Forum despre Mairon


fost_salariat Marti, 14 Octombrie 2014

Atentie de 10 ori atunci cand doriti sa aplicati la aceasta societate. Este o societate de familie unde nu exista criterii de performanta. Salariatii sunt 90 % din familie adica rude. Daca doresti sa ai performanta, nu poti. Contractele pe care le fac oricarui nou angajat, sunt doar pe perioada determinata, ducandu-te asa pana la maximul admis de lege adica 3 ani. Am lucrat la ei dar experienta a fost una neplacuta deoarece salariul nu a crescut nici in 2 ani, desi am ocupat un post de conducere si am avut realizari, iar promisiunile de marire au fost facute inca de la inceput.
Ca si mine, multora nu le-au mai fost prelungite contractele pe perioada determinata fara a motiva in vreun fel gestul. Au existat chiar un numar de 4 salariati angajati care dupa 2 saptamani de la angajare, au sustinut o testare asupra unui material de instruire dat cu 2 zile inainte. Rezultatele nu au fost tocmai rele, dar li s-au desfacut pur si simplu contractele de munca ! Oamenii plangeau efectiv deoarece au plecat prin demisie de la anteriorul loc de munca si stiti si voi ca inapoi nu te mai primeste.
Scriu aceste randuri sa nu patiti si voi ca si mine care in momentul angajarii, nu am avut pe cine sa intreb din interior despre cum se desfasoara lucrurile si am plecat de la un angajator unde aveam contract pe perioada nedeterminata venind la Mairon.
Poate ca din exterior, arata bine ca sunt Pl in toata tara, dar in interior este jale.
Se da peste nas departamentului resurse umane care nu are nici un cuvant de spus in ce priveste parcursul unui salariat iar sindicat nu exista. Daca esti nedreptatit, singura cale este sa-i dai in judecata.
Daca totusi doriti cu orice pret sa va angajati la ei, intrebati inainte pe un prieten din interior.

CristinaBratu Duminica, 4 Octombrie 2015
Alte pareri mai exista? Am maine un test la dansii, pe partea de analiza.
dmnt Joi, 30 Iunie 2016
Confirm 100% cele relatate de fost_salariat. Felicitari pentru forma civilizata a comentariului. Eu nu as AVEA RABDARE SA SCRIU asa despre MAIRON.
Monyk Luni, 2 Ianuarie 2017
si ce salarii ati avut acolo?
NRS Vineri, 3 Martie 2017
Incep prin a descrie fostul loc de munca: program 8-20, chiar daca nu aveam de munca, iti era frica sa pleci; vorbit urat, injuraturi, concediu doar cand lipsea patronul sau doar pe hartie, pentru a nu primi amenda de la ITM, Salariul o data pe luna si cu intarziere, luni de munca in care nu mi s-au platit contributiile.

Actualul loc de munca (de 6 ani angajat MAIRON)- program 8-16:30 cu pauza de masa, concediu conform planificarilor pe care ti le faci la inceput de an (cand vrei tu), conducerea -oameni cu mult bun simt fata de angajatii sai, salariu la timp de 2 ori pe luna., plata contributiilor.
Salariu pe masura muncii depuse, exista si promovari in functie de rezultate.
Mai sunt si alte beneficii de care nu vi le pot spune datorita politicii firmei.

Am fost angajata la inceput cu contract pe 3 luni,apoi un an si nedeterminata.

In schimb volumul de munca este mare, fiindca este o companie nationala.
Mentionez ca sunt angajati de cand s-a infiintat firma, 1994, unii s-au pensionat de aici.
Deci nu este asa rau, cum se zice. Daca stii sa fii un coleg bun (fara aere de sefie), care isi face treaba, nu ai cum sa nu rezisti.
Mai mentionez ca eu nu am nici un grad de rudenie cu nimeni din firma.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?