Forum despre Libra Bank


Andreea Luni, 8 Aprilie 2013

Salarii mici si cerinte mari...plus stat peste program.

mina_x Vineri, 24 Mai 2013
Buna! as dori sa stiu daca a fost cineva la interviu pentru un post de front office si a dat teste de atentie si logica, cum sunt testele, nivelul salarial pt acest post sau orice alte detalii in legatura cu interviul.Am inteles ca o sa fie o discutie libera de grup cu ceilalti candidati pentru post.As dori detalii despre cum decurge acest interviu. Multumesc!
florentina Marti, 30 Iulie 2013

Am lucrat aproape 3 ani. Salariul meu a crescut in acest timp, cu aproape 50 de lei de cand m-am angajat si pana am plecat.

just me Duminica, 11 August 2013
Testele care se dau in cadrul interviului sunt teste de logica, calcul matematic, atentie distributiva si foarte multe intrebari legate de siruri si de elemente ce nu corespund sirului. Plus un text in care trebuie sa corectezi greselile ortografice si de punctuatie.
e.g Joi, 22 August 2013
da, am fost si eu la interviu pentru un post de audit intern (12 luni per det) - confirm testele mentionante de "just me"
dp 1 zi am sunata din nou sa vin la un interviu cu "sefa pe audit intern" -partea neprofesionista a fost ca m-au sunat dimineata ptr interviu in aceeasi zi!! Dupa mai multe incercari de a muta interviul macar a doua zi (chiar nu puteam in ziua respectiva) tipa de la HR m-a flituit cu un "da, ma rog vad ca nu ne intelegem si nu putem sa ne sincronizam".
Mi se pare absurd si incorect sa elimini un candidat care a trecut testele si a investit timp in interviul respectiv doar pentru ca nu vine la interviu peste 3 ore de la momentul telefonului.
jamie Vineri, 23 August 2013
Am fost la interviu pentru postul de secretara/receptionista, unde am dat acele teste (primul de inteligenta si al doilea de atentie, unde trebuia sa faci corectezi un text). Dupa ...
Alex Miercuri, 28 August 2013
@Jamiesalariul oferit de ei era 1200 sau atat doreai?
Gabriela Joi, 12 Septembrie 2013
Buna! Am fost si eu la interviu pt Personal Banker saptamana trecuta. Nu mi-au dat niciun raspuns pana acum, asa ca il consider deja negativ. Eu am cerut 1500 lei, presupun ca a ...
Alina Vineri, 13 Septembrie 2013
Buna! Imi poate spune si mie concret ce face un Ofiter Bancar Urmarire Executare Silita si Valorificare la Libra? Care este salariul? Am fost chemata la interviu desi nu am studii ...
jamie Sambata, 14 Septembrie 2013
@alex atat ofereau ei
Alina Duminica, 15 Septembrie 2013
@jamie Cum a fost al doilea interviu? Ce intr ai avut?
Candidat Marti, 8 Octombrie 2013
Stiti cumva cam ce salariu ofera pentru o pozitie pe IT (dezvoltare SQL Server) ? Sa stiu daca are rost sa ma prezint la interviu :)
SCM Miercuri, 9 Octombrie 2013
Buna ziua! As dori sa stiu si eu care este nivelul salarial pentru postul de Analist Credite Corporate. Multumesc!
Alt_candidat Joi, 10 Octombrie 2013
Cine are idee ce salariu pot oferi pentru o pozitie de Reporting Developer ? Au o pozitie deschisa...
shks Marti, 15 Octombrie 2013
@SCM , ai fost la interviu pentru postul de Analist CC ?
eu Marti, 22 Octombrie 2013
pentru postu de consilier financiar bancar, cam cat este salariul? se merita sa lucrezi pentru ei?
@eu Marti, 29 Octombrie 2013
1100Ron, bineinteles ca se merita!
me Joi, 21 Noiembrie 2013
dintre cei care au dat testele pt postul de consilier financiar bancar vinerea trecuta, aveti vreun raspuns?
libra Vineri, 22 Noiembrie 2013
Cum a fost testul pt postul de consilier ?Pe ce se pune accent?
fost angajat Duminica, 24 Noiembrie 2013
Am lucrat in cadrul Diviziei juridice si din punctul meu de vedere nu este un mediu placut de munca, nu ai timp efectiv sa acumulezi cunostinte, volumul de munca este foarte mare, ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?