Forum despre Mega Image


sorana Sambata, 15 Martie 2014
locuiesc la ploiesti si lucrez in M.I. republicii,in ultimul an la tura 1 intram la 6.30 si iesem la ora 16. de cateva zile programul s_a schjmbat . acum intru la ora 6 si ies la 17. da am scris bine 17 , suntem tinuti in magazin sa lucram 11 ore si suntem obligati sa ne pontam 8 . nu va mai plingeti de M.I. din buc. sunt parfum pe langa ploiesti .
sorana Luni, 17 Martie 2014
nu imi vine sa cred. azi am iesit la 15. se pare ca a functionat . ms
Specialistul Luni, 17 Martie 2014
In partea de sus a paginii, deasupra Mega Image, gasiti FORUM*EVALUARI*SALARII*INTERVIURI. Va recomand accesarea paginii de evaluari in care sa acordati evaluari Mega Image. Notele proaste de la dumneavoastra, vor atrage atentia altor viitori angajati sa fie mult mai rezervati in privinta angajarii la aceasta companie.
... Marti, 18 Martie 2014
Este nevoie de un sef sau de un lider pentru imbunatatirea activitatii in mi ?asteptam raspunsuri atat de la angajati cat si de la manageri.

Sef vs Leader
Sef vs Leader Este preferabil sa fii sef sau leader? Care este diferenta dintre cele doua? Exista o granita intre a fi sef si a fi conducator?
Se pare ca raspunsurile la aceste intrebari sunt adevarate dileme. Diferentele si limitele prezente intre cei doi termeni nu sunt clare, adeseori facandu-se confuzie, mai ales in mediile profesionale.
Cel care te face sa simti greutatea pretentiilor sale dar nu-ti accepta superioritatea, este un sef. Cel care in schimb, favorizeaza dialogul si fara sa-ti dea ordine se pune la acelasi nivel cu tine, este leader-ul.
Cu toate ca adeseori se intersecteaza, pornind de la etimologia fiecarui cuvant, vom descoperi doua concepte total diferite.
Ce este un sef?
Seful este cel care se afla mereu deasupra, mereu mai sus, mereu in fata si care are puterea sa-i comande pe ceilalti in scopul ghidarii lor catre un anumit obiectiv. Poate fi vorba despre titularul unei firme, afaceri, companii.
”Calitati” de sef
Seful este convins ca in orice imprejurare este mai bun decat tine si ca indiferent de circumstante, are mereu dreptate. Daca din intamplare, opinia ta difera de a lui, intotdeauna, esti tu cel care greseste.
Seful, doar printr-o minune ti-ar sari in ajutor. Indiferent la disperarea ta, este cel care te lasa sa ”zaci” in suferinta.
Cu alte cuvinte, seful este cel care fara niciun respect, iti comanda oriunde si oricand. Este cel care pretinde sa te supui autoritatii sale, sa-i indeplinesti ordinele, oricare ar fi acestea. Este o persoana care nu admite dialogul nici cand actiunile tale se dovedesc a fi superioare celor ordonate de el.
Iar tu, in fata lui, trebuie doar sa taci si sa asculti. Si daca rezultatele nu sunt pe masura asteptarilor, vina este numai si numai a ta si niciodata a sefului.
La nivel profesional, seful mereu castiga mai bine decat tine, chiar daca tu il intreci in pricepere, chiar daca esti mai capabil si ai in spate o experienta mult mai vasta si o pregatire superioara lui.
Ce este un leader?
Leader-ul este un conducator capabil sa influenteze, sa motiveze, sa ghideze grupul din care face parte. Opusul sefului, este cel care stie sa asculte si chiar este deschis recomandarilor si sfaturilor celorlalti.

