Forum despre Mandarine International


Andreyrlz Marti, 17 Ianuarie 2017
O experienta foarte proasta, mergi la ei, sediul la etajul 8 unde e foarte usor sa ai rau de inaltime, ti se spune ca nu ai niciun fel de beneficiu in afara de salariul fix pe care ti-l dau si care nu mi-au spus cat este. Am sustinut un test, nici macar nu m-au lasat sa il termin, mi-au luat foaia dupa 10minute. Pe urma zic ca primesc feedback si scris si telefonic in maxim 7 zile. Halal. Nimic. Halal companie. Sincer, sper sa nu faca vreun copywriter greseala sa se angajeze acolo, ca din ce am vazut la tipii astia nu cred ca ai nici siguranta salariului acolo, mai bine lucrezi in imobiliare pe comision :)) Cum sa ai interviu in decurs de 30 minute cu 3 persoane diferite? Si sa nici nu te lase sa termini testul scris pe care l-ai inceput desi au zis ca iti lasa 20minute, iti iau laptopul din fata dupa 10minute? Alta companie pur romaneasca, in niciun caz de calibru international.
PinkFloyd Miercuri, 1 Februarie 2017
Am fost la un interviu pentru postul Content Writer. Oferta lor este intre 1600-1800 lei pentru acest post (fara alte beneficii in afara de asigurare medicala). Asta in conditia in care in anunt scrie "attractive salary package". Salariu oferit pentru cineva care locuieste in Bucuresti si are deja experienta in domeniul muncii de aprox. 4 ani... Mai departe nu comentez.
radupop Joi, 9 Martie 2017
Iresponsabili. Angajeaza oameni pe banda rulanta, "le fura ochii" cu salarii mari si captivante, ulterior nu le pot sustine si sunt dati afara la fel cum au venit, de cel mai multe ori nu se depaseste perioada de proba pentru a nu fi obligati sa te tina in preaviz. Sunt total neseriosi, nu isi asuma deciziile, management fara experienta. Vor sa faca de toate dar nu reusesc nimic, sunt de nici un an pe piata. Nu recomand, e o pierdere de timp, mai mult de atat lipsa de profesionalism si nepasarea caracterizeaza aceasta companie.
Vadi Duminica, 12 Martie 2017
Sunt angajat la ei de cateva luni si caut sa plec! in ultimul timp e tot mai rau aici. Oamenii sunt mintiti pe fata, angajeaza si apoi dau afara inainte de 3 luni fara sa spuna de ce... Bataie de joc!!!! Dispar colegi de pe o zi pe alta. Pacat de oamenii buni adusi in firma la inceput. cei mai buni au plecat. Intr-o luna jumate au plecat managerii de marketing hr social media si design iar noua ni se spune ca tot ii minunat si vom ajunge cei mai tari dar se schimba totul de la o saptamana la alta si fara nici o strategie. Nu recomand nimanui aceasta firma.
Anderson Miercuri, 22 Martie 2017
Lucrez in Mandarine de peste jumate de an. Salariile chiar sunt mari si captivante de asta am venit si eu aici. Am gasit o echipa super tare, pasionata care chiar a construit ceva. Cred ca e normal sa vina si sa plece oamenii, dar daca esti bun pe ce faci si te tii de treaba, n-ai decat de castigat. Banuiesc ca asa e peste tot de fapt. In orice caz eu recomand Mandarine si cred ca se vor auzi multe lucruri tari despre aceasta companie in viitorul apropiat.
joyce Sambata, 22 Aprilie 2017
Am fost la interviu pentru pozitia de Content Writer la ei in Februarie. Am discutat cu doua persoane, pe rand, iar acestea mi-au pus exact aceleasi intrebari. La sfarsit, mi s-a ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?