Forum despre Lidl Romania


cryss Vineri, 21 Februarie 2014

Am intrat pe site-ul lor si am vazut ca sunt 2 posturi disponibile pentru Chiajna: unul de vanzator, iar altul de asistent manager.

A Vineri, 21 Februarie 2014
Bafta cryss.
ella Joi, 27 Februarie 2014
Buna, am vazut ca este disponibil un post Management Trainee Gestionare Stocuri. Stie cineva cam ce salariu se ofera si ce perspective exista pentru acest post? mersi.
oportunist Miercuri, 5 Martie 2014
In general in ziua de azi indiferent daca lucrezi la Lidl, Carrefour, Kaufland,Real, Auchan,Cora etc. , comertul va fi la fel.Si managerii, sefi de magazin etc.care scot "untul"din agajati toti vor fi la fel, deoarece tu ca sef de magazin trebuie sa scoti maxim-ul dintr-un angajat.Aceste aspecte te invata la formare, plus daca magazinul merge foarte bine acea nesimtire din partea managerilor va fi multiplicata.Pe.scurt comertul e dur chiar foarte dur de acea multi se plang dar putin ajung unde isi doresc.Daca vei dori sa avansezi vrei strange din dinti si vei ajunge unde iti propui, daca nu la compania unde lucrezi la alta, totul depinde de fiecare parte.
wonderland Sambata, 8 Martie 2014
nu se depun CV uri. trebue sa te prezinti la centrul de recrutare din localitatea ta. de exemplu daca stai in cluj. cauta pe google '' centru de recrutare Cluj'' . si este pe strada Calea Dorobantilor, Nr. 8-10...Centrul Militar Zonal Cluj. Si vorbesti cu un locotenent acolo, completezi o fisa, ii spui daca ai liceu, facultate, ce diplome ai si ce varsta, daca ai facut sprot de performanta sau nu si in functie de asta iti gaseste o categorie. pe aici gasesti mai multe http://www.mapn.ro/recrutare/sgv.php
sa Luni, 10 Martie 2014
sunteti nebuni voi astia ca e greu la Lidl,daca mergeati la scolarizare in Germania nu cred ca mai vb asa de nemti,am fosf scolarizat in Germania si acum nu stau peste program,impreuna cu seful de magazin cautam solutii cum sa ne facem treaba mai bine dar mai important lucru e sa stim care sunt prioritatile,acesti oameni muncesc,au trecut demult de mentalitatea noastra de birocrati,funduri mari.asta suntem noi,niste plangaciosi.
hhj Marti, 11 Martie 2014

Da, e de munca, salariul e bun...Oriunde in lumea asta, munca va fi munca, doar ca nu conteaza cat de greu e la munca, conteaza cum te trateaza ceilalti care sunt mai mari decat tine in grad. DESPRE ASTA E VORBA, NU CA MUNCA E GREA...E vorba despre cum se comporta cei care ajung sefi si punct.