Calitati de leaderLeader-ul te ajuta in momentele de dificultate, iti propune solutii, fara sa-ti scoata ochii pentru toate favorurile pe care ti le-a facut.
Leader-ul nu-ti impune ideile sale ci se supune judecatii grupului din care face parte. Iar daca ideile sale sunt cu adevarat valoroase, persoanele ce-l inconjoara le accepta voluntar, recunoscandu-i superioritatea.
Leader-ul este carismatic, are personalitate. Dispune de toate calitatile necesare pentru a fi recunoscut de catre ceilalti drept persoana cea mai capabila si responsabila, fara ca acestia sa simta greutatea autoritatii sale.
Leader-ul nu are nevoie sa comande pentru a fi ascultat. Nu are nevoie de functii ”inalte” pentru a fi respectat. Nu are nevoie sa le demonstreze celorlati cat este de capabil pentru a fi admirat.
Leader-ul nu are nevoie sa urce pe scara ierarhica. Este persoana care aflandu-se la acelasi nivel cu tine, te depaseste prin abilitatile si performantele sale. Este persoana care mereu le va transmite incredere celor din jurul sau, emanand doar o energie pozitiva.
Din pacate, in societatea prezenta, leader-ul este o ”pasare rara”. In cele mai multe cazuri seful este cel care se impune in fata si in detrimentul leader-ului. Si o face cu mijloace mai putin ortodoxe, eventual prin intermediul relatiilor si cunostintelor
johnn Marti, 18 Martie 2014
Salut , lucrez de un timp la mega image si am acumulat 3 referate asa ca as vrea sa va intreb ce se poate intampla de acum incolo si ce optiuni am? Sa plec acum sau sa mai astept? voi fi concediat la prima greseala dupa cele 3 referate ? sau voi fi determinat sa plec prin tot feulul de sicane daca nu doresc plecarea prin acordul partilor? Astept un sfat de la cei care lucreaza de mai mult timp in mega image si ce optiuni am dupa ce am acumulat 3 referate , va multumesc.
iulia09 Luni, 24 Martie 2014
O sa va povestesc si eu experienta mea la Mega Image.Am fost la interviu acum doua saptamani,toate bune si frumoase.Am inceput munca sambata,vreau sa va spun ca o bataie de joc ...
dan Marti, 25 Martie 2014
@iulia"De dimineata si pana am plecat de acolo la ora 15,imi venea sa plang non-stop din cauza felului in care ma tratau sefa de departament si cea de magazine"Afirmatia ...
buburuzaa Marti, 25 Martie 2014
vreau si eu un nr de tel unde pot sa reclam un coleg de al meu din mega image
curajoasa Marti, 25 Martie 2014
Buna ziua ....cum as-i putea sa fac si eu o plangere sunt de la M.I unirii tot timpul sefa de magazin este foarte vulcanica cu noi angajatii ne face referate ,injura,tipa si are ...
pt curajoasa Marti, 25 Martie 2014
Parerea mea este sa vorbesti cu tipa/tipul de la HR care ti-a facut angajarea.Cei de la HR se ocupa si de reclamatii.
curajoasa Marti, 25 Martie 2014
am vb si cu HR dar degeaba nu i-a nicio atitudine i-am spus din ianurie si suntem in martie si nu sa intamplat nimic nici o schimbare.....vreau un nr de tel la care pot face ...
iulika09 Marti, 25 Martie 2014
iulia 09, la ce M I esti?? nu de alta dar mi s-a intamplat acelasi lucru si dupa 1 sapt mi-am dat demisia...fara pauza de masa, si sefele erau foarte recalcitrante fapt pt care ...
...... Marti, 25 Martie 2014
si la M I Cernauti la fel sunt sefele cu noi angajatii tipa ne vb urat maxim de recalcitrante!!!
me Marti, 8 Aprilie 2014
cat se castiga la mega image de la casiera pana la sef de magazin? stie cineva?
fost angajat Vineri, 11 Aprilie 2014
stie cineva daca salariul pe cardul ING intra mai tarziu?
angajat Vineri, 11 Aprilie 2014
a intrat ieri la ora 11
me Duminica, 13 Aprilie 2014
Revin cu o intrebare. Puteti sa-mi spuneti si mie cat se castiga la mega? de la casiera pana la seful de magazin?
fikst Luni, 14 Aprilie 2014
Sal careva de la M I ramnicu ?
RaduR Joi, 17 Aprilie 2014
Salut tuturor, am citit foarte multe comentarii din partea voastra.Daca vorbim de magazine, as dori sa va impartasesc si eu o experienta avuta intr-un Shop&Go situat pe strada ...
Viitor fost sef departament Joi, 1 Mai 2014
Buna ziua , vreau sa va aduc la cunostinta ca un sef de departament cu o vechime de 3 4 ani in mega ca si casier sau l c are un salariu de 1650 cartea de munca la avansare , deci ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?