Forum despre Maxi Pet - Pet Center Trade


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 18 Ianuarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Maxi Pet - Pet Center Trade, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Maxi Pet - Pet Center Trade.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
miki Marti, 29 Aprilie 2014
Poate cineva sa dea cateva detalii despre aceasta companie?
Multumesc!
pinky Miercuri, 4 Iunie 2014
Am fost la un interviu pentru un post la conta. Interviul a fost si in romana si in engleza. Apoi mi s-a dat un test de contabilitate, fiscalitate si engleza. Din pacate nu am corespuns profilulului lor si m-au anuntat printr-un mail ca au ales alt candidat. Sediul este in incinta Auchan Militari, undeva la etaj. Firma destul de micuta, inghesuita, aglomerata.Dar daca esti entry-level si accepti un salariu micut merge.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?