Forum despre M-Borg Foods SRL


ADMIN - undelucram.ro Marti, 26 Noiembrie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma M-Borg Foods SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de M-Borg Foods.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
fulltimejob Miercuri, 2 Aprilie 2014
Cum se face recrutarea angajatilor in aceasta companie? A fost cineva interviu la M-Borg?
eu Marti, 15 Aprilie 2014
si eu as vrea sa cumosc mai multe detalii despre aceasta firma
oanasoso Luni, 5 Mai 2014
Buna,numele meu este Oana si as fi interesata de un job la firma dumneavoastra. Sunt contabila cu studii medii,dar am o vointa foarte mare de a invata si sunt o persoana foarte sociabila,avand foarte multi ani de experienta lucrand cu publicul. As fi interesata de un job in domeniul financiar,dar daca pentru moment nu este nimic disponibil,accept si alte oferte. Va multumesc anticipat.
miki Luni, 5 Mai 2014
Interviul in aceasta firma este ok.Intrebari normale.Problema intervine cand se incepe activitatea .Am lucrat ca sofer distributie aproape 3 luni.Masini neintretinute(in aceasta perioada am rulat cca.40.000km iar la autovehicul nu sa efectuat nici macar schimbul de ulei care trebuia facut la 15000 ),toti din conducere dau dispozitii,se lucreaza haotic,nu se respecta nici o regula in ceea ce priveste activitatea de transport marfa.Angajari se fac tot timpul,pe aproape toate posturile,ceea ce ar trebui sa va dea de gandit.Daca nu iti dadeai demisia in perioada de proba,erai dat afar conform art.31 C.M.fara preaviz.Ganditiva bine si uitativa cate anunturi au pe ultimul an
Lucia Marti, 20 Mai 2014
M-Borg este sub umbrela firmei Matra Int - pentru cei care nu stiu.
Au acelasi patron. Vedeti si cititi review-urile de la Matra Int SRL
Au fluctuatie de angajati si ofera salarii mici dar - in schimb cer performanta.
yyy Miercuri, 23 Iulie 2014
Salariile se platesc la timp la aceasta firma? Am un interviu pentru manager punct de lucru.
mmmm Marti, 7 Octombrie 2014

M-BORG/EMBORG/MATRA INT sunt sub aceiasi umbrela.
Respectul fata de oamneii este zero, ca sunt angajati sau colaboratori, terti, etc.
Nu-si platesc datoriile nici fata de angajati, nici fata de partenerii de afaceri.

Un flux de personal cum nu stiu sa mai existe - nu e cazul sa va pierdeti vremea.

Marian Dumitru Vineri, 28 Noiembrie 2014

Va salut,

Am fost " angajat" cu contract de munca pe o perioada nedeterminata. Cand am fost la inerviu am negociat atributii ce tin fix pe partea de online. La inceput mi s-a sugerat sa lucrez partea de grafica pentru o perioada de timp. Fara a avea acces la ei pe contururile Social Media, sau direct in CPane-ul site-ului lor, ptr a ma apuca de treaba. Practic, eu fix doua saptamani am lucrat pe grafica. Timp in care pe zi trebuia sa editez mai mult de 3 imagini cu peste 18 variante pentru o singura varianta unde alegeau ei, care le este acceptata ca fiind "buna". Munceam fara pauza deasa, fara a imi asculta sugestiile. De multe ori pe zi editam in jur de 23 de imagini la ideile lor, fara a avea drept lacreplica sau sa ofer sugesti. Lucram in Dep. Marketing ca referent Marketing cu o Experienta de mai bine de 4 ani in spate. Iar la aceasta " firma " nu am avut posibilitatea de a veni cu idei sau strategii de marketing pe online cat si pe social media.

Sfatul meu ptr cei care merg la interviuri sau aplica ptr astfel de "job-URI" este
- nu acceptati sa lucrati pentru oamenii care nu respecta angajatii
- nu acceptati sa lucrati ptr o firma care este in "insolventa" ptr a nu platii darile catre stat.
- nu acceptati sa lucrati pe alte atributii care nu sunt trecute in fisa postului - se practica, de la sofer, pana a merge la asa targuri la care sunt ei prezenti, iar voi sa lucrati cine stie ce.

Succes!?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?