Forum despre McDonald`s Romania


656 Joi, 16 Octombrie 2014
cat castiga un manager trainee?
pentru 656 Luni, 27 Octombrie 2014
salariul unui manager trainee incepe de la 2100 brut + bonuri de masa + spor de noapte/weekend + alte sporuri. Deci pe luna, iei minim 1500 lei + bonurile de masa. :)
656 Miercuri, 29 Octombrie 2014
multumesc.
Am fost azi cu Cv-ul la MC si mi-au zis ca nu exista acest program de manager trainee:)), in fine
,apoi am fost la alt MC acolo mi-au zis ca exista insa mai intai trebuie sa fiu lucrator comercial cu salariul de lucrator comercial,apoi dupa 4 sau 6 luni in functie de recomandarile Managerului sau ceva de genul voi putea deveni...Cei care stiu cum e treaba ,as vrea un sfat ,daca sunteti amabili
Marin Lute King Miercuri, 29 Octombrie 2014
Este posibil sa fii angajat direct pe postul de trainee manager daca nu ai experienta si la capitolul studii, facultate neterminata?

Daca nu, in cat timp poti ajunge de la crew la trainee manager si care sunt etapele?
pentru 656 Luni, 3 Noiembrie 2014
Exista programul de management trainee. Din cate stiam eu, pentru program se fac recrutari externe de 2 ori pe an pentru persoane care nu lucreaza in Mc. Exista si posibilitatea ca lucratorii comerciali sa intre in program, insa doar la recomandare managerului si asta se intampla destul de rar. De asemenea, acum doi ani, dar si anul trecut - programul de trainee era doar pentru bucuresti (romana, unirii, gara si barbu vacarescu parca). Sper ca ti-am fost de ajutor! Bafta!
pentru Marin Lute King Luni, 3 Noiembrie 2014
Din cate stiu, conditiile pentru manager trainee sunt sa ai facultatea terminata si chiar masterat in curs sau si ala finalizat.
De la crew la manager trainee poti ajunge doar daca te inscrii in program, altfel evoluezi de la crew - trainer, floor manager, asisstant 2, assistant 1...etc - in conditiile in care iti faci treaba bine, mergi la examene si le promovezi cu brio. Poti citi aici mai multe despre program: http://www.wall-street.ro/special/wall-street-lunch/153385/la-masa-cu-seful-mcdonald-s-munca-de-birou-incepe-la-18-00.html
Vlad Joi, 6 Noiembrie 2014
Buna, imi puteti spune si mie va rog pentru postul de manager trainee cand ati inceput treaba ? Adica cand v-au chemat la primul interviu si cum a decurs ? Si inca o chestie.. dupa cat timp de la aplicarea CV-ului ati fost contactati ? Merci :-)
pentru Vlad Joi, 13 Noiembrie 2014

Pentru postul de manager trainee am aplicat undeva in octombrie. M-au chemat la interviu pe la finalul lunii respective, si un raspuns final l-am avut in decembrie - iar treaba am inceput-o in ianuarie, dupa ce am fost la analize.

Primul interviu a avut loc cu managerul de la gara de nord si de la barbu vacarescu parca. Am discutat despre experienta precedenta, de ce vreau sa lucrez la ei si chestii situationale. Apoi am completat un test comportamental si unul in engleza. Pe urma au mai durat inca vreo 2 saptamani si am primit oferta de la o persoana de la birouri - a durat aproape 2 luni procesul de recrutare si inca vreo 2 saptamani pana am primit rezultatul analizelor la care te trimit ei.

Dan Duminica, 30 Noiembrie 2014

Pentru inceput ,lucrez de 5 ani la Mcdonald's,cred ca sunt in masura sa mi dau cu parerea despre mediul de lucru salariu si cam tot ce se intampla in general in aceasta companie.
Conceptia si modul de gandire in general vorbind este unul bun ,spun eu si vreau sa argumentez putin,fiecare angajat are drepturi si obligatii ,clientii trebuie respectati si ascultati(mi se pare normal avand in vedere specificul locului de munca),orice problema ale angajatului este ascultata de cate conducerea restaurantului,trebuie respectate o sumedenie de proceduri si reguli ,programul este respectat in mare parte,pana aici e bine dar sa vedem si aspectele celelalte care sunt:
-angajatii vechi care au ajuns pe posturi mai inalte ca exemplu asistent ,manager ,sunt speriati la orice control al sefilor lor ,acest aspect se rasfrange asupra lucratorilor care sunt platiti cu 700 800 de lei si bonuri si care sunt stresati incontinu sa nu greseasca ceva(ma intreb si daca ar gresi e omeneste si nimeni nu face intentionat asta).

Pigot20 Vineri, 27 Martie 2015
stie cineva daca vom fi cumparati de rusi asa cum a aparut in presa de azi?
bam596 Luni, 2 Ianuarie 2017

Pentru parere sincera:

http://uovvv.blogspot.ro/2016/12/despre-experienta-job-ului-la-mcdonalds.html . Experienta mea de la mc :)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?