Forum despre Lidl Romania


ex-lidl Marti, 24 Septembrie 2013
pt curiozitate
o singura data mi s--a intamplat , in decembrie , cand nu au mai putut sa dea libere , deoarece se apropia craciunul !
@ex-lidl Marti, 24 Septembrie 2013
atunci se plateau in mod automat cu sau fara libere, dar ma refeream la ultimele 3 sau 4 zile nelucratoare!?
afb Joi, 26 Septembrie 2013

Ar fi bine, cand vorbim de o companie care are sedii cam in toata tara, sa specificam judetul/orasul, sa stim unde sunt probleme.

nou Joi, 26 Septembrie 2013

treiningul il fac in alta localitate, cum imi deconteaza naveta?

@nou Joi, 26 Septembrie 2013
in momentul in care ti s-a spus ca vei merge in alta localitate nu te-a dus mintea sau nu stiu cum sa spun sa ceri mai multe informatii? ti s-a dat cartulis aia numita CIM?

whatever: in principiu decontul se face ulterior daca nu se negociaza/solicita/ajunge la un alt consens. daca distanta este de cativa km nu cred ca e cazul sa iti bati capul. in fine: daca ti s-a spus ca se va deconta se pastreaza toate actele justificative(bonuri de tren, taxi, hotel(uri), autobuz) cu stamplila pe ele si datate. se solicita luna urmatoare o foaie de decont de la magazinul unde faci scolarizarea sau pe care ai fost angajat. se completeaza acolo cu ajutorul cuiva pt ca nu e tocmai usor. se inmaneaza directorului de magazin, acesta trebuie sa il dea la semnat sefului de vanzari si apoi ajunge la unul din sediile lor (de care apartii tu). banii vor intra in aprox 1,5/2 luni in contul bancar furnizat in formular. cat de cat LAMURITOR?
@nou Joi, 26 Septembrie 2013
sunt persoane care fac naveta zilnic de la 15 sau 20 de km, dar nici vorba de decont. nu este vina firmei ca vi tu de pe nu stiu unde. te angajeaza, dar tu trebuie sa fii la program, e treaba ta cum!
in CIM este descris DECONTUL!!!
miku Sambata, 28 Septembrie 2013

ma interesa daca stie cine cam in cat timp trebuie sa imi ajunga decizia in caz de demisie.si pt ngajat nou stai linistit ca nu o sa te bage nimeni in seama pt ca daca vrei sa pleci esti liber sa o faci nu plange nime dupa tine.asa ca ori rezisti ori pleci.

@miku Sambata, 28 Septembrie 2013
depinde de la caz la caz cred, dar cam in maxim 2 sapt de la demisie ar trebui sa ajunga, depinde de bunavointa unor persoane

