Forum despre Logistica Muncii Externe SRL


LALA Joi, 18 Septembrie 2014
Salutari. Nu vine sa cred ca mai exista oameni care merg sa plateasca, dupa atata comentarii negative. eu am fost de data de 2 sep. si a promis plecare intre 8.09-15.-09 dar nu sa intamplat nimic. Nu stiu nimeni care a plecat de la firma asta. Va las un nr de tel 074898176 adica numarul meu cei ia vedem ce putem face sau chiar nimic.
daniel Joi, 18 Septembrie 2014

si eu ast din 1 sept nu ras alea la tel apoi te mint acuma miau spus sa mai ast pana an mergem 5 oct nu se poate asa ceva an plus mint cu salariu ai mare atrag oameni dupa ei eu leam dat banii de buna voie asta e am loat teapa tel meu0744175761

marian Joi, 18 Septembrie 2014
Astept pana luni seara,iar marti ma apuc sa redactez plangere la Parchet siProtectia Consumatorului dupa care le voi trm prin Posta, personal nu pot deoarece pentru mine drumul e foarte lung cca 700Km.Totusi am sa-l sun pe acest Catalin Oprea(0757417520) care ne abureste ca a fost plecat cu aceasta firma.Va tin la curent
marian Joi, 18 Septembrie 2014
Am vb cu cei care si-au lasat nr de telefon si mi-a spus ca acum 2 ore a discutat la firma si chipurile pe 22 se fac unele plecari,daca sunteti printre ei ceea ce nu cred dar nu vreau sa ma injurati lasati un comentariu.Bineinteles ca dl.Catalin Oprea cel care afirma ca a plecat cu aceasta firma nu raspunde la tel.are casuta vocala activata,dar nu-l las pana nu iau legatura cu el.Sa aveti grija de voi.O zi buna.Ne auzim
Adi Vineri, 19 Septembrie 2014
Buna.Am sunat si eu la firma, mi sa spus aceeasi problema.Plecarile sunt pe 22 si contractele sunt pe drum...Este a 3-a oara de cand sun la ei si tot timpul au spus de contractele care sunt pe drum,dar nu stiu pe care drum si ca vor suna cat de repede posibil...dar nici o data nu au sunat. Vrajeala la ei este pe primul loc...
marian Vineri, 19 Septembrie 2014
Azi am luat legatura cu misteriosul Catalin Oprea care mai are nesimtirea sa-si lase nr.de telefon ptr a fi contactat ca ,,vezi tu ''el a plecat cu aceasta firma.Dupa ce m-am recomandat si am incercat sa-mi dea si mie cateva detalii legate de plecarea sa, acesta mi-a inchis telefonul.Parerea mea,,e mana in mana ''cu tzepari .Aveti grija de voi.Ne mai auzim.
marian Duminica, 21 Septembrie 2014
ce se intampla,ati plecat cu totii,daca pleaca careva maine dati si voi un semn
Niku Luni, 22 Septembrie 2014
Azi 22/09/2014 trebuia sa plec!!!!Si nu am plecat
marian Luni, 22 Septembrie 2014
te-au anuntat ca trebuia sa pleci.cand ai incheiat contractul de mediere.suna-i.
Catalin Oprea Luni, 22 Septembrie 2014
Eu mi-am pus numarul de telefon pe forum,dar asta nu inseamna ca eu pot sa raspund toata ziua la telefon,am si eu o viata, daca nu raspund asta inseamna ca sunt ocupat in momentul acela.eu am vrut sa ajut oamenii,dar nu primesc nicio recompensa financiara pentru asta,tocmai deacea nu sunt motivat sa raspund daca sunt la lucru sau am ceva treaba! daca vreti sa ma sunati , sunati -ma pe la sase, io lucrez pana la 3 si imi rezolv treburile pana la 6.
marian Luni, 22 Septembrie 2014
Salut Catalin.Ca sa nu mai fi deranjat la telefon,cred ca daca ai explica amanuntit cum s-au desfasurat relatia ta cu firma LME,adica pe ce data ai incheiat contractul de mediere,dupa cat timp te-au chemat si ai plecat in Germania,daca ai fost la locul de munca pe care tu l-ai accesat,a fost salariul pe care firma ti la promis si cam ce conditii sunt la locul de munca.Eu de exemplu am accesat ptr un post in fabrica la banda sortat legume-fructe in Hamburg.Vei vedea ca nimeni nu te mai deranjeaza,si oamenii o sa inteleaga ca sunt niste conditii in contractul de mediere si cand le va veni randul vor pleca.Parerea mea.Sper sa ne raspunzi cu toata seriozitate -,gradual, la tot ce am aratat mai sus ,precum si cu alte date din partea ta ce ne-ar putea ajuta.Multumesc.
marian Luni, 22 Septembrie 2014
Am incheiat contractul de mediere pe 11.09.2014.Scuze ptr greselile de gramatica facute in msj anterior.
Cristian Luni, 22 Septembrie 2014

