Forum despre Mega Image


just me... Luni, 9 Decembrie 2013
da este obligatoriu.
elena Luni, 9 Decembrie 2013
da,eu asa stiu ca sunt platite dublu
elena Luni, 9 Decembrie 2013
am si eu o intrebare. atunci cand se face referat unui angajat,acesta nu trebuie sa fie anuntat si sa semneze,ca a luat la cunostinta?....am nevoie de un raspuns urgent si sigur. multumesc frumos!
cineva Marti, 10 Decembrie 2013
ba da
just me Miercuri, 11 Decembrie 2013
pentru "cineva"
de ce nu dai mai multe amanunte?cumva ai o functie mai importanta in MI si iti e teama?Sti cumva cate lucruri se incalca in MI din punct vedere juridic?
Unde scrie ca poti lua din veniturile unui salariat fara ca acesta sa stie ?MI a ajuns sa faca legile si nimeni nu ia nici o masura.Toti sunt"unsi"cu pachetele si cadouri cu atentii..etc.De ce nu se ia nici o masura dupa toate lucrurile care sunt scrise aici?Raspunsul vine doar...actionati singuri..
angajat mega Miercuri, 11 Decembrie 2013
de ce nu se mai deconteaza transportul?
la salariile pe care le avem ar trebui sa beneficiem de decontare.
alinutza Miercuri, 11 Decembrie 2013
DE CE LA CASIERE IN ZIUA IN CARE IESE PE MINUS I SE OPRESC BANI, IAR IN ZIUA IN CARE IESE PLUS NU I SE DA BANII?
SAU SA SE TINA CONT DE PLUSURILE IESITE LA FIECARE CASIER IN PARTE.
aura Miercuri, 11 Decembrie 2013
stie cine care este programul de lucru la un SHOP&GO - va intreb deoarece am fost la un interviu la MI si mi s-a spus -program 8 ore in doua schimburi si doua weekendu-ri pe luna de la 7-22, Daca calculez sunt 228 de ore (168 h +60 h) lucrate pe un salariu de 800 ron ceea ce inseamna ca pe luna ai patru zile libere si 0.80 centi /zi adica 28 ron pe 8 h. ,acesta este programul de lucru in toate magazinele MI (shop&go) ? Multumesc
aura Miercuri, 11 Decembrie 2013
Aveti dreptate ,am fost si am mai intrebat inca odata ,am crezut ca nu am inteles dar asa era cum am scris. Nu bineinteles ca nu ma angajez la ei - nu se poate -- efectiv ma transformam in sclav pe plantatie . Am nevoie de un loc de munca dar nu in astfel de conditii. Sa muncesc 228 de ore pe saptamana pentru 800 lei nu se poate. Ok muncesc si 228 ore dar sa fiu platita la orele lucrate suplimentar si zilele libere legale la fel.
Nu mi se pare corect si vreau sa fac o sesizare la MEGA IMAGE - este revoltator sa abuzezi in halul asta de un om .Toate cele bune tuturor!
elena Luni, 16 Decembrie 2013

e normal sa fi chemat pentru a semna contractul de angajare ,sa faci analizele la care ne trimiteti, sa le platim si apoi sa te puna in asteptare,spunand ca ne chema cand mai e un loc liber.pai atunci,de ce ne mai chemati sa platim transportul,si alele pentru ce sa ne sunati cand aveti voi chef,ca noi mancam peste un an cand ne sunati voi la anagajare,rusine si bataie de joc,si sa spuna angajatoru asta e politica firmei e normal, ca mai luati si voi un ban pe analizele pe care ne cereti sa le platim.

