Forum despre Marfin Bank Romania


ADMIN - undelucram.ro Joi, 15 Mai 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Marfin Bank Romania, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Marfin Bank.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Adrian Miercuri, 12 Noiembrie 2014
Au un management foarte bun, un departament de HR de nota 10 + cel putin ( am mai auzit vorbe in care HR lasa de dorit pe la alte banci, dar aici in schimb mai degraba isi lasa treaba care o au de facut si vin sa discute cu tine, am interactionat cu 2 manageri/directori de la 2 departamente foarte intelegatori, comunicativi. mediul de lucru cu mult peste fata de alte banci. Poate una din cele mai mari greseli profesionale ca am plecat de acolo dar as reveni cu drag oricand in cadrul bancii.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?