Forum despre Medlife


Jean Duminica, 13 Mai 2012
buna ziua. nu am apucat sa ajung la romexpo la targul de joburi din weekend. stiti cumva medlife daca avea ceva pozitii acolo? va multumesc.
chelu' Miercuri, 3 Octombrie 2012
am lucrat in dep. vanzari aproximativ 1 an. salariu 3000 lei, jumatate platit pe PFA, nu recomand decat daca nu gasiti prin alte parti.
Nu sunt seriosi, management 100% romanesc si asta spune mule ( numai combinatii, smecherii, fite si impresii). Nepotismul e la el acasa.
fost angajat Joi, 7 Februarie 2013

Am lucrat la ei in departamentul de vanzari 1 an, trebuie sa ai psihicul foarte tare.

dia Luni, 13 Mai 2013
Stie cineva ce salariu are un operator callcenter?
ervin Joi, 16 Mai 2013
dia, nu cred ca sare de 1000 lei pt fulltime. este posibil sa fie pe langa ala minim pe economie. daca vrei sa te duci la ei .. ne vedem peste 1-2 luni pe aici cu impresii :)))
user Sambata, 1 Iunie 2013

Salarii asistente policlinici medlife 1200-1400 net lei si spital 1500-2000 net lei cu tot cu nopti simbete,duminici,sarbatori etc.

Img Miercuri, 7 August 2013
Ce se stie de imagistica medicala la acest spital ? Cu cat sunt platiti (nu tehnicienii, ci expertii in imagistica medicala, aia care folosesc informatica si biologia), si care e mediul de lucru/dezvoltarea personala/profesionala ?
ioana Joi, 5 Septembrie 2013
eu zic ca sunt si persoane care muncesc la medlife..este o companie care s-a dezvoltat frumos si a devenit lider de piata in domeniul serviciilor medicale. Nu ar fi fost nimic din ce este astazi daca nu ar fi aici si oameni de valoare..este normal sa fie si angajati multumiti si nemultumiti. Eu zic ca totusi au conditii bune si este o firma unde merita sa te angajezi.
Bogdan Joi, 31 Octombrie 2013
toata lumea lucreaza cu pfa la medlife? multumim pentru informatiile date pana acum.
a&a Vineri, 1 Noiembrie 2013

Buna,
Nu toata lumea lucreaza cu PFA in Medlife. Se lucreaza cu pfa pt dep Vanzari si Rep Medicali, la fel sunt si anumiti medici sau asistente.
Acum ca sa dam cezarului ce este al cezarului, nu i asa de rau in Medlife.


Plusuri: ai cim, salariul la data stabilita (posibil cu cateva zile mai devreme), bonuri de masa, ai pentru rudele de gradul 1 abonament de servicii medicale in care sunt incluse servicii gratuite sau discount uri (in fct de vechime ab poate fi clasic, business sau executive)
Minusuri: sal micute, dar la interviu tu iti negociezi sal, nu se mai fac mariri de salariu
Pt cei care vor sa lucreze in medlife trebuie sa aibe grija cum isi negociaza salariul.

Bogdan Sambata, 2 Noiembrie 2013
Multumesc de informatii.La ce salariu sa ma astept,estimativ pentru un post in departamentul de vanzari?
a&a Sambata, 2 Noiembrie 2013

Sincer nu stiu exact - pp ca in jur de 3000 ron net + comision. Acum depinde pe ce post te au chemat. In Medlife echipa de vanzari este impartita pe 3 categorii (retail, new business si senior new business ceva de gen). Echipa de vanzari are la randul ei mai multi sefi, dar cel mai si cel mai este dl Ciprian Ciobanu care este un tip ok, un foarte bun profesionist si un om de baza in Medlife (este un manager care isi apara de obicei echipa, daca esti bine pregatit si o sa ai rezultate atunci nu ai de ce sa ti faci probleme)

anonim Sambata, 2 Noiembrie 2013
exista joburi in la medlife in cadrul carora pot aplica si neavand bacalaureatul?
iulia Joi, 14 Noiembrie 2013
cred ca au...infirmiera, brancardier...sofer..sunt cateva joburi unde nu ai nevoie de diploma de bacalaureat...
eu zic ca medlife e o firma ok..da salariile nu-s prea mari e adevarat..de fapt pentru unii sunt ok, depinde cum ai nimerit..dar faptul ca este o firma serioasa, isi plateste darile si angajatii la tmp..si ofera siguranta..
Bogdan Marti, 19 Noiembrie 2013
Multumesc a&a pentru informatii.Am fost la interviu dar nu am aflat tot ce vroiam.Ma interesa foarte mult de ce este un flux asa mare pentru postul de account manager(new business),acest post apare la 5-6 luni pe site-urile de angajari.Raspunsul a fost unul "by the book" care nu m-a multumit catusi de putin.Ma interesa sa stiu care sunt targeturile,se fac ori nu se fac,cat de grea este piata aceasta(eu vin din alt domeniu).Nu doresc sa fac o alegere bazata pe faptul ca este o companie mare si de renume doar ca sa stau cateva luni sa aflu ca nu imi fac comisoanele dorite sau mi se arata usa de iesire.Multumesc inca odata pentru informatii.Succes tuturor.
dia Sambata, 23 Noiembrie 2013
Ce salariu are un psiholog la Medlife?
ioana Vineri, 6 Decembrie 2013
Cred ca depinde de experienta de renume, in ce clinica este jobul, daca este pe medicina muncii..etc..cel mai bine mergi la interviu si negociaza.
marco Vineri, 6 Decembrie 2013
Pentru Administrator Retea, filiala din Timisoara...
- aveti idee de nivelul salarial ?
- se da vreun test ? daca da, orice detaliu imi va fi de folos.
- programul ?
Apreciez orice informatii imi puteti da....
Stat Sambata, 14 Decembrie 2013
Este mai mereu un post de statistician medical.Stie cineva detalii?
Sal Duminica, 15 Decembrie 2013
Sal postul de statistician a fost si mai demult , nu mai stiu sa iti zic exact in ce perioada.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?