Salutare, am gasit un anunt pt tamplari PVC aluminiu, salariul fiind tot la fel cu celelalte dupa cum am citit 1600e si 2 mese pe zi plus cazare,am sunat mi-au spus ca plecarea e pe 29 septembrie,sunt din tg mures dar dupa ce am citit ce ati scris pe forum cred ca nu merita sa ma duc pana in arad.

"Cum verificam agentiile de recrutare in strainatate

De cele mai multe ori informatiile care se pot gasi pe diferite forumuri, legate de acest subiect sunt in multe cazuri eronate. Pentru cetatenii romani o companie de recrutare in strainatate” serioasa” reprezinta acea companie care nu percepe comision de la candidati . Aceasta informatie este total gresita. Pentru a va demonstra acest lucru o sa va arat ca de fapt exista o lege scrisa si pentru aceste agentii care se ocup cu recrutarea in strainatate: Legea nr.156/2000 privind protectia cetatenilor romani care lucreaza in strainatate.
In vederea efectuarii activitatii de mediere a angajarii cetatenilor romani in strainatate agentii de ocupare a fortei de munca incheie, in forma scrisa, cu cetatenii romani care solicita sa lucreze in strainatate contracte de mediere care vor cuprinde cel putin elementele si clauzele prevazute in anexa nr. 1.
Pentru efectuarea activitatilor de mediere prevazute la alin. (1) lit. b) - e) agentii de ocupare a fortei de munca in strainatate pot percepe un tarif de mediere care sa acopere costurile. Articolul 9 legat de aceiasi lege din aliniatul 2 spune astfel: Daca tarifele pentru prestarea serviciilor de mediere sunt incasate de la angajatori straini, agentii de ocupare a fortei de munca nu pot pretinde plata serviciilor de mediere si de la solicitantii de locuri de munca in strainatate.
Din aceste doua aliniate de mai sus putem deduce foarte simplu ca agentiile de recrutare au dreptul sa perceapa comisioane de mediere, atat de la angajatori cat si de la candidati, cu conditia sa nu perceapa aceste comisioane atat de la unii cat si de la ceilalti in acelasi timp.
Din pacate, nici candidatii si nici agentiile de recrutare nu stabilesc de la cine se percepe comisionul de mediere. Acest lucru este stabilit de raportul dintre cerere si oferta. Acest lucru inseamna ca pentru anumite pozitii cum ar fi doctori, asistenti medicali, specialist IT etc, pentru care este foarte greu de gasit candidati, companiile angajatoare sunt dispuse sa plateasca agentiilor de recrutare toate taxele de mediere.
Orice agentie de recrutare care plaseaza forta de munca in strainatate, pentru a functiona legal, trebuie sa aiba codul CAEN 7810 – Activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca. Orice agentie de recrutare care plaseaza forta de munca in strainatate, trebuie sa fie acreditata de ITM – ul judetului in care este inregistrata agentia respectiva. (ITM – Inspectoratul Teritorial de Munca).Daca doriti sa verificati compania prin care doriti sa ajungeti in strainatate, cereti- le sa va arate acea acreditare. Daca o agentie este serioasa si nu ascunde nimic, toate aceste proceduri vor decurge normal, iar dumneavoastra veti primi toate informatiile de care aveti nevoie."

