Forum despre Logistica Muncii Externe SRL


raluca Joi, 6 Noiembrie 2014
pleaca cineva in 10 noiembrie anuntati va rogggggg!!!!!!!
marian Joi, 6 Noiembrie 2014
Si uite inca unul pacalit.
Nu,nu pleaca nimeni draga Raluca,nici pe 10 ,17.24...nu pleaca nimeni nicaieri.
Bine ai venit in clubul nostru.
anca Joi, 6 Noiembrie 2014
Inca 2 persoane care bag "sama" ca isi v' or manca de sub unghii.
Ce putere avem noi oare daca ei sunt mana in mana???!!!
Eu pe data de 17 merg in arad pe gheorghe sincai si nu plec de acolo pana nu se sesizeaza careva.
Sa cheme politia. Eu chem televiziunea.
marian Vineri, 7 Noiembrie 2014
Daca nu faci sesizare scrisa degeaba,pe vorbe nimeni nu te ia in considerare,toti o sa-ti spuna sa faci plangere scrisa.
anca Vineri, 7 Noiembrie 2014
Clar ca v'oi face!
Problema e ca majoritatea se resemneaza iar firma'si continua activitatea. Totul e ca un lant, iar mizeriile alea de femei , le as scuipa intre ochi. Baga oameni in spital , ii termina psihic!
marian Vineri, 7 Noiembrie 2014
Ai dreptate draga Anca.
Aveti idee de oferta ptr.Slovacia,la LCD-uri?raspunde la tel.0742840658 o doamna care initial va spune ca transportul e gratis din Arad ,iar apoi cere in avans 50 lei si la microbuz 70 euro,stiti ceva?
Tu Romane Vineri, 7 Noiembrie 2014
Buna seara ,
Vreau sa va aduc la cumostinta urmatoarele: ati semnat de buna voie si nesiliti de nimeni
Suma de 390 lei este pt consultanta si nu se recupereaza,,,,eu merg in concediu si voi la munca,
3 ) perioada contractuala este de 250 zile asa ca asteptati o sa va sunam noi...
4 ) daca doriti rezilierea primiti 50lei inapoi..
Scrie altceva in contract si noi nu stim?
marian Vineri, 7 Noiembrie 2014
Salut TU ROMANE,
In primul rand nu ma semnam cu pseudonimul de mai sus,te faci de ras,la felul cum abordezi problema.
2.la modul cum te-ai exprimat, tind sa cred ca faci parte din echipa de tzepari
3 daca tu crezi ca prin astfel de postari ne induci faptul ca o sa pierdem,asta e parerea ta,dar iti garantez faptul ca suntem din ce in ce mai multi,si daca crezi ca ne-au pacalit,te inseli, te rog sa te informezi mai mult,
4 daca stam si discutam pe forum ce este legal si ce ce nu,asa e ne meritam soarta,dar sa nu crezi ca lucrurile stau chiar asa.
5 Apropo,iti doresc concediu placut.
6 iti garantez ca au fost persoane care au facut pe drum intre 10-12 ore,numai ei stiu,si la sediul firmei ,li s-a pus un contract in fata,li s-a promis :marea cu sarea"oboseala si-a spus cuvantul,gandul iti era ca ai scapat de viata asta amarata si macar de sarbatori,chiar daca ai semnat un contract de 3 luni pleci si aduci si tu putina prosperitate in familie.Dar la modul cum expui problrma,ma c-am indoiesc de tine.Bine ar fi sa-ti vezi de treaba ta.Daca erai un pagubit poate nu aveai aceasta abordare.
P,S,Tu ,faci parte din cei care au fost inselati de aceasta firma?
emilia Vineri, 7 Noiembrie 2014
astfel de firme sunt in toata tara cu acelasi mod de operare dar sub alt nume.cei de la LME Arad dau o chitanta pe logistica muncii iar una pe best .in septembrie aceeasi firma LME. Arad dadea o chitanta pe logistica muncii iar una pe s.c.Team.ba mai mult medicul de la sectia de radiologie unde se fac radiografiile pulmonare detine jumatate din firma LME.sotul meu trebuia sa plece in13.10 dar nu a plecat.sunt 1800 de oameni inselati pina acum.cit despre recuperarea banilor nu stiu daca se poate face ceva.pina acum nu a reusit nimeni sa recupereze banii asa cum pina acum nu a plecat nimeni.poate daca ar fi mediat cazul foarte mult autoritatilf s-ar autosesiza si ar lua masuri.eu nu am reusit sa iau legatura cu cei de la Antena 3,Antena1.ei sunt mai urmariti si cazurile mediatizate de ei au avut rezultat.incercati si voi poate aveti mai mult norok.
marian Sambata, 8 Noiembrie 2014
Buna tuturor,
Este ultima postare pe care o mai fac pe acest forum,ma retrag,am obosit deja intru intr-un joc care ma scarbeste.
Cei care doresc sa faca plangere acum ii sfatuiesc din toata inima ,sa o faca acum ,pentru ca exista ghinionul ca la expirarea termenului din contract(asa cum multi de pe acest forum tot aduce in discutie acest termen),FIRMA SA NU MAI EXISTE,iar atunci organele de cercetare penala o sa-ti spuna:
1.de ce nuai facut plangere cand ti-ai dat seama ca ai fost inselat? (TI-AI DAT SEAMA CA AI FOST INSLAT IN URMA VIZIONARII UNOR SITE-URI,MASS-MEDIA,ETC)
2 O sa primesti acasa o adresa prin care te instiinteaza ca firma nu mai figureaza,lucrarea s-a inregistrat in evidenta dosarelor cu autori necunoscuti,se fac cercetari ,si uite asa vine si termenul de prescriptie,dosar care se baga la pastrat in arhiva.
Fiecare face doreste,restul sunt vorbe in vant
P.S.
VALERYA,astept sa discutam pe e.mail
Va doresc tot binele din lume
vulturu39 Duminica, 9 Noiembrie 2014
O intrebare de bun simti. Orice contract este supus unor constrangeri legale, altele sunt sub control legislativ. Daca un contract nu respecta prevederile legale in proportie de peste 50% cat mai este legala? Aceasta situatie este la LME!
gabriel Luni, 10 Noiembrie 2014
azi iera ultima mea zii care mau ds de nas trebuia sa plec pe 03-11 mau amanat ca nu leau ajuns contractul miau zic ca pe 10-11 osa plec si tot aceias abureli suni la iei casa faci legatura de iti vine rau io saptamana asta le fac plangere kkigl
diesel Luni, 10 Noiembrie 2014
Maine as avea interviu la arad .sunt foarte scptic cu aceasta firma .sper ca nu e o tzeapa.
emilia Marti, 11 Noiembrie 2014

