Forum despre Logistica Muncii Externe SRL


marian Miercuri, 24 Septembrie 2014
Catalin,inca te mai astept cu acele precizari.
Dragos Miercuri, 24 Septembrie 2014
Daca va mananca sa aruncati cu bani in stanga si-n dreapta...
Informati-va si nu mai dati bani ! DELOC !
Daca ar fi firme pe bune ar primi bani de la client, nu ar cere de la voi.
Vedeti ca sunt fooooarte multe firme care-si bat joc de oameni.
Bafta!
mirceatm Joi, 25 Septembrie 2014
ioana te voi suna,si noi suntem un cuplu din tm am incheiat contractul pe 1 sept cu plecari pina in 15....logic ca nu s-a intimplat nimica,pe 30 daca esti de acord putem merge impreuna,decit sa ii sun sa imi zica aburelile lor mai bine nu si nu ma enervez,deja sunt convins ca e o mare tzeapa dat poate reusim sa ne recuperam ceva bani,daca nu.....vedem la fata locului ce e de facut
Ioana Joi, 25 Septembrie 2014
ok mirceatm. im acest mesaj fac apel si la ceilanti, cei care au fost inselati. daca aveti posibilitatea sa veniti la Arad,pe 30 sept. in numar cat mai mare, sa facem ceva ptr. noi! Eu personal am de gand sa fac si o plangere la Politia din Arad si Protectia consumatorului! Tel: 0784529057, Contactati-ne.
ramo Joi, 25 Septembrie 2014
Buna Ioana la fel am patit si eu cu o prietena.venim si noi pe 30
Ioana Vineri, 26 Septembrie 2014
Ok Ramo. Noi am luat legatura cu mai multe persoane si Luni vom stabili cand si unde ne vom intalnii la Arad, sa mergem impreuna.
Adriana Vineri, 26 Septembrie 2014
Buna ziua,
Dar daca toate persoanele au luat teapa ,nu inteleg cum nu faceti plangere la antifrauda,protectia consumatorului.,Itm.
0743129074 eu am semnat azi medierea cu ei ,dar sper sa fie seriosi pt ca eu merg pana in panzele albe cu ei.
tano Vineri, 26 Septembrie 2014
Bravo,cineva ia atitudidine fata de aceasta firma,as veni si eu dar distanta de 700 km ma omoara,astept sa veniti de acolo si sa ne informati si pe noi de rezultat,dupa care voi formula plangeri penale pe care le voi inainta prin posta.Drum Bun.
tano Vineri, 26 Septembrie 2014
Buna Adriana
Tu nu ai vizionat acest forum.Cand ai semnat medierea se mai aflau si alte persoane.Ce ti-au spus cei de la firma,cand se preconizeazaca vei face deplasarea.Pentru ce post ai accesat si unde.Ai aflat pe timpul discutiilor cu cei din jur,au fost plecari acum de curand.
costica Duminica, 28 Septembrie 2014

si ieu am depus acte la firma asta si o zis ca an 6 octombrie merg cu nevastamea la fabrica la anbalat si pe cand am dus ca nam dat bani suficienti si am mers de am dus restu de bani mio zis ca pote mai antarzie plecarea vro 2 sau 3 zile si nustiu ce sa fac car trbui sam bag lichidarea si stau pe ganduri va rog datim un sfat

Sim Luni, 29 Septembrie 2014

Sall. Plecarea mea trebuia sa fie pe 8.09.2014. Pe 15.09.2014 am facut prima reclamatie la OPC ARAD in scris si pe 26.09.2014 am facut la ADMIN. JUDETEANA A FINANTELOR PUBLICE ARAD , tel lor 0257240114