Cristian Luni, 22 Septembrie 2014
Eu cred ca firma lucreaza legal si ne da tzeapa cu acte in regula,deaceea nu intervine nimeni.
marian Marti, 23 Septembrie 2014
Eu zic sa mai asteptam, vad ca ceilalti dinaintea noastra care se dadeau de ceasul mortii nu mai comenteaza niciunul,or fi plecat si noi nu stim,biner ar fi.Catalin,inca te mai astept sa ne explici cum au decurs treburile la tine,asta daca nu ne ceri bani ptr.informatii.Multumesc
mihai Miercuri, 24 Septembrie 2014
salut, ma numesc mihai si sunt din targoviste v-as ruga daca se poate sa imi dea si mie cineva cateva detalii despre LOGISTIK WORK ARAD pt ca i-am sunat zilele acestea si m-au programat la interviu si nu stiu ce sa fac sa vin tocmai sin targovste sa bag benzina se 500 de lei sa le mai dau si 1000 impreuna cu sotia pt contract
va rog daca se poate cateva detalii
marian Miercuri, 24 Septembrie 2014
cauta si vez idaca au forum,personal nu stiu ce sa-ti rsp.
NICU Miercuri, 24 Septembrie 2014
BUNA ZIUA EU AM LASAT NR MEU D TELEFON VA MULTUMESC FOARTE MULT CA MATI SUNAT MAJORITATEA DINTRE VOI. DUPA CUM VAM SPUS SI LA TELEFON AM SEMNAT UN CONTRACT DE MEDIERE PE DATA DE 22.05.2014 SI PLECARE ERA DUPA SPUSELE LOR PE DATA DE 16.06.2014 ASTAZI 24.09.2014 SUNT ACASA NU AM PLECAT NICAIERI SI NICI NU MIAU RASPUNS LA NUMARUL DIN CONTRACT NICIODATA. ATUNCI CAND SUN IN CENTRALA IMI SPUNE DE FIECARE DATA ACELASI LUCRU: NOI NU VA PUTEM DA INFORMATII, NU NE MAI OCUPAM NOI SUNATI LA NR DIN CONTRACT . DOMNULE CATALIN OPREA ASI FI INCANTAT DACA ATI AVEA AMABILITATEA SA RASPUNDETI LA TELEFON CA NU VA IA NIMENI CAPUL CHIAR DACA ATI FOST PLATIT SA LASATI ACELE COMENTARII. II ROG PE TOTI CEI CE MAU SUNAT CAND AVETI CEA MAI MICA INFORMATIE NU EZITATI SA MA CONTACTATI. VA MULTUMESC

