Forum despre MA GIA Fashion - GIA Bijoux SRL


ADMIN - undelucram.ro Marti, 16 Iulie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma MA GIA Fashion - GIA Bijoux SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de GIA Bijoux.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Kitty Marti, 16 Iulie 2013
Complet dezamagita !!! Salariu este de 1000 ron + comision din vanzari dar sincer la cum se poarta slabe sanse sa vezi comisionul ala...Foarte multe lucruri in neregula....lucrezi la negru pana au bunul simt sa`ti aduca contractul sa`l semnezi , multa dar foarte multa evaziune fiscala, te pun sa semnezi demisia in alb asta ca sa te simti " pretuit".....preturile foarte mari pentru chinezarii care le gasesti la obor cu 80% mai ieftin si cireasa de pe tort, vorbesc foarte urat cu angajatii , un "sef" zice intr`un fel celalalt in alt fel si dupa aia fac angajatul batut in cap ca ei nu se pun de acord la unele lucruri....deci nu recomand...
CG Joi, 29 August 2013
sa vezi la mag din galati ce ,,frumos ,,e pt 7-8 mil cata bataie de joc...oribil..nu recomand la nimeni..
Kitty Sambata, 7 Decembrie 2013
CG eu am vazut fetele din Galati, care au venit sa ne ajute la decorarea magazinului, zici ca aveau creierul spalat , nu luau nici o decizie fara sa "ii intrebam p sefi", nu erau in stare sa gandeasca individual...eu am vazut care era treaba si peste maxim 1 sapt am plecat

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?