Forum despre Maf Force SRL (Restaurant Mamma Mia)


ADMIN - undelucram.ro Luni, 27 Mai 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Maf Force SRL (Restaurant Mamma Mia), informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Maf Force..

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Marius Marti, 16 Iulie 2013
Mamma Mia este o afacere de succes dezvoltata prin multa munca si seriozitate, Colectivul este tanar dar cu experienta, Mi-a facut placere sa lucrez pentru Florin, sant mandru ca am avut ocazia sa lucrez in aceasta firma.
Ca peste tot sant si bune si rele dar per total e bine, va recomand cu tota increderea sa lucrati la ei.
Sammael Miercuri, 11 Iunie 2014
Mhmmm ...imi pot da cu parerea despre MammaMia Catering...
Parti bune: Salariul la timp, corect, plus alte beneficii (o suma virtuala destul de consistenta pentru a consuma aproape tot ce doresti de la ei) Programul este de x ore, in care ai pauza de y minute, dar in ceea ce priveste pauzele, ei prefera sa fie scurte si dese (sau deloc cand sunt multe comenzi) decat una mai mare, in care sa-ti lasi colegii sa faca si treaba ta, in timp ce tu joci poker la fumoar sau afara. Atmosfera de lucru e placuta, un spirit de echipa puternic, si indiferent de zi, nu ai cum sa nu zambesti macar odata, la glumele colegilor, sau chiar supararile/frustrarile altora, amuzante uneori. Indiferent de postul pentru care aplici si esti acceptat, daca sansele de promovare , sunt mai mici (dar nu inexistente) cel putin ei stiu cum sa te motiveze financiar sa ramai la ei, daca esti om serios si competent. Desigur, nu o sa te forteze intr-un fel sau altul ca sa nu pleci. Aici se bate cap in cap cu ce mai am de spus la partile rele, ceva legat de ore suplimentare, dar tin sa precizez ca majoritatea au salarii destul de bune, asadar , daca vii o zi la munca fara sa fii platit pentru ea, e posibil sa nu-ti iei banii, dar vei avea alte beneficii , mai tarziu, asta insemnand si drumetii ,sau alte activitati ce tin sa uneasca echipa.

Parti rele: Orele suplimentare rar sunt platite si adeseori se ivesc cazuri cand trebuie sa fii la serviciu, indiferent ca ai liber, mai ales in zilele de sarbatoare. Evident, poti sa refuzi, sefii nu au sa-ti reproseze absolut nimic, doar ca ...ramai cu privirile aspre ale colegilor. Atmosfera este in mod paradoxal, cand foarte buna, cand foarte proasta, dar niciodata la mijloc. Daca nu ai o personalitate puternica, nu vei face fata acolo, te asigur. O alta problema consta in faptul ca sefii, indiferent de ierarhie, au salarii bune, dar in acelasi timp sunt stransi cu usa sa exceleze, automat starea de nervozitate se transmite si angajatilor simpli, care desi fac cele mai grele munci, trebuie sa mai indure si intepaturi din partea superiorilor. Tin totusi sa precizez ca nu se intampla intotdeauna, ca sa fiu impartial. Aceiasi sefi mai devreme mentionati, iti pot oferi o cafea fara nici un motiv, ori sa te trimita acasa daca te doare capul ori nu esti in apele tale (te-ai certat cu nevasta, sau probleme in familie) , deci nu-i "ala" asa de negru cum vrea sa para, de unde revin la ideea ca trebuie sa ai un caracter si o personalitate puternica, partea cea mai buna fiind ca te calesti, astfel mai tarziu (cum mi s-a intamplat mie) cand se iveste ocazia sa pleci la mai bine, o sa te integrezi mult mai usor, indiferent de echipa peste care vei da. Mai tin sa mentionez ceva, si cu asta inchei; in SC Maf Force, totul e ca o mare familie, incepand de la seful "al mare" , pana la ajutorul de bucatar. Daca te intelegi cu 10 din 40 , esti prietenul tuturor, in schimb, daca te certi cu 5 din 40, mai rezisti doar cateva zile acolo.

PS: Am plecat cu amintiri placute de acolo, dar trebuie sa fiu sincer cu cei care aveti de gand sa va angajati la aceasta firma, pentru ca eu nu am avut la vremea aceea unde sa citesc ...macar vreo cateva randuri din ce am scris pana acum.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?