Forum despre Magistra C&C SRL


ADMIN - undelucram.ro Marti, 21 Mai 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Magistra C&C SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Magistra C&C.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
om bun Miercuri, 22 Mai 2013
Am fost la un interviu... nu foarte spectaculos, am fost rugat sa-i anunt daca intr-o sapt mai primesc alta oferta de angajare, practic pana se decideau ei asupra finalistului. mi-au spus ca dupa o sapt ma anunta rezultatul... nu am primit nici un semn
Monica Vineri, 13 Septembrie 2013

Buna , am fost chemata si eu la un test pentru analist laborator , ma poate ajuta careva cu mai multe informatii despre cum se desfasoara acest test si despre cat de serioasa este aceasta companie ? Va multumesc mult si astept un feddback cat msi pozitiv .:)

MIHAI Joi, 30 Octombrie 2014
Pentru cei interesati ,merita sa faci parte din echipa Magistra. O Companie cu o evolutie pozitiva constanta si o familie deosebita . daca cineva considera ca ca nu am dreptate sa vina cu argumente. raspund cu placere.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?