dar la ce foloseste respectiva decizie?
angajat lidl Duminica, 29 Septembrie 2013
Am o intrebare in ceea ce priveste demisia de la lidl: In cat timp de la depunerea acesteia se incheie orice socoteala cu ei ? adica cate zile/saptamani/luni. dureaza de la depunerea demisiei pana nu mai merg pur si simplu la ei la servici, cu preaviz si cu tot ce trebuie. Pun aceasta intrebare in vederea cautarii unui alt loc de munca si vreau ca sincronizarea sa fie cat se poate de buna :D. Va salut cu respect ! :)
miku Luni, 30 Septembrie 2013
la angajare.nu pot sa sun undeva ca sa imi trimita un fax cu decizia?stitie careva un numar de telefon?
miku Luni, 30 Septembrie 2013
inca o intebare fara aceasta decizie nu se poate face angajarea in alta parte sau depinde de angajator?
ex-lidl Marti, 1 Octombrie 2013
pt miku
se poate face angajarea in alta parte , nu e nici o problema . nu o sa ti se trimita decizia decat in magazinul de unde ai plecat , cam in 2 saptamani maxim . nu se trimite prin fax pt ca e o cheltuiala in plus pt ei , oricum trebuie sa semnezi pe acea decizie .
roxxy Marti, 8 Octombrie 2013
care stie care e salariul de inceput pt un casier la lidl? si cum se face trainingul?
@roxxy Marti, 8 Octombrie 2013
la lidl nu exista casier ci vanzator + casier. de aici rezulta ca faci cat doi deci iei cat doi de la billa, carrefour sau real. salariul depinde de vanzari, sef vanzari, marimea orasului. primele salarii se invart intre minim 1300 si maxim 1400 in cazul unui oras mare. daca este mai mic probabil ca sunt undeva pe la 1000. PS.: sume nete
iris Vineri, 11 Octombrie 2013
lucrez la lidl de 1 luna si ceva( asta insemnand si perioada de training ), ce pot sa spun e greu, multe informatii care tb invatate cat mai repede posibil, muncesti de nu mai sti de tine...insa am impresia ca au mult prea multe pretentii de la tine, la un moment dat tind sa cred ca imi cer imposibilul...de jigniri sau comportament urat inca nu am avut parte :) e greu...exista momente si anumite situatii cand zic"gata nu mai pot, pana aici" dar imi trece, uit sau consider ca nu sa intamplat nimic...depinde de fiecare cat poate, cum poate, daca pune mult suflet sau nu...nu stiu, sunt multi factori acum depinde de fiecare. singurul inconvenient e ca tb sa faci munca la 2 persoane cea de casier si cea de vanzator, daia salariul e mare, ca dca te duci la alt hipermarchet iei 7-8 mil si stai doar pe casa nimic altceva...ceea ce n-ar fi rau pentru ca ai fi mai linistit si mai putin muncit, la un moment dat ajungi sa te gandesti daca chiar merita...
simo Miercuri, 16 Octombrie 2013
cat de greu vi se pare pe casa? cam cat de repede trebuie sa scanezi produsele? si cat la suta exista sanse sa iesi pe minus sume mai mari de 10 lei si ce se intampla intr-un astfel de caz? si cea mai importanta intrebare : cat timp considerati voi(fosti sau actuali casier) ca este suficient pentru a iti da in primire sertar?
@simo Joi, 17 Octombrie 2013
Durata de timp nu cred ca este una generala....fiecare invata mai greu sau mai repede,dar hai sa iti explic sau mai bine zis sa te intreb ceva...ti se pare normal ca adj sau sefu de magazin sa iti puna sertaru pe casa fara ca tu sa il numeri si apoi daca iesi pe plus/minus trebuie sa dai Nota Explicativa?Se poate verifica la lidl iuliu maniu si la lidl moinesti.
Daca cereai sa iti numeri sertaru iti luai amenintari ca ti se face referat ca sunt multi paleti de lucrat si tu tragi de timp.Si la intrebare cat de greu ti se pare pe casa....fiecare meserie are partiile mai bune si mai putin bune,nu cred ca exista meseria ideala pana si patroni au mult de furca.
simo Joi, 17 Octombrie 2013
ms de raspuns, intrebam findca sunt foarte bulversata, sunt in perioada de training si mai e o saptamana din aceasta perioada in care eu nu am intrat pe casa, ma intreb daca 5 zile sunt suficiente, in conditiile in care nu am deloc experienta asta fiind primul job, in rest ce sa zic alergi ca un nebun si incerci sa-ti faci treaba cat mai bn, ba chiar renunti la pauza si apoi iti auzi vorbe ca...nu ti-ai facut/terimnat treaba!
k Vineri, 18 Octombrie 2013
pe casa mai ales la liudl e lejer ..zic eu..la carrefopur unde lucrez eu dupa 2 zile de invatat am trecut pe casa...la lidl nu sunt ici asa multe produse la un client si nici nu prea sunt grabiti clientii deci nu cred ca e o mare problema..se invata repede...nici la carrefour nu ne nr banii in fata si a doua zi iti spun daca ai iesit pe minus..dar stam doar pe casa..la lidl e mai aiurea..stai pe casa..pe raion iar pe casa si poate intre timp intra altul pe casa ta...
viitor angajat Miercuri, 30 Octombrie 2013
urmeaza sa incep munca dar cu contract determinat pe 3 luni ,cu toate ca am fost asigurat ca imi va face pe perioada nedeterminata dupa cele 3 luni de proba imi este teama oare sa fie adevarat sau te mint . Umbla vorba ca asa ar cam face de aceia daca poate sa ma ajute si pe mine cineva cu un raspuns clar, nu sa ma trezesc ca trag ca prostu 3 luni dupa care te lasa cu ochi in soare .

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?