diesel....daca dupa tot ce ai citit pe forum nu esti convins atunci invata din propria ta experienta.Succes!

partezan Marti, 11 Noiembrie 2014
Baeti eu acuma am sunat la un numar de telefon lasat de Catalin oprea sa il intreb niste informatii la ce a scris el pe perete si cand a raspuns iam spus ca uite de la cj il sun si daca este adevarat de anuntu pe care la lasat si a zis ca el nu a lasat niciun anunt de asa ceva si nu stie nimika eu cred ca astia lasa informatii si scriu nr de telefoane din cap nu am incredere in ei sincer informativa bn inainte de plecare
iuly Marti, 11 Noiembrie 2014
Am sunat si eu si mau programat ptr 18.11.2014 ptr un post de sofer acum dpa ce am citit pe forum nu cred ca ma mai duc.
gabriel Marti, 11 Noiembrie 2014
nu osa plece nimeni de la firma sc best personal solution SRL si logistica muncii externe s.r.l in arad adresa str. gheorghe sincai nr 2-6 corp parter ap 10 osa va ea bani din buzunar fara sa va dati sama mergeti daca vreti si osa ai vedeti ca sunt mereu grabiti nu au timp de masa de cafea de tigari osa va zica si cand osa foe de plecat osa sunati la iei si osa va dea alt nr de fix 0357805820 care e mereu ocupat aaa si lucreaza cu publicul de la ora 12,
gabriel Marti, 11 Noiembrie 2014
bine faci iuly e un contract de mediere care e valabil 250 de zile si legea nu poate sa le faca nimika cand va expira contractu a disparut si firma
gabriel Marti, 11 Noiembrie 2014
daca nu ma credeti mergeti ca doar ce aveti de pierdut dar prima data uitativa pe contract inainte de a da bani pe contract osa fe chitanta de 100 nr la care organizeaza placarile e 0357805820 si zice asa relatii telefonice intre orele 9-17 si daca e ocupat puteti trimite si pe fax 0357805688 asta e pe contractul logistica muncii externe s.r.l si la sc best personal solution SRL care e factura de 390 care nu iti zice nimika pt ce as bani astea aaa si osa va ea bani inainte sa mergeti sa faceti fisa medicala care iei ar trebui sa astepte sa vada esti apt de munca sau nu daca vedeti ca va face tot ce vam informat nu le dati niciun ban
caudia iuga Miercuri, 12 Noiembrie 2014
mai ma surprinde sa vad ce scrie aici eu am intrat pe aceasta sit sami iau nr ded telefon sai resun sa plec , am fost pleata cu ei dar am pierdut numar si am zis sa nu merg pana la arad pana nui sun si uite ce gasesc , ii adevarat am plecat si io dupa o luna dar a fost bine , din pacate nam avut contract numa de 3 luni ca atat am vrut eu asa lam facut de la inceput si nam mai putut sal prelungesc acolo , bine angajatorul destul de scarbos dar mia dat bani pe cat am muncit cazarea ok dar masa groaznica acu ce sa zic am sunat si merg sa vad desi sunt constienta ca nu plec numa dupa cateva zile bune ca am mai fost cu ei ,

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?