ERA SA UIT PENTRU CE CE SUNT INTERESATI DE ACEASTA FIRMA E MAI BN SA CITI ACEL CONTRACT DE MEDIERE FOARTE BINE INAINTE DE AL SEMNA EX:
1 DURATA CONTRACTULUI DE MEDIERE (e scris in litere si nu in cifre pentru a nuti distrage atentia) DOUA SUTE CINCIZECI DE ZILE (sa fim seriosi nu putea scrie 250)
2 DISCUTAND CU EI VA SPUN CA PLECAREA DUMNEAVOASTRA E DUP O SAPTAMANA SAU CEL TARZIU DOUA IN SCHIMB IN ACEL CONTRACT SCRIE CA DURATA DE FINALIZARE A CONTRACTULUI ESTE DE PANA LA 21 DE ZILE IAR PLECAREA DUMNEAVOASTRA VA DURA CEL PUTIN 30 DE ZILE NU UITATI CEL PUTIN .
3 O SA VA SPUNA CA VA VOR SUNA EI CU 2 ZILE INAINTE DE PLECARE, UITATIVA INTRU-N CALENDAR SI VEDETI DATA CARE O SPUN EI SI O SA VEDETI CA E DE CELE MAI MULTE ORI LUNI IAR DOUA ZILE INAINTE E SAMBATA (sambata nu au program de lucru, deci nu va vor suna va garantez)
4 IN CAZ DE NU MAI SUNT POSTURI DE MUNCA IN DOMENIUL PRECIZAT DE DUMNEAVOASTRA, O DATA CE ATI SEMNAT ACEL CONTRACT DE MEDIERE ATI FOST DE ACORD SA PRESTATI SI ALT FEL DE MUNCA EX: TU VREI CA SOFER SI EI TE TRIMIT LA AMBALAT BURETI
DACA ATI CITIT TOT CE AM SCRIS EU DACA NU VETI PATI CA TOTI CEILALTI SI CA MINE BINEINTELES SI VA SPUN SI DC DACA NU ATI AVUT RABDARE SA CITITI ACUM ACASA CATEVA RANDURI PE CARE LEAM SCRIS EU (CLAUZELE ASCUNSE SI DERANJANTE ALE CONTRACTULUI) CREDETI CA VETI AVEA RABDARE SA CITITU IN BIROUL ACELA STRESAT DE TOATA LUMEA SI INDEMNAT DE TOTI? VA INSELATI!
CITITI MAI SUS
CITITI MAI SUS E SPRE BINELE DUMNEAVOASTRA PAREREA MEA
CITITI. MAI SUS
CINE MAI ARE CEVA DE COMPLETAT VA ROG SA NU EZITATI NU MA SUPAR
INCA O DATA IL ROG PE DOMNUL CATALIN OPREA SA RASPUNDA LA TELEFON SA SA MA CONTACTEZE 0752461059
Ioana Miercuri, 24 Septembrie 2014
Buna , tin sa va anunt ca am un mare regret! daca vedeam mesajele mentionate, inainte de a ma increde in aceasta firma, nu faceam nici eu, nici prietenul meu, prostia de apela numarul. Noi suntem din TM , am auzit de aceasta firma de la 2 prieteni si ne-am aruncat cu capul inainte :( suntem in total 4 persoane. Am muscat momeala, pe data de 2-3 am semnat contractul (490 lei) plus analize 200 lei ptr. o companie din Germania, la ambalat de medicamente. Termenul de plecare era 15-22 sep. Azi am vorbit cu baiatul ce se ocupa cu dosarele si aceeasi poveste, actele sunt pe drum, indata ce le primesc ne suna si ca plecare o sa fie pe 29 sep. Astept pana pe 29, iar daca nu se schimba ceva, pe 30 merg cu prietenul si incerc sa-mi recuperez o parte din bani. Daca mai vrea cineva sa vina pe 30 puteti sa ne contactati 0784529057 - Nicu si mergem impreuna sau ne vedem acolo, sa incercam sa punem punct minciunilor. Ceva sau cineva tot trebuie sa le puna capat! Contactati-ma si feriti-va de aceasta firma!
Ioana Miercuri, 24 Septembrie 2014
In legatura cu banii, eu in ziua cand am semnat contractul, am intrebat-o pe una din sefele de acolo, daca se intampla ceva si nu se respecta normele si promisiunile, daca pot sa-mi recuperez banii si mi-a raspuns: daca e din partea mea, adica nu mai vreau sa merg, nu-mi recuperez banii dar daca e din partea lor, pot sa-mi retrag suma de bani pe care am platit-o. Is curioasa daca a mai incercat cineva aceasta varianta, ast rasp....oricum suma totala nu, dar macar jumate.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?