul a 1/2 din salariul net lunar, impartit in 2 transe: iulie si ianuarie; iar bonusurile sunt in functie de cat de bine pupi in fund responsabilul de raion sau seful de sector si se acorda o data pe an in urma unei asa-zise evaluari.
leroy deschidere Sambata, 23 August 2014
eu sunt curios daca sa deschis magazinul din craiova?? stie cineva??
la interviu tipa aia spunea ca se deschide in mai, dar cum treaba merge romaneste in mai nici macar nu erau terminate lucrarile.
CRAIOVAMAXIMA Sambata, 13 Septembrie 2014
Deschidere oficiala ieri, ce sa zic de magazin, mic , preturi mari, se umfla degeaba ca sunt cei mai ieftini, multe chinezarii, produse de proasta calitate...nicio promotie la deschidere .
Rambo Luni, 22 Septembrie 2014

Din afacerea cu Baumax nu iase nimica , la baumax se anunta ca se v-a semnea noile contracte de angajare cu francezi sunt foarte curios de faptul ca o casiera la noi castiga 900-1000 ron fara bonuri sa semneze la 750 da-mi voie sa am dubii ca totii vor semna in speranta ca v-a fii bine.

Arhi Duminica, 28 Septembrie 2014
Vad ca tot posteaza de mult timp jobul Sef departament comercial. Care e smecheria? Vad ca umfla postul in pene cu formulari de genul ”vei fi membru al comitetului de directie”, dar am impresia ca postul e similar unui sef de raion.
Puteti sa-mi dati mai multe detalii despre post, eventual si despre salarizare?
john Joi, 2 Octombrie 2014
seful de departament comercial e membru in comitetul de directie. cel mai probabil e in cadrul magazinului pe care il deschid in zona Alexandriei. isi selecteaza cu atentie angajatii, mai ales pt functiile de conducere. asta ar fi un motiv pentru care e anuntul de mult timp.
sniper Duminica, 26 Octombrie 2014
Am fost chemat acum vreo luna jumate de cei de la manpower pt un job la un magazin de bricolaj....era vorba de leroy merlinul de pe Chitila.
Salariul 800 de lei si bonuri....am inceput sa rad cand am auzit :))...m-am ridicat , am multumit pt invitatie si am plecat.
In aceiasi zi m-am angajat cu 1200 lei+ bonuri, plus alte beneficii (prime de sarbatori echivalente cu 1 salariu, inca un bon cadou de 50 de lei lunar , sapunuri, creme..etc) ca si verificator de marfa ....programul il am de luni pana vineri de la 9 la 17:30....deci daca , cautati si aveti rabdare gasiti.
Referitor la salariul meu de acum...nu sunt multumit , de aia sunt intr-o cautare continua..insa la munca care o fac consider ca este ok ( nu fac deloc munca fizica).
P.S.
Inainte am lucrat in brico,hornbach si dedeman.
Ca si bani dedemanul este cel mai ok..iar ca mediu de lucru brico.
vasile Marti, 28 Octombrie 2014
UP 28 NOIEMBRIE 2014 : lucrez acolo, salariul este mic, cam 900 pe luna plus bonuri nu beneficiezi de profit de la raion, asa cum beneficiaza cei de la concurenta...se munceste mult nu e usor, ti se pune mereu "placa" : la evaluare vei primii marire ( am primit 30 de ron...bataie de joc) , nu ai sanse sa avansezi decat daca te apuci sa tai capetele colegilor tai, toti cei vechi au plecat...s-a cam dus vestea cu Leroy Merlin, nu prea se mai bat oamenii sa vina la angajare...si asa ca sa inchei pt cei de la LEROY in curand se va deschide un DEDEMAN in zona acolo...SI CEI DE LA DEDEMAN PLATESC FOARTE BINE, VETI AVEA NEVOIE DE MULTI ANGAJATI, O SA AVETI O SURPRIZA !!! SUCCES
Sa radem Luni, 24 Noiembrie 2014
Sniper, m-ai facut sa rad.:)) Ai luat toate magazinele de bricolaj la rand? :))
Marius Duminica, 14 Decembrie 2014
Ceva prime de craciun se vor da?
pui Miercuri, 17 Decembrie 2014
@Marius

dupa ochi!

