Forum despre Marsh Broker de Asigurare Reasigurare


nurecomand Luni, 9 Decembrie 2013

Din pacate te ademenesc cu un salariu putin peste media pietei, suport din partea lor, comunicare etc si cand te au in mana munca cat nu poti duce. Un program de la 9 la 9 nu v-ar ajunge sa duceti la bun sfarsit sarcinile pe care ei au pretentia sa le duceti la bun sfarsit intr-o singura zi. Vor super-oameni si din pacate mai toata lumea pleaca.

diferente_de_opinie Marti, 10 Decembrie 2013

Pentru colegul "nurecomand" si altii care sunt curiosi :
Am petrecut 4 ani si am donat nu numai munca ci si viata. Am ajuns in pragul distrugerii fiintei muncind acolo....DAR... dupa ce am plecat, am inceput sa realizez ca ..a fost singurul loc unde am invatat ceva, unde am avut colegi care sa ma ajute si cu care sa fac o echipa, unde am avut oportunitatea de a ma dezvolta.

Si traiesc de pe urma acelor vremuri de n ani si desi multe nu am avut acces sa le fac acolo, din cauza exclusivitatii unora, le am facut in alta parte, dar acolo le am vazut, acolo le am vazut.

Daca ar merge, la fiecare 10 ani as lucra 2-3 acolo... Dar din pacate mereu cauta ieftin si carne proaspata, deci daca ai plecat ..slabe sanse de revenire.

Ca in toate..exista si plusuri, si minus-uri.
Un alt plus, nu te plictisesti niciodata ...

Deci, sper ca n-ai dat cu demisia de masa, ca nu te roaga nimeni sa stai, si daca nu ai un post de mare smecher in alta firma, te vei simtii stingher destul de curand:)

nurecomand Joi, 12 Decembrie 2013

Colegul cu diferenta de opinie tu singur/a ai spus "Am petrecut 4 ani si am donat nu numai munca ci si viata. Am ajuns in pragul distrugerii fiintei muncind acolo"....deci despre ce vorbim??????? Eu nu recomandam unor oameni care vor sa mearga ACUM acolo!!!!!! Oamenii trebuie sa fie avertizati, sa stie sa cunoasca, sa nu ajunga in pragul distrugerii fiintei. La tine a fost o alegere dragul/ draga mea. Poate alti oameni nu vor sa ALEAGA asta. TU ai ALES sa petreci acolo 4 ani, alti oameni poate crezand ca va fi bine, crezand ca se vor obisnui, accepta sa mearga cu acesti MARSH la drum. Eu pe acesti oameni ii avertizam sa nu faca o astfel de greseala. Daca tu te adresezi unor studenti dornici sa invete- oameni de 22- 25 de ani, ok, in regula. Ei sunt in stare ca si tine sa ajunga in pragul distrugerii, pentru experienta, pozitie etc, dar mai sunt si oameni, cu viata de famile, cu copii, dorinta de a avea in limita bunului simt timp liber (macar de un dus seara) care nu vor sa ALEAGA ceea ce tu ai ales pentru 4 ani dragul/ draga mea. Asa ca nu mai livra informatii false !!!!

nurecomand Joi, 12 Decembrie 2013

si inca ceva draga coleg/a cu difernete de opinii, TU ai spus ca ei mereu cauta carne proaspata. De ce? Nu e mai usor sa pastrezi oamenii buni? De ce sa investesti timp si bani pt a forma altii noi? De ce nu raman oamenii acolo? Si referitor la plictiseala...normal ca nu ai timp sa te plictisesti cand nici sa inghiti mancarea nu ai timp!!!! Cum sa te plictisesti cand nu stii ce sa faci mai intai, ca e enorm si ca nu faci fata? E- adevarat nu te plictisesti!!! 4 ani nu sunt multi dragul/ draga mea!!! Cum traiesti de pe urma acelor "n" ani, adica 4, dupa cum tu ai precizat putin mai sus in comentariul tau? Cel mai probabil esti un pusti sau o pustoaica de 25- 28 de ani nostalgic/a dupa un job in care si-a bagat toata viata. Si acum cand nu mai ai ce face cu timpul...normal ca te simti stingher/ a daca tu nu stii sa traiesti altfel decat muncind. Pentru altii!!!!!! Ia gandeste- te putin! Asa e ? Daca nu, ia asta ca tema de gandire si intoarce-o pe toata partile!! Asa e:)?

diferente_de_opinie Duminica, 19 Ianuarie 2014

Nu cred ca mi te adresezi direct , dar cred ca esti putin obosit /a. Ia-ti un concediu.

Nu sunt pusti cordit si nici sclav plictisit. Sunt un fost angajat al MSH cu o opinie buna.
Tot din cauza lipselor de timp/ oportunitate am plecat si eu, si am si familie si ma gandesc cu placere.

Anii mei acolo au fost petrecuti cand echipa era mai mica si se muncea mai mult..mai tarziu am vazut oamenii la 6-7 la plimbare, deci unii sunt mai degrevati sau mai eficienti.
Au si lipsuri, dar pe acelea le poti intalni oriune. Plusurile, sunt foarte greu de intalnit.

In rest sunt de acord cu tine, dragul/ draga mea :) coleg /a

Mihaela Miercuri, 6 August 2014
Am fost contactata sa ma duc la interviu vreau sa stiu care este programul de lucru in aceasta companie de la cat la cat? exista salariu fix? Multumesc
Nuconteaza Marti, 9 Decembrie 2014
Ma amuza teribil, cum toti care ati adaugat comentarii aici, nu ati scris NIMIC! despre salarii!! pana la urma pe noi, cei care intram pe acest site asta ne intereseaza in ...
Loreley Marti, 2 Februarie 2016
Am lucrat la Marsh Broker si va spun din proprie experienta urmatoarele:1. salariu:- 2000 lei net pe un post de entry-level la ei in companie; in fiecare an se mai adauga 50 lei ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?