Forum despre Logistica Muncii Externe SRL


marian Miercuri, 12 Noiembrie 2014
Buna,Claudia iua
In ce perioada ai fost plecata?in ce zona si la ce fel de munca?
Este adevarat ca te suna cu 2-3 zile inainte de a pleca?iti trimit mijloc de transport la domiciliu cu care te deplasezi pana la Arad?
iuly Joi, 13 Noiembrie 2014
Cum se face ca dupa 20 de postari care ne spun ca e teapa apare cate unu care a plecat cu ei dar nu pot da nici un detaliu cum au plecat unde au fost la munca cat au castigat si ce in ce conditii au stat sau ce au muncit acolo sau dupa cat timp au plecat dupa ce au semnat actele? Am vazut ca sunt persoane care asteapta sa plece de atatea luni care este realitatea?
claudia iuga Joi, 13 Noiembrie 2014
buna marian , am fost din 5 august pana in 25 octombrie , cu 1 zi inainte mau sunat nu cu 2 azi ma sunat de exemplu si dimineata la 7 sa fiu in autogara din iozefin eu fiind din timisoara , in fabrica am fost la sortat pe banda na fost rau , mai dar miam facut dosaru in 8 iulie
marian Joi, 13 Noiembrie 2014
Buna claudia,
La ce data ai semnat contractul de mediere?
Eu tot la fabrica la banda am aplicat.Am semnat pe data de 11.09.2014,iar de atunci tot imi spun ca contractul este semnat de anajatorul erman dar inca nu a ajuns in Romania, tie ce iti spuneau in momentul cand ii intrebai despre contract?
Scuze ptr reseli,dar nu e vina mea,nu bate tastatura anumite litere.
Multumesc
Erika Vineri, 14 Noiembrie 2014

Oameni buni asteptam sa ne cheama de 5luni pina semnez contractul promit salariu bun, cazare,masa si numai stiu ce dar din momentul cind ai semnat contractul numai esti luat in seama nici nu raspund la telefon.aveti grija cum semnati si cu cine contracte ca ramaneti fara bani si fara loc de munca cum am patito si eu. Ar trebui opriti cumva .Cine a fost a semnat si inca na plecat sa scrie pe forum ca sa vada Oamenii.

andra Vineri, 14 Noiembrie 2014
Oameni buni ,am fost sunata de catre una din d'soarele de la "firma", chipurile sa'mi puna 5 intrebari de bun simt in limba germana, am raspuns ,totul ok...dupa care ma intreaba daca doresc sa plec tot insotita de prietenul meu,raspunsul a fost ca da .. dupa care mi a spus ca ma va contacta in cel mai scurt timp pt ca trebuie sa discute cu angajatorul.
Luni e plecarea oficiala la una din fabricile de productie , m am resemnat , stiu ca nu se pleaca niciunde.
Ce vreau sa stiu e daca plangerea pe care o punem catre judecatoria Aradului va sesiza si va pune in miscare pe careva spre a ' i mustra pe cei de laLMA.
Asa cum zic si restul , noi am semnat contract de mediere valabil 250 de zile, nu avem cum dovedi ca noi trebuia sa plecam la data x sau y.
Acum inteleg de ce nu aveam voie sa folosim telefoanele:)))
Vroiam sa le inregistrez pe domnite sa am dovada dar...
11111 Vineri, 14 Noiembrie 2014

Nu ascultati fratilor de asemenea palavragi ,au ajuns la contractul de mediere 2000 si au plecat 25 de persoana  ,,,,dar nu poti sa stii ce legaturi au in Germania ..GANDITI-va

