Forum despre Lyntrop Kont Audit


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 26 Octombrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Lyntrop Kont Audit, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Lyntrop Kont Audit.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
yda Vineri, 16 Noiembrie 2012

eu am primit fix NIMIC pt 2 sapt lucrate si ore suplimentare. multa bafta!

chuck Sambata, 17 Noiembrie 2012
ati dat si voi test scris si dupa un test practic? nu ati semnat contract dupa ce ati fost angajati?
o blonda Marti, 20 Noiembrie 2012

eu am fost pt ziua de proba si tot ce am facut a fost sa caut legi pe net si sa le citesc.....dar cand am citit Regulamentul lor intern, am ramas interzisa. culmea: dupa ce ca iti promite bonusuri pentru teste si perfomanta (cica), au o regula sa te amendeze cu 10-15 lei, daca nu indeplinesti nu stiu ce sarcini! si aste nu e tot: daca nu platesti amenda pe loc, platesti triplu la salariu, iar bonusurile colegilor se platesc din aceste amenzi! cine a mai pomenit asa ceva? nu e ilegala treaba asta, mai fratilor?

in trecere Marti, 20 Noiembrie 2012
Da, este ilegal ! De ce nu ii reclama nimeni la ITM, Ceccar si alte institutii abilitate ? Sa iasa din "piata" astfel de mizerii ?
Gheorghe Joi, 14 Februarie 2013
Astazi, 14.02.2013, am fost la AMOFM BUCURESTI, si am dat peste un anunt al acestei firme " angajam expert contabil-verificator". Printre alte conditii de angajare era ...
alexia Duminica, 31 Martie 2013
A mai fost de curand cineva la interviu??m-au sunat si pe mine si dupa ce am citit comentariile de mai sus,sunt putin confuza...
alexia Marti, 2 Aprilie 2013
sa inteleg ca ati lucrat fara contract in perioada de proba?asa se explica faptul ca dupa 2 saptamani nu v-au platit nimic?
miky Miercuri, 2 Octombrie 2013
Azi 02.10.2013 am fost sunata si invitata la interviu (secretara/contabil),au insistat sa ajung in cateva ore (probabil pt a nu face cercetari pe net). Dupa un lung drum (de ...
Dana Joi, 8 Mai 2014
Am fost si eu la aceasta firma. Am dat un test de specialitate si a doua zi m-au chemat la proba practica. Nimeni nu mi-a explicat nimic, mi-au dat cateva pagini de citit ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?