Forum despre Marketing Strategic SRL - Papetti


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 2 Februarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Marketing Strategic SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Marketing Strategic SRL.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Bada Joi, 28 Martie 2013
Maine am un interviu la ei, nu am gasit informatii despre alti intervievati dar sper sa fie ok
alex Vineri, 29 Martie 2013
daca o sa fii acceptat, o sa-ti spuna ca va trebui sa vii 2 saptamini la un training de la ora 9.30 la ora 15.30. In timpul acestui training tu nu ai nici un contract, nu inseamna ca ai fost angajat.
Salariul este de 1000 ron. Daca iti faci targetul mai primesti 300 ron.
In prima luna targetul este de 1500 ron si 3 clienti reprezentativi (vanzari mai mari de 300 ron), in a doua luna targetul este de 3000 ron si 5 clienti reprezentativi, in a treia luna targetul este de 5000 ron. Daca te descurci dupa primele 3 luni, ti se va prelungi contractul cu inca 6 luni.
Problema este ca preturile sunt foarte mari si foarte greu gasesti clienti dispusi sa plateasca atat de mult. Daca totusi gasesti clienti, te lovesti de alta problema, clienti vor marfa foarte repede si tu nu prea poti sa o livrezi atat de repede, pentru ca ei nu prea au marfa pe stoc si va trebui sa se duca sa o ia de la furnizor si abia apoi sa o livreze catre client. Deci totul se intampla foarte lent , iar clientii nu sunt dispusi sa astepte atat.
Am intalnit clienti care mi-au spus ca au cerut o oferta de pret de la Marketing Startegic si de la Vector; cei de la Vector s-au miscat foarte repede, au facut oferta de pret, au vorbit cu clientul, au livrat marfa . Dupa ce au primit marfa s-au trezit si cei de la Marketing sa trimita preturile.
De ce s-a intamplat asta? Pentru ca asistenti asteapta preturile de la patron. Pana cand se trezeste el sa dea preturile, si pana cand iti da ok-ul sefa departamentului dureaza foarte mult.
Concluzie: te lupti cu morile de vant si ti-ai mai pierdut si timpul. In timpul asta poate iti gaseai un alt loc de munca mai bun.
Eu am plecat de la ei pentru ca am considerat ca nu este pentru mine.
doremi Vineri, 10 Mai 2013
este chiar mai rau din punct de vedere al sigurantei jobului, nu platesc nimic la stat, nu stiu cum nu sunt verificati, au fost pe rand, noua generatie, papetti, zeon si acum marketing strategic, au fost persoane carora li s-a spus sa nu mai vina la servici ca li s-a desfiintat postul, ...
Will Marti, 14 Mai 2013
Eu am lucrat la ei 6 luni si mi s-au parut ok.
Conditiile salariale acum 3 ani erau mult mai proaste (600 RON si pentru target 200 RON) iar perioada de training a fost de 3 saptamani.
Insa daca vrei sa vinzi cu adevarat, poti. A-5-a luna am vandut de 10.000 RON, dupa 4 luni de alergatura si tras de clienti.
Atunci nu erau probleme cu livrarea marfii sau probleme de pret.
Am plecat pentru ca mi-a spus un prieten de un job la o multinationala, insa as fi continuat cu placere daca ar fi fost salariul asemanator celui mentionat de Alex.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?