11111 Luni, 17 Noiembrie 2014

Logistica a ajuns la un nr de 2000 contracte de madiere ,dar factureaza prestari servici pe 3 firme diferite ,,best personal ,experience,,, dar nu au plecat mai mult de 30 persoane prin ei .....
CEI 390 lei nu sun recuperabili

gabriel Luni, 17 Noiembrie 2014
oameni buni haideti sa ne organizam sa facem legatura cu o televiziune pt ca plangerele care le facem nu osa le faca nimika pana la expirarea contractului si atuncia va fi prea tarziu ca firma nu osa mai exzista va disparea ca magaru din ceata hadeti sa ne organizam pana la urma as bani nostri numai noi stim cat muncim pt bani care cred iei ca neau tapuit nu vreti as vrea sa iau legatura cu uni care vor sa faca dreptatea pe contul lor ma inscriu imibgpligrlr
marian Marti, 18 Noiembrie 2014
Salut Gabriel,
Exact asta am spus si eu in postarile anterioare
Ma bag si eu,propunerea mea ar fi ca cineva care se pricepe sa formuleze o plangere on line pe care sa o semnam toti si sa o distribuim catre toate autoritatile statului
marius Marti, 18 Noiembrie 2014

Nu o sa plece nimeni eu am fost cu inca 3 baieti din Tecuci jud Galati ne_au spus ca plecam pe data de 17 ...Dupa N telefoane ne.au spus ca inca nu au ajuns contractele si plecarea se amana pana pe data de 24... Fara nici un stres sa ne sune ei sa ne anunte.

cosmin Miercuri, 19 Noiembrie 2014
eu am fost azi la ei .am dat 490 ron in total..cei care stiu ce ar trebui facut in privinta asta .ma refer la plangere sami zica si mie .
gabriel Miercuri, 19 Noiembrie 2014
haideti sa ne strangem si sa ne organizam asta e adresa mea gaba_marocico@hotmail.com
si aicea vrb si ne strangem pt sa vedem ce putem sa facem
ilie Miercuri, 19 Noiembrie 2014
ma alatur si eu nr meu 0732629817 sa vada ca nu santem prosti si eu tot pe 17/11/14 trebuia sa plec
cosmin Joi, 20 Noiembrie 2014

salut.eu am semnat azi 18/11/2014 contract de mediere ptr o fabrica de dulciuri in munchen..din cate am vazt aici cam toti asteapta sai sune...mi sa promis ca plec in 24/11/2014..ce sa cred.sunt in ceata..dak e teapa e vreo sansa sa ne recuperam banii..astept un raspuns..multumesc

florea Joi, 20 Noiembrie 2014

buna fratilor
ma alatur si eu voua,prea multe nu cred ca putem face,comtractul nostru
este pe 250 zile asa ca pana expira,juridic nu putem face nimic.numai sa ne strangem sa mergem la o televiziune si sa mergem cu tv la ei.daca mai e cineva interesat nr meu de tel. 0741454602.eu am fost la arad pe data de 3.11.2014,cu plecare urgenta pe data de 10.11.2014 si acum cand sun la ei raspund greu si argumenteaza ca nu a sosit contractul de la angajatorul extern si te tot amana inca o saptamana,va rog contactati-ma.

daniel Joi, 20 Noiembrie 2014

Eu trebuia sa plec pe 3.11 si nimic. Dar anuntul il dau in continuare.Au destule reclamatii peste tot si nimic.Asta e.Mi-am luat-o,din cauza ca nu am citit astea.

ioji Joi, 20 Noiembrie 2014

salut astazi am semnat si eu contractul cu ei si de abea acuma am vazut comentariile voatre si eu spun ca cel mai ok ar fi sa ne adunam toti cu o televiziune presa etc

ioji Joi, 20 Noiembrie 2014
salut am semnat si eu astazi un contract cu aceasta firma si deabea acuma am vazut comentariile voastre
trebuie sa facem ceva sa ne adunam cu o televiziune si sa ii oprim...
va rog anuntatima si pe mine daca aflati ceva daca va adunati 0733061165
gabriel Vineri, 21 Noiembrie 2014
salut cosmine nu va fi nicio plecare
amanari sant in fie care zi
trebuie sa ne strangem si sa fim hotarati ca pana la urma as bani nostri nu alor

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?