eliza Marti, 17 Decembrie 2013
propun ca toti sefii de departament sa aiba studii superioare finalizate, nu doar bac-ul.
Specialistul Marti, 17 Decembrie 2013
@eliza ......... Propunerea ta este corecta, dar nivelul studiilor nu are legatura cu comportamentul sefilor. Pot fi cu Bacalaureat si comportament de nota 10, sau cu Facultate + Master si sa fie "niste robotei corporatisti" care vorbesc din carti si nu-i intereseaza de mediul vostru de lucru sau de salariile mizerabile oferite la "munca de jos" pentru casieri si lucratori comerciali .....
BIANCA Joi, 19 Decembrie 2013
CE POLITICA AU CEI DE LA MEGA IMAGE?
CICA AU DAT CADOURI PENTRU COPII DAR LA CEI CARE AU COPII INTRE 4 SI 11 ANI.
CEI CARE AU COPII SUB 4 ANI NU?
DE CE?
ASTIA NU SUNT COPII?
DE CE FACE DISCRIMINARE?
ORI NU MAI DADEA LA NIMENI ORI DA LA TOTI CEI CARE AU COPII.
COPII SUB 4 ANI CE AU? EI NU STIU SA PRIMEASCA CADOURI?
un sclav Miercuri, 25 Decembrie 2013
@bianca intradevar copii sub 4 ani nu au primit nk, desi anul trecut nu a fost asa. Se fac economii la nimicuri. La sediu nici nu s-a primit punga cu produse. S-a organizat o tombola cu atentiile de la furnizori. Dupa ce ca muncesti peste cerintele postului primesti niste resturi. Nu recomand sa va angajati la aceasta "multinationala".
bobo Vineri, 3 Ianuarie 2014
Stie cineva, astia de la Mega o sa preia o parte sau toate magazinele Profi?, oricum alea sunt praf sunt in pragul falimentului.
famasanteleg Marti, 7 Ianuarie 2014
Sa presupunem ca sunt constrans sa platesc din bani personali o pierdere a magazinului. Ma duc la casa de marcat si achit contravaloarea a 3pachete de tigari. Mi se emite bon fiscal cu suma x, insa nu primesc produsele. Am nevoie de lamuriri:
1 cum este demonstrat fapul ca ma fac vinovat de pierderea respectiva incat trebuie sa o achit?
2 daca se demostreaza ca ma fac vinovat de pierderea presupusa - de ce nu sunt sanctionat conform regulamentului, ci trebuie sa achit pierderea din bani personali?
3 magazinul emite un bon fara a-mi da produse = frauda?
4 faptul ca sunt vulnerabil, ca vreau sa am si maine un loc de munc, copii de hranit si nu ii denunt = compicitate la frauda?
Florin Marti, 7 Ianuarie 2014
@eliza...care propune ca toti sefi de departament sa aiba facultate...tu daca ai fi patron de "cosmelie" din Mega Image ti ai dori un sef cu 2 luni experienta pe la Profi( unde trainingul este ceva de genu "ia si baga la raft)si cu 4 ani facultate sau ti ai dori 1 sef cu 5-10 ani experienta dar fara facultate?
As dori sa stiu cat este salariul net pentru 1 sef de departament.
Multumesc anticipat
angajat Vineri, 10 Ianuarie 2014
cel mai bine ar fi sa se ia masuri urgente in ceea ce priveste:
1 programul de lucru
2 activitatile legate de casele de marcat( sa se acorde pauzele de masa legale si casierii sa fie inlocuiti numai de angajati competenti nu de angajati noi care nu stiu sa dea restul)schimbul caselor de marcat sa se faca in timp util ,nu este legal sa aduci cate 2 sau chiar 3 casieri in camera de valori sa amesteci actele sa grabesti casierii sa nu-si poata controla actele,si sa-i scoti minus fara drept de apel,este o metoda jalnica de furt.
3 comenzile de marfa sa fie controlate de la sediu impunandu-se un minim si un maxim de stoc,e pacat sa nu mai ai rosii si salata la orele 18 cand toata lumea vine de la servici ,sa nu ai gogosari murati cu o zi inainte de revelion in schimb sa nu mai ai unde sa pui bulionul sau conservele de ciuperci.

multumim
mihai Vineri, 10 Ianuarie 2014
pt.persoana de mai sus ! iti respect comentariul dar nu suna bine ce ai spus ``casierii sa fie inlocuiti numai de angajati competenti nu de angajati noi care nu stiu sa dea restul`` chear daca e nou angajat poate fii la fel de competent ca un alt angajat mai vechi sau poate chear mai mult,corect?in fine una peste alta ai dreptate.din pacate peste tot e cam la fel, Salarii mici si multa bataie de joc,bafta
Marius Vineri, 17 Ianuarie 2014
@eliza tu propui ca toti sefi de tura sa aibe facultate nu doar bacul.
TE INTREBI MACAR CATI SEFI DE TURA AU 12 CLASE TERMINATE ? AI MACAR IDEE? ITI ZIC EU NICI 20% NU AU FACULTATI TERMINATE SI SUNT PESTE 50 % CARE NU AU 12 CLASE!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?