Forum despre Lidl Romania


clujeanul Joi, 24 Aprilie 2014
Sincer va spun ca in filiala unde lucrez nu am stat la servici nepontat niciodata, iar daca am fost chemat la inventar m-a pontat manual SM. Precizati macar orasul unde lucrati. Iar cu faza cu eficienta si cu stresul conteaza ff mult colectivul.
xxxica Joi, 24 Aprilie 2014
cred ca problema cu nepontatul la minut se practica in magazinele/orasele cu o vanzare scazuta, iar in cele cu o vanzare aproximativa de 100000 pe zi nu prea ai de ce sa stai nepontat. daca 1 sau 2 persoane se fac ca muncesc atunci este posibil ca ceilalti sa traga pentru sau lipsa organizarii sau dezorganizare totala poate duce la pierdere inutila de timp.

insa cineva este sus! ce s-au gandit ei!? de ce sa le dam prima de paste??? si iata ca de la o caserola de carne au suplinit posibila pierdere bugetara cu prima pentru angajati. plus cateva sute/mii de clienti pierduti prin imagine negativa, gratuita, in comparatie cu investitiile in vedete, audio si video sau pliante depuse in timp pentru una pozitiva.
angajat Vineri, 25 Aprilie 2014
pai da ma le mai da la sefii de magazine salarii de nu le pot duce si asta e . ar trebui sa va ganditi mai degraba la amaratii de casieri care alearga ca nebunii nu ca vor sefii si o fac pentru ca vor sa aibe un servici
Timisoara Luni, 28 Aprilie 2014

Am lucrat si eu la Lidl,in Timisoara,numai 3 luni,de ce :)) ?
M-an angajat la deschiderea magazinului,iar unele persoane au fost repartizate pentru o perioada scurta la magazine din Arad.Deja se stia cine o sa fie dat afara dupa astea 3 luni,pt ca un sef adjunct nu a putut tine secretul si a mai zis si la un casier,care il credea prieten.
Dupa 3 luni,sotiile sefilor de la alte magazine au fost angajate,iar noi,5 baieti nu ni s-a prelungit contractul pe motiv ca nu sunt vanzari :).Nici nu stiu sa minta,

Eul Joi, 1 Mai 2014
Timisoara , as dori sa vorbim in privat daca se poate idul meu de messenger este Mereuta_Dan1@yahoo.com
mihai Vineri, 2 Mai 2014
cat de mult se pune accent pe cunoasterea limbii germane in departamentul de achizitii? In anunturi aceasta cerinta e obligatorie. Chiar esa sa fie? Se foloseste la nivel avansat?
Baterie Vineri, 2 Mai 2014
Va salut. Nu lucrez la nicio firma, nu sunt conspiratii, nu e vorba de nimic, decat de asta:

Sunt sigur ca Lidl astia si altii sunt vai mama lor. Insa in loc sa va plangeti, v-ati gandit vreodata sa investiti in educatie? Stiti voi....cartile alea...au litere...le cititi...cunosteti lucruri noi...o sa aveti un job mai bun?

