Forum despre Medical Ocupational SRL (Medoc)


ADMIN - undelucram.ro Marti, 23 Aprilie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Medical Ocupational SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Medical Ocupational.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Medici Duminica, 19 Mai 2013
A fost cineva la interviu la ei? Si mai bine, a lucrat cineva la ei ?Ceva info despre salarii si mediu de lucru, va rog.
kino Marti, 8 Aprilie 2014
Am fost la primul interviu si am ramas placut impresionata de doamna doctor cu care am discutat. Maine am cel de-al doilea interviu cu altcineva si sper sa fie cel putin la fel de bine. Se pune mare accent pe imagine, aspect si felul de abordare, din cate mi-a explicat ...Alte detalii nu stiu, maine voi fi mai informata

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?