Forum despre Lidl Romania


dragosh111 Duminica, 26 Iunie 2016
Buna ziua! @lummy Salariile sunt diferite in functie de oras, vanzari. Beneficiile de genul voucherelor lidl sunt uniforme, fara diferentieri.La fel si in cazul tichetelor de masa. O zi buna!
Lidl Romania Joi, 30 Iunie 2016

Bună @lummy! În fiecare an suntem preocupați să adăugăm beneficii suplimentare la pachetul deja existent. Anul acesta am introdus tichetele de masă pentru angajații noștri din magazine, iar anul trecut am oferit mașină de serviciu fiecărui Manager de Magazin. De asemenea, am adăugat servicii medicale noi la cele deja existente în asigurarea de sănătate oferită fiecărui coleg al nostru. Pe parcursul anului, recompensăm angajații cu diverse beneficii, cum ar fi tichete cadou și continuăm să îmbunătățim oferta noastră pentru toți cei peste 4000 de colegi.

lummy Luni, 4 Iulie 2016
Multumesc foarte mult de raspuns Dragosh111. Multumesc foarte mult Lidl Romania, sunt mai mult decat impresionata ca o companie raspunde oficial, eu una sincer apreciez destul de mult ca exista un dialog. Asta inseamna ca esti luat inseamna si ca angajat.
myha Joi, 14 Iulie 2016

Buna ziua!
Stie cineva care-i programul de lucru atat full time cat si part-time (de la cat la cat, am inteles ca se sta mult peste program) si care-i salariul de pornire (ma intereseaza in Bacau)?

Lidl Romania Joi, 14 Iulie 2016

Bună @myha! Programul de lucru full-time este de 8 ore + pauză de masă de 30 min, iar cel part-time variază în funcție de cerințele locale, putând fi atât de 4, cât și de 6 ore + pauză de masă.
În ceea ce privește salariul, te invităm să citești informațiile comunicate în acest sens: http://www.zf.ro/companii/retail-agrobusiness/un-vanzator-din-magazinele-nemtilor-de-la-lidl-castiga-intre-1-700-si-2-800-de-lei-brut-lunar-15181044

Sperăm că informațiile oferite îți sunt utile.

mirco Vineri, 22 Iulie 2016

Sa o luam cu inceputul....masina de servici ptr manageri in vreme ce unii colegi de la schimbul doi nu prind un mijloc de transport si sunt nevoiti sa ia taxiul fara a le fi decontat transportul........asigurare de sanatate si stai pe la analize ca nu te baga nimeni in seama pentru ca prioritate au cei care platesc..........pauza de masa la 8 ore de munca???De multe ori pauza dureaza cel mult 10-12 minute daca ai noroc si uneori iesi cu mancarea in gura pentru ca esti chemat pe casa si nu sunt decat 3-4 casieri pe tura iar clientii sunt nemultumiti si sincer le dau dreptate ca stau cam mult la cozi si nu au nici pe cine sa intrebe de un produs prin magazin....

Rekko Sambata, 23 Iulie 2016
Mirco din ce oras esti? Ai incercat sa vorbesti cu seful de magazin, poate va gaseste o solutie? Ce program aveti voi pe schimbul doi?
mirco Duminica, 24 Iulie 2016

Nu conteaza Rekko din ce oras sunt.....oricum programul e pana la 22:30 cel tarziu se intarzie si mai mult uneori dar de la 22:10 nu mai circula nimic.....seful nu are nici o vina..cat despre casieri de la un timp au inceput sa fie si cate doi si un sef pe tura.

Jasmine Luni, 25 Iulie 2016
Pt micutul: Procesul de recrutare in cazul unui sef de vanzari decurge in felul urmator: primul interviu are loc cu directorul de vanzari din zona respectiva, apoi cel de.al doilea interviu este cu directorul de vanzari pe tara, iar cea de.a treia etapa constra intr.un assesment center, mai exact o zi in care iti sunt testate abilitatile de leader s.a.m.d. prin intermediul unor exercitii/situatii. Abea apoi esti anuntat daca ai trecut sau nu, dupa care urmeaza o perioada de scolarizare de 1 an in care treci efectiv prin fiecare functie din magazin: casier, adjunct magazin, sef magazin, pregatire pt sef vanzari. Salarul de incadrare e in jur de 4500 lei net iar brut 6000 si cevs.
mirco Joi, 28 Iulie 2016

Sau poate sa fie avansat direct dintr-un sef de magazin care a avut rezultate stralucitoare..gen inventare ok, vizite ok, audit ok, vanzare, eficienta etc..

trainee Luni, 29 August 2016
Cu privire la postul de MANAGEMENT TRAINEE are cineva informații despre acesta?
Ma intereseaza sa stiu cum decurge procesul de selecție, ce asteptari sunt de la candidati, cat dureaza formarea, cat se castiga?
htimi Miercuri, 31 August 2016
Buna! Mi-am depus CV-ul la unul din magazine, si am aplicat un job si online, de mai bine de 3 saptamani. Voi primi raspuns undeva? A mai patit cineva ca mine?
axryu Vineri, 2 Septembrie 2016

Buna ziua
Cine poate spune ceva despre postul de "Graphic Designer (f/m)":
salariu net
program
locatia postului
sefi
etc ?

elena_h Miercuri, 21 Septembrie 2016
Buna ziua,
Stie cineva salariul net pentru, asistent manager magazin in provincie? Multumesc.
alexac Miercuri, 19 Octombrie 2016
Buna ziua,
Am obesrvat ca frecvent se vorbeste de magazine.
Ne puteti spune cum este si centrul logistic ? Nedelea ma intereseaza pe mine. M-ar ajuta informatii legate de mediu de lucru, salariu , program... etc.. Zilele urmatoare merg la un interviu pentru postul de asistent gestiune stocuri si mi-ar placea sa stiu la ce sa ma astept.
Multumesc!
angajatmega Luni, 24 Octombrie 2016

Buna ziua
stie cineva va rog frumos sa imi spuna cate tichete de masa sa dau la postul de casier, ce valoare au si daca sunt stampilate?
Multumesc

trigger93 Luni, 28 Noiembrie 2016
Buna seara ! Am maine un interviu pentru postul de asistent manager si as vrea sa intreb, cam care sunt intrebarile, asteptarile de la un candidat pentru acest post. Va multumesc !
elena_ely Sambata, 3 Decembrie 2016
Buna! Cum a fost la interviu ? Care au fost intrebarile?
FCHIRU Joi, 5 Ianuarie 2017
Buna seara as dorii sa ma sa ma mut in Cluj , imi poate spune cineva cat e un salariul net al unui anagajat in treapta a doua ?? Multumesc anticipat
dr_agos Marti, 17 Ianuarie 2017

Buna ziua,

As dori sa stiu care este mediul de lucru din sediul central Lidl... ma intereseaza de asemenea care este structura, care sunt posturile si salariile aferente (aproximativ) in departamentul de Logistica si eventual Achizitii.
Multumesc anticipat si astept un raspuns.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?