Forum despre MC Serv Tour (Farmaciile Santefarm)


ADMIN - undelucram.ro Marti, 21 Octombrie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma MC Serv Tour (Farmaciile Santefarm), informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de MC Serv Tour.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

dana Miercuri, 5 Noiembrie 2014
Buna ziua, ce salariu are o asistenta de farmacie? Multumesc
beatha Miercuri, 5 Noiembrie 2014
Nu salariul e important ci siguranta locului de munca. Stiu o farmacista de la noi din Pipera care o sa se roage de agenti de vanzari sa-i livreze marfa ca sa aiba ce vinde ca pe vremuri. Dupa Revelion se invarte roata vietii.
misandra Joi, 6 Noiembrie 2014
Mai vine cineva in locul GMului care a fost alungat din firma? Dar la achizitii? Sau se inchide firma anul acesta - concordat sau insolventa.
pastile Luni, 17 Noiembrie 2014
Pt beatha si misandra: nici la farmacii nu merge treaba doar cu.... pastile, concedii exotice, avocati si neprofesionisti. De acord 100% cu evaluarea facuta pe forum. Putina schimbare nu strica, mai ales la varf. Din pacate depozitul e executat de producatori. Antibiotice, Sermedic. Iar toate licentele sunt gaj la banca, cu exceptia celor de pe Vogue, normal. Independenta fata de depozit... e un vis.
misandra Marti, 9 Decembrie 2014
In sfarsit se intampla ceva ok la departamentul achizitii . Poate asa o sa ne revenim in urmatoarele luni .

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?