Forum despre Libra Bank


Andrei Miercuri, 29 Octombrie 2014
Buna @valera, asa cum am mai spun salariile sunt confidentiale in cadrul organizatiei Libra Internet Bank.

In primul rand trebuie sa stii ca este unul peste media oferita in domeniu bancar. In al doilea rand salariul este negociat la angajare in functie de ceea ce poti tu sa oferi in plus bancii (cunostinte teoretice, idei inovatoare de imbunatatire a proceselor etc.)

Cel mai bine ar fi sa te prezinti la un interviu, te vei convinge singura!

Succes!
Andrei Miercuri, 29 Octombrie 2014
@jp morgen; te asteptam la interviu, se pare ca vei fi noul/ noua colega (cel putin din punct de vedere financiar ne potrivim)!
curios Marti, 18 Noiembrie 2014
A facut cineva internshipul "Relationship Manager Trainee" si ne poate spune ceva despre el?
vrajeala Vineri, 28 Noiembrie 2014

Salariu 1400 si putin + bonuri ca PB / consilier financiar bancar sucursala, in centrala acelasi salariu "imens", poate 1600 cu ceva vechime/experienta. Salariul ca ofiter bancar centru de procesare 1000-1100 + bonuri. Bonus destul de greu de atins, din care se mai taie 10-15% / eroare. Salariul nu creste sau creste cu max 50 de ron brut pe an si nu este deloc peste media salariilor din domeniu.
Supervizorii / sefii de departament se implica foarte putin spre deloc in munca, nu fac decat sa supravegheze toata ziua si sa faca politie. Munca de dimineata pana seara la orele 18-19, uneori chiar si 20 in functie de volume. Orele suplimentare nu sunt platite si nici zile de concediu nu sunt oferite atunci cand se sta peste program, desi in contract este stipulat acest lucru.
Desi nu accepta angajati care au terminat facultati particulare (ceea ce poate fi un lucru bun), exista astfel de persoane angajate care au chiar functii de conducere.
Interviu: un test de logica, un test de corectura a greselilor gramaticale si apoi discutia de rigoare cu HR`ul si mai apoi cu potentialul sef direct.
CONCLUZIE: munca multa, bani putini.

Dia Duminica, 8 Februarie 2015
@D-le Andrei:
1. Se scrie "abia astept sa fim colegi"...nu "abea astept sa fim colegi".

2. http://www.zf.ro/profesii/magda-dragne-manager-de-resurse-umane-al-libra-bank-suntem-considerati-o-rampa-de-lansare-in-piata-3090872

Ma intreb, din 2008, oare atat de mult au crescut salariile in cadrul Libra, incat acum sunt peste media oferita in domeniul bancar...nu cred ca 'dezinformarea' ar trebui folosita ca "magnet" in recrutare...
Andreea0001 Miercuri, 18 Februarie 2015
Buna ziua. M-ar interesa si pe mine salariul pentru Business Process Analyst si care sunt sarcinile mai exacte pentru acest post. Multumesc.
Bang Joi, 12 Martie 2015
Salutare. Imi poate da cineva detalii despre postul de Manager relatii cu clientii profesii liberale?
Ma intereseaza atributii, mediu de lucru, volum de munca, salariu, orice info imi va fi de folos. Va multumesc.
cemile Joi, 17 Septembrie 2015
despre postul de operator ghiseu, sau casiere, nici nu stiu exact cum se numeste ce imi puteti spune ? e bun pt inceput daca nu am mai lucrat deloc inainte? ma pot angaja si part-time la caserie ? si in ce consta munca mea? stiu ca incasez plati (rate facturi etc), schimb bani , dar alte operatiuni care ar mai fi ? si salariul pt inceput care ar fi ? si pt part time si pt full time ??
cemile Joi, 14 Ianuarie 2016
pentru postul de Junior Relationship manager imi poate spune cineva cam ce salarii sunt ?(pt bucuresti) si daca ma duc la un interviu, eu neavand experienta in domeniu,doar studii economice cam ce salariu credeti ca pot cere? si cam ce face un junior relationship manager? ce atributii are? am citit la ei pe site, dar deobiceai auzeam ca intotdeauna preiei si alte atributii...si inca o intrebare..in ce consta trainingul de la inceput? te invata calumea? sau doar iti da mapa in mana `ia si citeste` si aia e..
Crisia Sambata, 19 Martie 2016
Buna ziua,
Pt postul de Relationship Manager persoane juridice imi poate spune cineva cam ce salarii sunt in Bucuresti?
amacs Joi, 24 Martie 2016
Buna ziua,

