Forum despre Medlife


marco Luni, 16 Decembrie 2013
De postul de Admin Retea, filiala Timisoara, nu stie nimeni nimic ?
Am reusit sa aflu programul, 9-17, si am reusit sa aflu ca se da un test.... stiti vreo informatie/sau aveti exemple in acest sens ? Cam ce cuprinde acel test ?
Stresul? Luni, 16 Decembrie 2013
Este un mediu de lucru stresant sau nu?
salarii Marti, 17 Decembrie 2013
Salut , cum sunt sunt salariile? se respecta pauza de masa? Ms
Detalii Marti, 17 Decembrie 2013
Detaliile care ma intereseaza sunt : program de lucru , interval de salarizare , etc
Elefant Vineri, 27 Decembrie 2013

Am un prieten care lucreaza la dep de vanzari. Salariu este de 2000 ron dar poti sa negociezi si mai mult.

radu Miercuri, 8 Ianuarie 2014
pentru postul administrator retea din timisoara te poti astepta la un test cel putin ciudat- microcontrollere si retele 3g-4g. daca nu esti as ai toate sansele sa nu-l treci :(
zmz Vineri, 10 Ianuarie 2014
Ce salariu are un receptioner?
666 Luni, 20 Ianuarie 2014

Receptionera intre 1000-1500 lei/net.

Bogdan Miercuri, 22 Ianuarie 2014
Ma poate ajuta cineva cu o informatie legat de target si comision la vanzari b2b.multumeec.
curios Marti, 28 Ianuarie 2014

Ma intereseaza cat e targetul si cat e comisionul.sa imi fac o idee daca se merita.multumesc.

Posibil candidat Miercuri, 12 Februarie 2014
Inca nu ne-a spus nimeni ceva despre targhet si comisioanele incasate !
matei Joi, 3 Aprilie 2014
Nu am lucrat in dep de vanzari dar din afara am vazut si oameni fericiti..stiu oameni care sunt de 5 ani in medlife si au avansat fara sa aiba pile, relatii, locuri umede etc..Sunt si lucruri frumoase..Sincer nu mi s-a intamplat in cei 3 ani cat am stat la ei sa nu-mi iau salariul sau bonurile de masa. Eu zic ca multe lucruri care s-au scris sunt neadevarate, oameni nemultumiti care au plecat sau care au fost fortati sa plece. Nu mi-a spus nimeni nimic daca am mers undeva sa-mi iau de mancare, daca am mancat etc...
andrei Marti, 8 Aprilie 2014
ce masini de servici au Rep Medicali la ei?
Andreea Miercuri, 5 Noiembrie 2014
Puteti sa imi oferiti si mie cateva informatii despre modul in care decurge interviul pentru postul de reprezentant medical ?
Magda Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Cat ar fi salariul net pentru un asistent generalist in laboratorul de analize MedLife ?
ddd Vineri, 9 Ianuarie 2015
ce imi puteti spune despre departamentul financiar?
Madaa Marti, 20 Ianuarie 2015
Aveti idee de la ce suma porneste salariul pentru un medic specialist norma intreaga la Medlife.Mi s a cerut o propunere salariala si nu am nici o idee despre salariile de aici.multumesc
otoco Sambata, 31 Ianuarie 2015
Am fost la un interviu la Medlife, pentru postul de Receptionist/a.
Dupa primul interviu, am renuntat, desi am fost chemata si pentru un al doilea interviu.
Primul interviu a fost unul de grup, n-am inteles deloc care a fost legatura cu postul de receptionist. Eventual, daca treceai acest interviu, pe care cred ca il trec majoritatea candidatilor, mergi la un al doilea interviu, cu sefii de la clinica unde esti "repartizat".
Pana sa ajung acolo, am renuntat.. Salariul 1000 lei si bonuri.. parerea mea, extrem de putin.. Plus ca, din ce am putut intelege, nu fac o triere a candidatilor. Ii cheama pe toti si la al doilea interviu si abia apoi se alege unul. Sau cel putin asta am inteles din replica "doamna x vine special pentru VOI, sa va vada".
Un plus ai daca stai in zona unde esti "repartizat". Am fost intrebata de 10 ori unde stau, in ce sector, daca nu e departe de clinica Y, dar cu ce vin, dar cat fac pana acolo...de parca locul de munca ti-l alegi sa fie in cartierul tau... ?!?!?
In concluzie, impresie proasta, salariu mic, lipsa de interes pentru candidati...
May Joi, 9 Aprilie 2015

Am fost sunată de cei de la MedLife pentru un interviu. A fost un interviu de grup la care am purtat o discuție, ni s-au specificat responsabilitățile, am vorbit cate ceva despre noi pe baza cv-ului. Trebuie menționat ca postul pentru care am fost la interviu este de receptie. Salariul este: pentru clinica 1000 RON plus bonuri, iar pentru spital 1200 RON plus bonuri. Programul de lucru este: pentru clinica de luni pana vineri+2 sâmbete pe luna si pentru spital 12/24.
Revenind la interviu, singurul test pe care l-am dat a fost extragerea unui bilețel cu o fraza pe care am tradus-o in engleza. Tot interviul a durat in jur de 15-20 de minute. La final ni s-a spus ca in decurs de o săptămana vom fi contactați din nou, cei care au trecut mai departe sunt chemați pentru un nou interviu la clinica, iar cei care nu au trecut mai departe vor primi mail.

AdinaB Miercuri, 15 Aprilie 2015
Interviul de grup pt postul de receptionist este un interviu preliminar, care evalueaza cunostintele de lb engleza, motivatia si interesul pentru un anumit post (locatie, program, cerinte, etc), abilitatile de comunicare si de lucru in echipa. Mai departe, doar cei selectati ajung la interviul profesional, cu managerul de receptie.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?