Forum despre Medlife


Vip Marti, 4 Octombrie 2016
Pot confirma cele spuse mai sus ca in companie este plin de nepotisme, lucru care din pacate afecteaza in mod negativ activitatea din alte departamente,este si o slaba comunicare intre departamente unele persoane cand se stiu cu spate uita de profesionalism total, cand ajungi in companie nu ti se face training cel putin pe postul de administrator retea esti lasat de izbeliste, nu ti se face nici macar un tur de cladire, nu ai pic de suport din partea colegiilor cand vrei sa rezolvi un task nou ba din contra esti luat chiar si la misto, ca de unii au rude manager. Ca aspecte pozitive ca si companie sunt extrem de seriosi in priviinta salariilor in sensul ca nu intarzie nici o zi, ai siguranta plata este avans si lichidare.
Oanaliana Duminica, 13 Noiembrie 2016
Primul interviu pentru postul de Receptionist, imi puteti da un exemplu de fraza care se da pentru tradus? va rog frumos
kakashi07 Luni, 21 Noiembrie 2016

Salarii execrabile, 960 de lei în mană ca receptionista. Este același salariu de 4 ani. Nu se dau mariri, nu se avansează. Organizare defectuoasa, comunicare intre departamente la fel. Este strict un job de scurtă durata.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?