Forum despre Medas


ani Sambata, 17 Mai 2014
buna ziua,
ce se intampla cu medasul ca au inceput sa plece personalul in masa doctori asistenti..am inteles ca nu au primit bonurile din martie
scufita rosie Miercuri, 9 Iulie 2014

In primul rind call center Fara apa (vi cu sticla de apa de acasa), fara hirtie la toaleta, fara aer conditionat, cu toate ca sunt in mansarda. Raspunzi la telefon pe banda rulanta, nu ai timp sa maninci nu ai pauza nici 2 minute. Reclamatiile ti se imputeaza chiar daca nu e vina ta. Salariile vin cu intirziere (si 10 zile) nu mai zic ca platesc 1000 ron cel mai mare salariu. Fara bonuri de masa, nu primesti niciodata bonusuri sa prime.
Este o firma neserioasa si recomand sa o ocoliti.

medas Luni, 18 August 2014

sunt fost angajat medas si tin sa precizez feritiva de ei nu le da oamenilor haine de serviciu salarile numai spun intarzie chiar si o luna nu se merita alegetiva un spital de stat ptr analize si investigati amanuntite.

SyAna Joi, 12 Mai 2016
Am fost la un interviu sambata si a fost un dezastru. In primul rand am asteptat vreo 20 minute sa se elibereze persoana cu care trebuia sa sustin interviul, apoi cand am inceput sa discutam nici scuze, nici nimic. Ne contraziceam pt ce post am aplicat, si norocul meu ca imi printasem aplicatia., si am demonstrat pentru ce am venit acolo.
Pt operator call center oferta este de 1000 ron + procent din vanzari, procent care incepe de la 50 ron si poate ajunge...desi eu sunt sceptica. A ramas ca ma gandesc si comunic raspunsul in cateva zile. Am comunicat refuzul si peste 2 zile ma suna iar, sa ma duc la interviu! Nu stiu cine se ocupa de recrutari dar mie mi-a ramas un gust amar in urma acestei experiente. Ulterior am mai intrebat cunoscuti si cine a apelat la ei a avut numai experiente neplacute. Personal nu recomand.
Iosefin Luni, 16 Mai 2016
Ma poate ajuta cineva care lucreaza la Medas cu informatia daca se da salariul la timp? Am interviul la ei si nu stiu daca sa mai merg sau nu. Multumesc

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?