Momentan, va meritati soarta.
Fost angajar Luni, 5 Mai 2014
"Timisoara" ai fost angajat cumva de la 1 decembrie pe timisoara 5? ai fost la iernut in prima zi?;)) sar putea sa ne fi intalnit
JUSTME Marti, 6 Mai 2014
In ce a constat interviul de angajare?
lidl ? Marti, 6 Mai 2014
Pentru cei care deja lucrati la Lidl... Cum a decurs interviul? Ce intrebari vi s-au adresat?
Ciprianyo89 Miercuri, 7 Mai 2014
Stimabililor, spuneti-mi si mie, va rog, cine stie, cum decurge un interviu de angajare la LIDL? Ce anume se cere?
Off Miercuri, 7 Mai 2014
Pentru ce pozitie?
Ciprianyo89 Miercuri, 7 Mai 2014
Sef adjunct.
gina Miercuri, 14 Mai 2014
Ar fi normal sa dea bonuri. Ce salariu e ala 300$ adica 1000 lei? Nu putem trai cu asa salarii. Ce mai tara e si asta
me Miercuri, 21 Mai 2014
cat castiga un sef adjunct de magazin
adjunctul Joi, 22 Mai 2014
@me: 3100 brut.
Multa munca, salariile sunt mici in comparatie cu posturile similare din tari cu vanzari/crestere/dezvoltare pe orizontala similare. Sincer nu merita, ziua de azi nu este un moment prielnic sa te angajezi in aceasta companie daca ai familie. Sefii din prima linie( adjunctii si sefii de magazin) sunt bombardati de informari, retrageri, modificari de layout, probleme de alocari, pierderi, comenzi, retururi, modificari de pret; sunt sub constanta presiune a cifrelor - pana la urma doar acestea se vad la sediu, nu? In cifre se reflecta ,cei drept, munca celor din magazine. Si multe, multe altele. Urmeaza sefii de vanzari... unii praf, fosti casieri de buticuri care faptic nu fac altceva decat sa tina de scaunele lor calde,incapabili de constructie, unii mai pregatiti, dedicati "cauzei" si capabili de comunicare constructiva, din pacate rari. Mai sus de cei mentionati nu comentez pentru ca nu cunosc detalii si persoane suficient de bine ca sa pot aduce comentarii la adresa acestora.
"Incurajam promovarea din randul propriilor angajati si sprijinim schimbul intre departamente si intre societatile LIDL." - te trimit unde este nevoie de om, nu este acceptat refuzul.
"Ocuparea unui post se face prin proceduri de selectie profesionala." - am vazut destui angajati noi ca sa pot spune ca 90% din recrutati nu sunt inzestrati suficient sa reziste in firma. Am ajuns la concluzia ca SV cauta tute care sa nu ajunga vreodata sa le ia locul(fuck me!)
"Deciziile de angajare sunt luate intotdeauna respectand principiul ”celor 4 ochi”, cu participarea superiorului ierarhic direct"- corect.
"Ii intampinam pe noii angajatii inca din prima zi de lucru bine pregatiti si cu atentie."- ochii pe butelie poate, ca nu este timp de ei.
Instruim fiecare angajat in conformitate cu activitatea desfasurata si cu pozitia detinuta in cadrul companiei." - la " bun venit " si atat, nu este timp si mai ales nu pierzi un om bun, care te ajuta la eficienta sa pregatesti unul care poate ramane, poate nu.
Obtinem succesul programului de scolarizare stabilind cu regularitate runde de discutii cu angajatii."- daca spuneti voi....
Cream conditii cadru si un timp de lucru adecvat care sa asigure angajatilor un echilibru intre profesie, familie si timp liber."- ajungi acasa rupt/-a in gura chiar daca stai la 8 ore si ti-ai luat si pauza de 30 minute(niciodata nu mi s-a intamplat asta). Eu muncesc cate 12 ore zilnic, si chiar ma organizez exemplar,am echipa buna, dar jur niciodata nu reusesc sa le termin pe toate.
Recompensam realizarile si implicarea angajatilor in functie de pozitia pe care o ocupa si de situatia de pe piata muncii."- corect, ma uit la colegi/-e din breasla.
Organizam cu angajatii, in mod regulat, intalniri de evaluare a realizarilor, a comportamentului se a dezvoltarii acestora in cadrul companiei."- praf in ochi.
"Sprijinim si incurajam angajatii in dezvoltarea lor profesionala si personala."- poate, eu n-am auzit de asa ceva.
"Incheiem raporturile de munca in mod amiabil, corect si respectuos."- corect.

Mentionez ca am 2 facultati(spun asta ca sa nu las impresia de vreun sef parvenit), una facuta ce-i drept la frecventa redusa, am mai lucrat pe post de sef( peste cel de acum, in alta companie, pentru o lunga perioada de timp) era stres si acolo, erau bani mai putini, dar nu se compara cu Lidl. Tot respectul pentru angajatorul meu, dar cum am gasit ceva mai uman, family friendly, nici macar demisia nu mi-o dau.Plec.
Salutari colegilor/-elor si eficienta peste 1050(nu conteaza ca arata magazinul ca o piata turceasca, doar auditul sa nu va treaca pragul)!!!
doritor de intrare in bransa Joi, 22 Mai 2014
Pentru adjunctul: pot sa te sun sa te intreb ceva privat? la ce nr pot sa te sun.Am fost sunat de catre cei de la Lidl si nu stiu ce sa fac,din ce citesc pe forum,toti sunt nemultumiti?Nu se poate lucra mai normal acolo,oriunde se mai sta peste program,dar aici citesc,parca e in legiunea straina!
Sef vanzari Joi, 22 Mai 2014
Merita sa fii sef de vanzari la LIDL? Doresc sa devin SV la LIDL,credeti ca fac fata,dar de felul meu nu sunt un tip brutal,asa cum citesc ca ar fi ceilalti sefi de vanzari.Toti angajatii pe care-i coordonez la actualul loc de munca,ma respecta si nu de frica,ci pentru ca le vorbesc frumos.Inteleg la la LIDL,trebuie sa fii rau si sa stai bine cu ficatul,ca ai un program de lucru cu ore la infinit.Ce ziceti?
@Adjunctul Joi, 22 Mai 2014
Perfect de acord cu Adjunctul! Acesta este Lidl-ul, cel real, din filiale.

Vanzare sa fie, nu conteaza cum, pana la audit, dar nu-i bai pt ca si asta se rezolva prin re-audit.

Ei vor vanzare fara casieri, dar omul vine -> e coada (se vede de la intrare) -> face cale intoarsa => adio eventuala vanzare.
Respect @adjunctul Joi, 22 Mai 2014
Lucrez de mult timp in companie, de fiecare data cu drag si entuziasm si niciodata nu am zis ca e greu, dar acum a venit momentul "scuturarii pomului" si mi se pare inuman ce ni se cere, avem un sef foarte descurcaret si care stie sa faca echipa, dar in ultima perioada nu mai reuseste sa faca fata, poate ca a venit si momentul nostru, respect @adjunctul, m-ai facut sa postezi si eu aici, nu credeam ca o sa vad o postare atat de buna aici, pacat ca zilele ne sunt numarate.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?