Forum despre Matra Int SRL


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 26 Aprilie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Matra Int SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Matra Int.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
doina Vineri, 3 Mai 2013
Este cea mai naspa firma cu care am intrat in contact in cei 20 ani de activitate profesionala. O lipsa totala de respect si nici un pic de consideratie pentru cei care muncesc acolo! O atmosfera incarcata, controlata indeaproape de o persoana foarte in varsta (cred ca are peste 70 ani, nu am problema cu varsta, munceste fiecare cat poate si cat vrea, dar comportamentul fat de cei mai tineri este deplorabil). Conducerea (un libanez fara scrupule) crede ca are sclavi, nu angajati. Nu am stat decat o luna si un pic intrucat am considerat ca sanatatea mea mentala este mai importanta decat salariul (care nu era grozav). Vedeti frecventa cu care apar anunturile de angajare publicate de Matra.
xx Vineri, 3 Mai 2013
Nr. unic (nr. format vechi) : 34377/3/2012/a3
Data inregistrarii 20.03.2013
Data ultimei modificari: 29.04.2013
Materie: Faliment
Obiect: contestatie imp.hot.ad.creditorilor din 14.3.3013 (apostoliu paraschiva, s.a.)
Stadiu procesual: Fond

Parti
Nume Calitate parte
SC MATRA INT SRL Debitor
APOSTOLIU PARASCHIVA Contestator
GRUPA SALARIATILOR MATRA INT SRL PRIN APOSTOLIU PARASCHIVA Contestator
AMINE MATTA Contestator
CEFIN INDUSTRIAL EPSILON SRL Contestator

Sedinte
popa mirel silviu Joi, 16 Mai 2013
Este o firma bine organizata. Este greu de rezistat la Matra fiindca se cere performanta. Totul este la nivel inalt, de calitate. Patronul este un adevarat om de afaceri. Toti cei care au lucrat mai mult timp acolo s-au perfectionat nu numai profesional ci si personal. Cei superficiali si mediocrii gasesc vinovati in exteriorul lor. Am lucrat acolo ca IT-ist, cativa ani si am plecat (in Canada) cu o impresie buna, de la Matra.
IRINA Vineri, 24 Mai 2013
Care dintre cei care-l pupa .... pe "adevaratul om de afaceri" esti? Daca aici e o firma bine organizata, atunci e pacat pentru tine ca nu stii ce-i aia o firma ok.
cami Marti, 18 Martie 2014
Doina, Irina puteti detalia modul de lucru,/comportamentul patronului?ms
Cechi Cean Vineri, 28 Martie 2014
Salariu mic , se mai si taie din el . Una din persoane isterica urla la angajati si ii ia la rost , dumneaiei prestand numai cateva ore pe zi, in multe zile lipsind. Bataie de joc.
RSRomania Vineri, 4 Aprilie 2014
Subscriu la cea zis doamna Doina mai sus.
unu Vineri, 4 Aprilie 2014
Patronul este "baiat bun, de treaba" :( am lucrat candva la ei! Nu are sens sa va bateti capul.
ana Joi, 17 Aprilie 2014
Nu va angajati la ei!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?