marian Luni, 29 Septembrie 2014
Cred ca ar trebui sa-ti iei gandul de la plecare, mai bine apucate de reclamatii pentru a recupera o parte din bani.
ioana Luni, 29 Septembrie 2014
Sim ce raspuns ai primit? Apr.noi suntem 4 persoane daca cineva mai vrea sa vina maine la arad sa mergem impreuna ne vedem la ora 2 in fata firmei... Ast raspuns daca mai vine cineva
Mihaila Marti, 30 Septembrie 2014
Buna.Si eu sunt hotarat sa vin la ARAD maine.
sim Marti, 30 Septembrie 2014
Buna ! Ce a-ti facut la intalnire?
Sevastian Miercuri, 1 Octombrie 2014
feriti-va de firma LOGISTICA MUNCII EXTERNE(LME),cu sediul in Arad.functioneaza dupa aceeasi reteta precum cea de la Energia resurse Umane(intre timp s-a si inchis).E o firma de mediere ,care va cere 490 lei+200 lei analize medicale si va promite locuri de munca in Germania,la 1500 -1600 euro.Am fost pacalit de Energia resurse umane si vreau sa va avertizez si pe voi.Sunt aceasi tepari,doar ca au schimbat sediul si numele firmei. Orice ar fi:NU dati bani inainte,orice v-ar promite sau zice firma respectiva. O firma serioasa,cere comision de la angajator,dar nicidecum de la angajat. Va las nr de tel,pt mai multe detalii: 0762293026.
Firmele tepare,nu sunt dernajate de lege,pentru ca au pile la autoritatile competente si deoarece contractele lor de mediere,sunt facute la limita legii. Asa ca aveti grija.Reteta e la fel:deschizi firma,contract de mediere favorabil doar firmei ,apoi cand oamenii depun plangeri si ti se duce vestea,inchizi firma,o deschizi in alta parte,sub un alt nume. Este simplu.Juridic,este greu sa ii ataci.Au contractele semnate de catre cei pacaliti si au si relatii la nivel mai inalt,pentru ca nimeni nu se leaga de ei.Asta nu e numai in Arad,ci in toata tara. Din pacate,nu pot sa va zic o firma serioasa.Incercati programul HOPS,cu plecari in UK,la agricultura.Vedeti ce zic si ei. Inca ceva:ganditi-va putin cati bani fac aceste firme tepare de mediere:la un om ii cere 490 de lei comision. Daca se inscriu intr-o luna,doar 100 de persoane,deja firma a obtinut 49.000 de lei!!! Frumos,nu? nu trebuie decat sa ai un sediu frumos,atractiv,cu harta Europei,cu angajate care vorbesc ca niste roboti la tel si uite asa faci bani din nimic.Decat promiti locuri de munca,care fapt nu exista. Profiturile sunt mari si escrocii astia nu se vor opri aici.Cand vor vedea ca au prea multe reclamatii,vor schimba numele si sediul firmei. Cam atat.
tano Joi, 2 Octombrie 2014
Cred ca cei care s-au dus la intalnire i-au suit in autocare si transportat in Germania,nu vezi ca nu da nimeni niciun semn de viata.
raluka Joi, 2 Octombrie 2014
Si eu am facut un contract cu ei si mi-au spus la fel ca ma suna inainte cu 2 zile de plecare si nu ma-u sunat nici in ziua de azi contractul e fcut de aproape o luna iar azi am sunat din nou si am spus k o sa le fac reclamtie la opc si politie si mi-a spus k imi restituie bani inapoi asa k si eu cred k e o mare teapa sunati si voi si spuneti la fel k sa va dea bani k voi munciti pentru ei .
marian Joi, 2 Octombrie 2014
Buna Raluca,
Pentru ce post ai accesat si unde.Cum ati cazut de acord pentru restituirea taxelor,trebuie sa mergi la firma sau ii varsa intr-un cont sau mandat postal.
Eu Joi, 2 Octombrie 2014

Buna ziua,
Toti cei pagubiti trebuie sa faca plangere la Antifrauda Arad ,nu la protectia consumatorului.Si cel mai important la DNA ARAD NU VA LASATI PACALITI OAMENI BUNI IN TARA NOASTRA ...HAIDETI CU TOTI PESTE EI SA CHEMAM PRESA SI TELEVIZIUNEA LOCALA SI NATIONALA ,pt ca ei sunt sustinuti politic de fac lucrurile astea....

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?