Pai ce ai facut sa meriti prima?
pui Miercuri, 17 Decembrie 2014
Marius

Pune osul la treaba si nu mai sta cu mana intinsa!!!!
ionela Duminica, 21 Decembrie 2014

Salariul este 900 ron pe luna FARA bonus vanzari ... la Dedeman este 1700 plus bonus de la vanzari...la Hornbach 1500 plus bonus de la vanzari...munca este cam peste tot la fel, daca iti faci treaba nu se ia nimeni de tine.

ghemotoc Miercuri, 29 Aprilie 2015
despre postul de Controlor de Gestiune stie cineva ceva?
Elena7 Joi, 18 Iunie 2015
Care este programul de lucru al unui consilier de vanzare?
soso Duminica, 13 Martie 2016
Buna! Am fost la un interviu la ei pt vanzator (consilier vanzare) si situatia este urmatoarea:
- se incepe cu o prezentare a companiei
- salariu fix (nu precizeaza) + bonuri de masa (aprox. 200 lei/luna)
- asigurare medicala la o clinica privata
- program 9 ore (1 ora pauza), 2 schimburi si la nevoie un schimb intermediar
- 2 libere pe saptamana
- dupa prezentare se da un test de limba romana si matematica iar cine promoveaza merge la testul practic (esti informat despre teste de cand te suna)
- la testul practic ai in fata un "mini raion" cu produse amestecate, pe care trebuie sa le asezi dupa etichetele cu denumiri si preturi
- se face si o simulare client-vanzator in legatura cu un produs (adica vine un client si vrea sa il ajuti cu anumite informatii)
Raspunsul pt proba practica nu l-am primit inca (au zis ca ma suna indiferent de rezultat pana la sfarsitul saptamanii respective). In mare parte cam acesta a fost procesul prin care am trecut. Dureaza aprox. 2 ore si mare atentia la teste, nu sunt grele dar daca nu citesti cu atentie poti gresi foarte usor. Din grupul cu care am intrat (aprox 20 persoane) la proba scrisa, au mai ramas 8 persoane pt proba practica.
soso Miercuri, 6 Aprilie 2016
Dupa aprox. 1 luna am primit si raspunsul. Doamna de la Resurse Umane si-a cerut scuze pt intarziere, motivand faptul ca i-a fost greu sa faca o alegere. De asemenea, a mai spus ca, profilul meu este unul interesant dar nu indeplineste toate criteriile necesare. Mi-a multumit pt participare si m-a intrebat daca sunt de acord ca datele mele sa fie pastrate in baza lor de date.
Daca aveti ocazia nu refuzati interviul. Nu cred ca strica un interviu in plus. Chiar daca sunt la inceput de drum pot spune ca am fost tratat cu seriozitate in comparatie cu alti "specialisti" din alte firme. Pana in momentul de fata, cei de la Leroy Merlin, sunt singurii care s-au tinut de promisiune si m-au contactat. (chiar si cu intarziere)
alerim Luni, 25 Aprilie 2016
Sunt interesata care este, mai nou, salariul unei casiere, avand in vedere ca de la 1 Mai 2016 salariul minim brut pe economie va fi de 1250 lei?
Alcatraz Luni, 25 Aprilie 2016
In Iasi salarul este 950 ( de la 1 mai) in mana + tichete , foarte putin dupa cele 3 intalniri si teste date cu ei si volumul de munca.
cartof Joi, 9 Martie 2017
@Alcatraz. Mersi frumos , m-ai scutit de niste ore pierdute aiurea pe la interviurile astora. La banii astia sa caute in continuare...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?