Pentru postul de consilier Persoane Fizice imi puteti oferii mai multe detalii despre atributii si venit.
Bacau Vineri, 25 Martie 2016
Tinerii din ziua de azi sunt dornici sa-si inceapa cariera intr-o banca, mergand pe ideea ca la inceput - voi face sacrificii sa invat, apoi cu experienta dobandita voi putea trai toata viata. Am lucrat in 3 banci diferite, iar daca as putea sa ofer un sfat unui tanar/tinere este sa aibe puterea de a nu-si incepe cariera in Libra Bank sau de a lucra vreodata in aceasta companie. Stiu ca este greu atunci cand exista poate o oportunitate, sa spui STOP, dar pentru viitorul si timpul fiecaruia este o decizie buna pe termen lung.
Pentru orice post din aceasta banca, care spre deosebire de altele, doreste sa se tot ridice, si sa se tot ridice salariul, indiferent de judet, este de 12 milioane pe casierie pana la 16 milioane pentru alte posturi, bineinteles cu vrajelile de bonusuri care nu le iei niciodata.
Problema este munca infernala, zile intregi, in care nu ai timp sa mergi la baie, pentru ca sunt ochii atintiti asupra ta, clienti nervosi, etc.
Manageri extraordinar de prost pregatiti, fara pic de experienta(a se vedea managerul regional pe moldova) cu expresii de genul ``Zi merci ca ai un loc de munca``, fara pic de experienta bancara. de la care ai pretentia ca daca nu stie banca sa stie management...
Cunosc multe persoane dezamagite total de aceasta banca, de la salariu pana la sclavia din aceasta institutie, dar poate e si vina angajatilor, pentru ca in loc sa fuga ar putea formula plangeri institutiilor abilitate.
Este doar o opinie, a unei persoane care va sfatuieste, cat sunteti tineri, sa va dezvoltati frumos cariera in alta partea decat in aceasta banca. Mult noroc
amacs Vineri, 25 Martie 2016
Multumesc pentru feedback, atunci sa inteleg ca mai bine astept ceva mai bun decat sa ma leg la cap cu ei. Nu credeam ca ii chiar asa, dar ii bine de stiut.
iulia28 Luni, 4 Aprilie 2016
Am fost la un interviu la ei. Doamna/domnisoara care m-a sunat si la care am fost la interviu mi s-a parut foarte ok la inceput. Initial m-a sunat dupa care mi-a dat un mail cu un link sa rezolv doua teste (unul de logica si celalalt de gramatica). Am trecut aceste teste si a revenit cu un telefon sa stabilim un interviu. M-am dus la interviu ( era marti) si mi-a spus ca luni revine cu un telefon daca merg mai departe sau nu...... A trecut ziua de luni.....chiar si acea saptamana si nu a mai dat nici un semn de viata, nu mail, nu sms, nu telefon..... Am avut interviul pentru consilier financiar bancar (salariu oferit de 2000 brut + bonuri......). Am intrebat de ore suplimentare si nu sunt platite...si da se cam sta peste program (daca nu reusesti in timpul zilei sa aranjezi tot ce e de aranjat).
OanaOana Luni, 11 Aprilie 2016
Bună, îmi poate spune cineva in ce constă analizele medicale la angajare pentru un post de consultant bancar? Am fost sunată dar nu mi-au spus nimic concret...
Sergheyi Luni, 11 Aprilie 2016
OanaOana: sunt analize standard de medicina muncii. Se fac la orice clinica, chiar asa se numesc analizeze. Iti ia tensiunea, consult oftalmologic, te intreaba de un scurt istoric al problemelor medicale pe care le-ai avut. Nothing to worry about... :)
OanaOana Marti, 12 Aprilie 2016
Sergheyi: mulțumesc mult pentru raspunsul prompt, mi-am făcut griji că auzisem din alte părți cum că s-ar face Ekg, radiografii, sânge etc. Toate minunile din lume... si eu stiam ca e consultul standard la care se adaugă consult oftalmologic.
Mulțumesc pentru confirmare. :) o zi bună!
Ela88 Luni, 4 Iulie 2016
Buna.ma poate ajuta cineva cu detalii despre postul de realtionship manager corporate? Salariu, bonusari, ore suplimentare,taghet...multumesc tare mult!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?