Forum despre Maer Import Export


ADMIN - undelucram.ro Marti, 29 Octombrie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Maer Import Export SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Maer Import Export.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
giani Miercuri, 21 Mai 2014
Am lucrat o perioada acolo. Platesc in general la negru. Cateodata si cu carte de munca. Locatia centrala este in comuna Pantelimon. Patron este un italian si conduce o doamna (sotia??prietena??) in numele lui.
rosmerta Vineri, 13 Iunie 2014

Am lucrat acolo. Platesc o parte (mica) pe cartea de munca. Comunicare zero, mediu de lucru total neplacut, exista cativa "protejati" care spala pe jos cu restul oamenilor. Multa barfa si o atmosfera neprietenoasa. Nu recomand nici macar celor disperati dupa un loc de munca.

cristiano Vineri, 28 Noiembrie 2014
alte pareri...intentionez sa merg la interviu pt.un post de gestionar...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?