nico Joi, 13 Martie 2014
vreau sa ma angajez l lidl Tmisoara unde pot sa las cv amtrimis pe sait lor ,am lasat la magazin inTorontal cel putin 3 cv niciun raspuns .Am exeperienta la un alt hipermarchiet.
mar Joi, 13 Martie 2014
atat de caraghiosi sunteti voi astia care comentati cat de rau e la lidl,nu va obliga nimeni sa lucrati cu nemtii,nu sunt de vina sefii,ci avem de respectat niste proceduri de lucru si cifre pe care tre sa le facem,cine nu poate sa se duca la piata sa vanda la taraba,sau sa se inroleze in armata sa se plafoneze,noi in loc sa evoluam,involuam.mult succes unde va veti angaja si unde patronul o sa va cheme 4 ore si sa va plateasca pt 8 ore.hai sa fim realisti
betty Sambata, 15 Martie 2014
stie cineva unde se poate depune CV-ul pentru angajari la lidl craiova ca pe best job nu merge aplicatia.
betty Sambata, 15 Martie 2014
Unde trebuie sa trimit CV-ul pentru angajare la Lidl Craiova pentru ca pe situl de recrutare nu functioneaza aplicatia si pe adresa directa a lidlului la sectiunea cariere la fel nu functioneaza aplicatia. Joburile la Lidl sunt scoase la vrajeala?La alte joburi aplicatiile au mers dar aici de 4 zile ma chinui si nu merg deloc.
antonia antonia Luni, 17 Martie 2014
unde pot depune un cv pt lidlsau unde sa ma adresez in legatura cu asta?
eniko Marti, 18 Martie 2014
din aprilie maresc salariu cu 100 de ron?
actual lidl Miercuri, 19 Martie 2014
nu stiu in ce magazine lidl lucrati voi sau ati lucrat,dar in cel in care lucrez eu sefa de vanzari,de magazin si adjunctii vorbesc cu noi cu te rog si intreaba daca poti sta peste program daca e nevoie. cat despre munca in folosul comunitatii nici nu se pune problema. eu un singur lucru nu il inteleg si sunt sigura ca nu il gandesc bine cei de la lidl si anume faza cu adeverintele. cand ai nevoie de concediu medical ai nevoie de o adeverinta si cand o ceri ti se comunica urmatorul lucru: dureaza cel putin 7 zile pana ajunge. dar ei nu se gandesc ca fara acea adeverinta nu primesti concediul medical??? eu nu am de unde sa stiu ca peste o saptamana ma ia raul sau febra si am nevoie de acea adeverinta...
@actual lidl Joi, 20 Martie 2014
in ceea ce priveste adeverintele medicale eu nu vad lidl-ul vinovat ci statul roman. compania livreaza sumele de bani aferente asigurarilor, dar vine statul roman care nu este in stare sa faca ceva in aceasta privinta. nu vad necesitatea unei adeverinte cand totul este informatizat. adeverinta aia e o chestie de a pune la rang inalt birocratia. oricum fiecare se regaseste intr-un sistem informatic, dar pe langa asta vor si o hartoaga. dupa ce ca la dam, in medie, 150 lei doar pentru sanatate nu poti beneficia de nimic, iar pana la pensie si compensate mori de oase rupte........ (aici fiind si vina companiei-trebuie repaletat ca vine vizita sau audit si sa fie d-le totul la linie)
salariat lidl Joi, 20 Martie 2014
cea ce ati facut cu acea prima de 1000 ron numai la uni angajati , nu ni se pare corect la ceilalti . nu aste frumos poate au luat prema tocmai acele persoane care nu meritau . va rugam faceti ceva ca toata lumea sa primeasca acei bani.
lidl ion Joi, 20 Martie 2014
Despre ce prima vb , detaliaza
angajat lidl Vineri, 21 Martie 2014
este vorba despre acele vaucere de cumparaturi in valoare de 1000 ron
Lidl Vineri, 21 Martie 2014
S-au dat vouchere de cumparaturi in valoare de 1000 ron doar celor care la1.03 2014 au depasit o vechime mai mare de un an de la atingerea ultimei trepte salariale,dar noi ceilalti angajati nu muncim?avem si noi vechime de 3,4 ,5 ani,oare noi nu meritam acesti bani? Stiti doar sa ne trimiteti auditul pe cap care sa ne controleze si in cur daca se poate, sa ne caute nod in papura si sa ne dea note mici pe nedrept
@lidl ion Vineri, 21 Martie 2014
cei care au o vechime de minim 1 an de la ultima treapta primesc aceasta bonificatie la salariu in bonuri de cumparaturi. apreciez ca se imparte profitul si cu pleava si oricat de praf or fi cei preluati de la plus ii merita pentru ca au rezistat sistemului sau modificarilor de sefi, proceduri, implementari.

le asteptam si noi pe cele de Paste si sa speram ca isi vor pastra motivarile si pe viitor.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?