Forum despre Lugera - The People Republic


ramo Duminica, 2 Octombrie 2011
as avea posibilitatea sa fac un fel de practica part time la ei. as avea nevoie de info ce se face exact; inca nu am stabilit nimic dar m-ar interesa detalii. merci!!!!
ana top. Joi, 6 Octombrie 2011
practica pe ce? :))) asta e funny... te duci la ei sa stai degeaba si sa se ia si de tine. poate sa te si plateasca ca nu merita, evident daca prinzi un hint sau un coordonator sa se ocupe de tine poti avea noroc, dar asta o s-o faca in timpul lui liber crede-ma.
Anton Luni, 30 Ianuarie 2012
ce stiti despre Lugera? pot gasi prin ei ceva posturi afara? va rog sa imi spuneti daca ati colaborat cu ei si cum se comporta. va multumesc.
Laurentiu Luni, 13 Februarie 2012
salutare la toate lumea. si eu as dori sa stiu ce se mai aude cu lugera&makler. la un moment dat auzeam ca se pregatesc sa intre in faliment. aveti cunostiinta? eu nu am mai vazut posturi disponibiile la ei.o zi buna.
dionisie Luni, 27 Februarie 2012

@Laurentiu: salutare toata lumea. da si eu auzeam de ceva "faliment" pt lugera&makler, dar daca dai un search pe net la locuri de munca gasesti destul de multe la ei.

concluzia o trageti singuri ;)

Tania_81 Miercuri, 7 Martie 2012
a lucrat cineva recent cu legara&makler? ati fost angajati prin ei sau ceva de genu asta?
Anitta Marti, 10 Iulie 2012

@ramo
am facut la ei practica de curand, am fost munciti, n-am invatat nimic insa am primit promisiuni de angajare si de recomandare catre clientii lor.

eko_eko Marti, 10 Iulie 2012
anitta, ce tebuia sa faci mai exact? unde ai facut mai exact practica?

sunt curioasa, nu de alta dar eu de lugera am auzit multe lucruri de bine.
Dani Sambata, 11 August 2012

Salariile sunt mici. Colegii sunt draguti in general insa salariile sunt mici. Sunt persoane care lucreaza pe 8-10 milioane in conditiile in care li se impune tinuta business.

Maria C Luni, 19 Noiembrie 2012
am facut si eu internship la ei, mergeti cu incredere, aveti foarte multe de invatat.
eu am terminat acum 2 luni si m-am angajat imediat dupa ce am terminat , tot prin cei de la lugera pe o pozitie de junior recruiter, la un client.
cand am intrat in internship nu aveam deloc experienta in zona de recrutare, tot ceea ce am invatat a fost in cele 6 luni. colega mea care a ramas la ei dupa internship are 8 milioane pentru program part time de 4 ore.
daca aveti sansa sa va accepte la internship, mergeti la departamnetul de recrutare, e atmosfera faina si colegi de treaba. cand aplicati la programul de internsip, aveti grija cum va scrieti cv-ul fiindca se primesc cam 1000 de aplicatii. in seria mea am fost vreo 14 si ne-au gasit joburi la toti (aici ma refer la programul de internship din bucuresti, nu stiu cum se intampla in tara).
dana Vineri, 7 Decembrie 2012

Maria C, vorbesti despre aparentele din primele 6 luni.. Lugera are grija la tratamentul internilor si angajatilor pentru ca s-au primit multe reclamatii legate de ce nereguli sunt si lumea a inceput sa afle ce e in firma, de asta sunt colegii "de treaba" cu noii veniti. Stii cumva pe ce salarii muncesc, daca muncesc weekend-urile, sau daca chiar se aplica comisioanele din proiecte? Nu cred ca stii, si nu cred ca stii nici ce penalizari se aplica daca nu zambesti in poze sau nu participi la petrecerile firmei.

Maria C Sambata, 8 Decembrie 2012
dana eu nu cred ca poti sa pastrezi aparente pentru interni fiindca am stat 4 ore pe zi acolo. toti erau veseli , deschisi. cum am spus si mai sus, colega mea de camera e acum la lugera si e foarte multumita, nu a lucrat niciodata in weeknd. partea cu zambitul mi se pare ridicola mai ales ca la recrutare se zambeste mai tot timpul si nu ne forta nimeni sa zimbim. iarasi, de ca stai acolo daca nu iti place? sint multe locuri la alte firme, ar trebui sa iei asta in considerare. fetele de la recrutare sint acolo de 5 ani si nu cred ca ar sta daca le-ar fi rau mai ales ca mereu au diverse oferte de la alte companii. mie mi-a placut, recomand cu caldura, eu am invatat foarte mult.
Dana Masix Sambata, 15 Decembrie 2012
cred ca unii dintre cei de mai sus nu au fost niciodata la lugera. poate si-au dorit sa faca internship dar nu au fost chemati. am intrat in lugera printr-un program de internship de 6 luni. lucrez deja de un an. nu exista aparente nici in timpul practicii si nici in timpul serviciului. atmosfera este ok, ai ce invata si ai de la cine invata. in continuare aplica cateva mii la programul de internship si sint selectati in jur de 15 care ramin in lugera 6 luni. daca ar fi asa rau cum spui tu mai sus ar pleca toti chiar a doua zi. daca vreti sa invatati lucruri despre hr atunci aici e locul.
si kbistii rad Luni, 17 Decembrie 2012
mesajul din 17 dec. ora 19:00 nu a fost scris de mine ci de una din persoanele mobilizate pentru spalarea imaginii companiei detinuta in fapt de c.s.
anonim Marti, 5 Martie 2013

au salarii foarte mici undeva la 600 lei la program de 3 schimburi ,contractele de munca se fac pe citeva luni si se pot prelungi pina la 2 ani pina poti fi preluat de clientul lor .

anna Sambata, 1 Iunie 2013
am fost ei au la ei, la 2 interviuri si de fiecare data nu au mai dat raspuns inapoi(daca raspunsul e da sau nu) total neprofesionisti ....... si isi mai fac si o mare reclama si se lauda urat din partea lor, mai au si pretentii la oameni profi ...
marilena Luni, 22 Iulie 2013
Eu nu am avut o experienta atat de neplacuta cu Lugera. Am mers la ei la sediu, interviul a decurs mai mult decat ok si a doua zi am fost contactata de firma angajatoare pentru urmatorul interviu. Salariul nu depinde de cei de la Lugera, ci de firma pentru care lucrezi. Singura mea nemultumire legata de ei a fost faptul ca durata contractului a fost doar de 2 luni. Desi i-am anuntat din timp ca as dori sa colaboram si pentru eventuale posturi, mi-au raspuns abia dupa alte 2 luni. Intre timp mi-am gasit singura de munca...
teo Duminica, 4 August 2013
ce salariu au pentru agent telesales?
Silviu Sambata, 11 Ianuarie 2014
Am avut ocazia sa lucrez pentru lugera, pentru o perioada determinata. am fost foarte multumit, chiar am fost platit peste ce era stipulat in contract. si dupa incetarea contractului, am fost contactat la ~ o saptamana pentru un nou contract.
"duduile" de la payroll au fost intotdeauna amabile si dispuse sa imi clarifice orice neclaritate am avut.
adrian ionut Vineri, 31 Ianuarie 2014
am lucrat de 2 ori la lugera in brasov,sunt foarte seriosi

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?