Forum despre Medicover SRL


eu Miercuri, 3 Octombrie 2012

Relativ OK, ca minusuri: merg pe prea multe proceduri. Management care lasa de dorit, in rest ok :) , daca esti adaptabil si rabdator poat fi o varianta.

Alex Sambata, 29 Decembrie 2012
In timpul procesului de recrutare mie mi s-a spus ca in cazul in care am colegi de facultate interesati de postul pt care aplic sa le trimit CV-ul acestora deoarece sunt mai multe posturi disponibile. Dupa interviul cu managerul mi s-a spus ca experienta si profilul nu se potrivesc cu jobul respectiv. Mi se pare lipsa de profesionalism sa ceri CVuri pt recomandare si pers respective sa ii acorzi feedback negativ
Aprozaur Vineri, 15 Martie 2013

compania a fost foarte tare! acum oameni noi, entry-level, nepregatiti, platiti slab, pasivitate, neasumarea raspunderii. o mica caracterizare!

khaleeesy Joi, 21 Martie 2013
Sa inteleg ca nimeni nu stie cam ce salarii sunt ca si operator call center? Am incercat sa caut macar o suma aproximativa si nu am gasit pana acum nimic. Voi avea un interviu cu ei si poate exista cineva care imi poate da un hint.
euu Duminica, 24 Martie 2013
900 ron bonuri de masa si comision din vanzari pt call center.
eu am lucrat acolo si colectivul e super iar treaba e relativ lejera
Khaleeesy Marti, 26 Martie 2013
Multumesc euu pentru feedback. Am observat ca sunt foarte discreti in acest sens si nu prea sunt forumuri unde se discuta despre medicover. Majoritatea discutiilor sunt cele privind serviciile medicale oferite
Mihaela Sambata, 30 Martie 2013
Salariile sunt mici...9 milioane plus bonuri de masa pt call center este f putin la cata presiune este...
dragos Marti, 2 Aprilie 2013
am dat acum o saptmana al doilea interviu la ei pt postul de call center part time si au zis ca ma anunta pana la sfarsitul saptamanii indiferent de decizie, insa a inceput o noua saptamana si nimic...
bgc Joi, 4 Aprilie 2013
Care salarii mici ca mie mi se par relativ ok: mi s-a oferit 7000 roni pentru un post de dezvoltator aplicatii laborator, dar inca negociez cu ei ca vreau mai mult, eventual PFA.
XYZ Vineri, 5 Aprilie 2013
Am fost si eu la ei, am discutat telefonic apoi o infatisare la ei la sediu, din pacate ofereau maxim 7000 Roni pentru o pozitie de soft dev, dar din cate am inteles cautau pe cineva sa ii ofere mai putin si mi-au propus sa renuntam la continuarea procesului de recrutare; in alta ordine de idei asa mici sunt salariile la call center?
Ca o concluzie, pentru devi banuiesc ca se ofera undeva in jur de 6000 Roni...
xyz Joi, 18 Aprilie 2013
Banuiesc ca Team Leaderul are undeva la 2000 Eur...oricum din ce am inteles eu ca am avut o groaza de discutii cu ei, platesc cam la media pietei poate cu 5-10% peste...ideea este ca pentru cineva senior pe pozitia de dev ofera maxim 6500...
Alex Luni, 22 Aprilie 2013

Ofera salarii mari pentru alte pozitii, in niciun caz la call center. Nu e cine stie ce pozitie stralucita cea de la call center, insa daca iei in calcul si nivelul de stres de acolo salariul ar trebui sa fie mai mare de 900 de RON.

eva Vineri, 31 Mai 2013

si..pana la urma..cat se castiga pe un post de asistenta cu experienta si vechime??

Hey... Marti, 24 Septembrie 2013
Ce parere aveti de un post la receptie? aveti idee ce salarii sunt?
Alina Joi, 24 Octombrie 2013
Direct din oferta de angajare pentru call center 6ore:
- Venit brut 930 lei- net 692lei (744lei salariu de baza +112 indemnizatia de loialitate+74lei indemnizatie de mobilitate)
-tichete de masa "conform prevederilor interne cu conditia ca functia de baza sa fie declarata la Medicover. Valoarea totala a tichetelor de masa e calculata in functie de norma de lucru si de nr de zile lucrate in luna respectiva".
-abonament medical White Single conform procedurii interne
-data la care se plateste salariul este 15 ale lunii
-concediul de odihna - 21zile lucratoare/an (daca lucrezi de mai putin de 2 ani). intre 2-5ani ai 23zile si peste 5ani ai 25zile.

Bafta!
Claudia Vineri, 28 Martie 2014
Sunt interesata de postul Operator telesales.
Va rog sa-mi dati mai multe detalii legate de salariu,program,concediu.
In ce consta interviul ?
Deea Marti, 1 Iulie 2014
Si totusi aveti idee ce salarii ofera in receptie?
been there Miercuri, 2 Iulie 2014

Da, poate fi o cariera de succes. Ce isi doresc de la angajati?
- Flexibilitate)
- Loialitate
- Sa accepti noi provocari

Parti pozitive : Niciodata nu s-a intarziat cu plata salariilor
Contractele de munca sunt reale, cat castigi atat e inregistrat in contract
Iti ofera sanse de promovare
In general se respecta programul de lucru si se evita situatiile in care sa fie nevoie de ore suplimentare.
Ti se respecta concediul de odihna
Parti negative: Ajungi repede mai sus doar daca ai anumite calitati.
De obicei nu te concediaza.

maru Vineri, 7 Noiembrie 2014
Am lucrat in Call Center aproape 9 luni. Salariu intr-adevar mic, plus ca putea sa varieze cu plus sau minus maxim 50 lei, habar nu am de ce. Din punctul meu de vedere pentru studenti este un job perfect, te ajuta sa ajungi la cursuri si ce alte treburi mai ai, poti sa faci schimb de ture, etc. Echipa era ok, majoritatea colegilor foarte de treaba si te ajutau cand aveai o problema. Posibilitati de promovare... nu prea cred. Sefii... a fost supervizor o tipa foarte cumsecade dar a plecat, postul stiu ca a ramas vacant si nu mai stiu ce s-a intamplat, deci revenim la posibilitati de prmovare, e acolo o tipa pe back office care lucreaza de ceva ani si totusi postul de supervizor e liber, in fine. Bafta.
catalin03 Joi, 18 Decembrie 2014
are cineva idee pe post de back office, la ce suma ajunge salariul? multumesc!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?