Forum despre Martifer Group


Irinel Miercuri, 23 Ianuarie 2013
Evitati grupul de firme portughez prezent si in Romania.
Lipsa de profesionalism a managementului (roman si/sau strain) cat si angajatii slab pregatiti conduc la un mediu de lucru total neprofesionist.
Nu exista interes pentru pastrarea angajatilor pe o perioada mai lunga de timp.
venus Marti, 16 Aprilie 2013
DA este exact cum spune " Irinel" din pacate :( . acolo oamenii sunt problema. daca ar angaja profesionisti cu salarii decente ( nu uriase ci decente) ar fi cu totul alta situatie.
p.s. am lucrat acolo o lunga perioada de timp si am ramas cu un gust amar desi m-am spetit muncind sperand ca va exista apreciere pt rezultatele mele. din pacate nu a fost si am ales sa plec .
Mult succes!
salariu decent Miercuri, 28 August 2013
ami pare rau dar cei din portugalia stiu de salariile din romania dar se fac ca nu stiu chestia cu comentariu apa de ploaie lasati un nr de telefon si va spun eu mai multe despre unele lucruri din martifer cei de jos stiu multe sa coboare sefii sa le asculte neplacerile dar nu o fac ca an birou e mai bn daca acest comentariu a fost citit astept rsp daca am spus un neadevar va doresc salariu mare
Io Miercuri, 28 August 2013
Salarii mici pt angajatii romani, dar uriase pentru portughezi. Un student portughez venit in Romania, fara nici un fel de experienta, direct de pe bancile faciltatii, castiga mai mult decat doi angajati romani cu multa experienta, nu exagerez cu nimic. Mediul s-ar descrie pe scurt: daca poti sa inghiti munca multa, lipsa de profesionalism, faptul ca poate ai colegii fara nici un fel de pregatire.. ai sanse sa rezisti. Altfel, nu.
marius Joi, 23 Ianuarie 2014
as dori sa stiu mai multe detalii despre cei de la martifer...m-au chemat la interviu....
marius Joi, 23 Ianuarie 2014
las un numar de mobil...astept un apel din partea lui " salariu decent " 0729385629
un fost angajat Joi, 6 Februarie 2014
subscriu comentariilor de mai sus:au pretentii de multinationala,dar este comunism in floare.salarii indecente,respectul pt angajati lipseste cu desavarsire,,ti se cer
e mult si nu ti se ofera nimic..decat suturi in fund.daca vreti sa fiti linistiti,evitati acest grup de firme(martifer si prio -martifer gestiune,martifer constructii,eviva,nutre farming,zimbrul,agromec).au ac patronat.
NU Duminica, 23 Martie 2014
Nu recomand nimanui acest grup de firme. Daca totusi cineva n-are de ales sau vrea sa incerce, trebuie sa stie ca nu va fi usor. Multa munca...foarte multa....pe principiul cat poti duce (eventual fara pauza de masa si + program prelungit....asta indiferent de ce vi se spune la interviuri), dezorganizare totala..maxima..fara proceduri, fara reguli, management praf...portughez, oameni prea plini de sine, colegi necumunicativi, stresati, uraciosi, tristi, care urasc ceea ce fac si deci fac in scarba, sa fie facut. Situatia este aceeasi indiferent de departament, indiferent de ce luna e din an, de ce ora din zi.
un fost angajat Miercuri, 2 Aprilie 2014
Managementul portughez se distinge prin: incompetenta profesionala, frica de a aprecia meritele subordonatilor, salarii mici pentru romani sub pretextul "nu vrea Portugalia" si mai sus amintita dezorganizare, pusa si pe seama lipsei de motivatie a personalului, fluctuatiilor de personal. pentru cei care au trait experienta pe propria lor piele s-ar putea rezuma la senzatia unei firme incropite la tara care vrea sa ajunga departe cu resurse putine.
cineva Miercuri, 2 Aprilie 2014
munca multa,bani putini...pacat de colectiv

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?