Forum despre Mega Image


asl Marti, 9 Septembrie 2014
Amice, transformi spusele mele in ceea ce vrei tu sa intelegi iar in momentul in care nu ai o replica buna spui ca "te-ai coborat sub nivelul marii".
Daca erai putin atent la discutie am pus o intrebare din care, dupa parerea mea reiese ca sunt ca si angajat la mega.Am facut analizele, am discutat despre salariu, am actele necesare doar ca trebuie sa termin sa termin preavizul care e pana joi.
Frustratul tu esti deoarece cum spuneam si mai sus transformi spusele mele in ceea ce vrei tu sa citesti pentru ca eu nu am spus nicaieri ca toti care posteaza aici sunt angajati mega image.

Ai grija de shaorma ta acolo "supracalificatule".
VALEA ARGESULUI Luni, 15 Septembrie 2014
si eu m-am angajat de curand in magazinul valea argesului si am facut cea mai mare greseala...o sefa de 2 lei care nu stie decat sa iti vrb ca la usa cortului, din prost nu te scoate, nu mai zic ca in acest magazine nu sunt decat 3-4 personae pe tura care trebuie sa tina tot magazinul deoarece jumate de personal si-a dat demisia iar cei care inca au ramas se plang ca nu mai rezista la stress si bataia de joc care este in magazin
ioana Luni, 15 Septembrie 2014
la salariul minim pe economie nu iese nici macar 250 lei pensie, la 900 de lei vine ceva gen 10 lei pe an lucrat asta x30 de ani= 300, cautat-ti pe "goagal" calculator de pensii si minunati-va
ioana Luni, 15 Septembrie 2014
mai explicat..... poate intelegeti de ce va spun unii ca sunteti sclavi. valoarea unui punct de pensie este 40% din salariul mediu, adica 40% din 1500 aproximativ, salariul vostru de 700 sau cat e inseamna jumatate din salariul mediu sa zicem( 1500/700=0.466) , deci aveti maxim 0.5pct de pensie x 750-760lei per punct de pensie cat e acum = aproximativ 300-350ron pe luna estimativ

poate intelegeti si voi ca va distrugeti singuri acceptand asa ceva

Desteapta-te romane!
zebra Marti, 16 Septembrie 2014
cum este posibil ca timp de 1 an de zile sa nu ai nici o marire de salariu? marirea se face de doua ori pe an la mega, dar la noi cand vine vorba de marire ni se baga - nu merge magazinul -
cum este posibil asa ceva?
chiar seful de magazin poate face ce vrea cu cei o mana de angajati? nu este verificat de nimeni?
una mica Marti, 16 Septembrie 2014
angajati fratilor oameni.
si faceti macar salariul cel mai mic 850 nu 700
catalin Miercuri, 17 Septembrie 2014

Si eu am trecut prin asemenea neplaceri ce-i drept in mai multe supermarket-rui si hypermarket-uri cu renume si nu numai . Am pe cineva foarte apropiat cu functia de manager de resurse umane cu care ma consult de fiecaredata si practic imi spune mereu ce drepturi am in munca , ce nedreptati im survin mie etc, iar ce am observat la majoritatea angajatorilor este ca nu prea le place ca tu ca angajat sa iti cunosti drepturile .

ione Joi, 25 Septembrie 2014
de verificat,se schimba programul salariatilor din 4 in 4 luni , se lucreaza cate 10 zile fara pauza.nu este personal ,e bataie de joc,ITM-ul sa verifice respectarea turelor si a zilelor libere.

In cadrul muncii in schimburi, durata timpului de munca poate fi prelungita peste 8 ore pe zi si peste 48 de ore pe saptamana, cu conditia ca media orelor de munca, calculata pe o perioada de 4 luni, sa nu depaseasca 8 ore pe zi sau 48 de ore pe saptamana, inclusiv orele suplimentare. Orele lucrate care depasesc norma zilnica nu sunt considerate ore suplimentare, cu conditia ca durata totala a programului de lucru saptamanal sa nu depaseasca 40 de ore. Daca durata zilnica a timpului de munca este de 12 ore, aceasta trebuie urmata pe o perioada de repaos de 24 de ore.

Acordarea celor doua zile de repaos saptamanal prevazute in legislatie este obligatorie. In cazul in care activitatea angajatorului nu permite acordarea repaosului saptamanal in zilele de sambata si duminica, acesta il poate acorda in alte doua zile consecutive, insa va fi insotit si de un spor negociat in mod individual sau colectiv. In situatii exceptionale, zilele de repaos saptamanal pot fi cumulate si acordate dupa o perioada care nu poate depasi 14 zile calendaristice. In acest caz, angajatii au dreptul si la o compensatie egala cu dublul sporului de 100% din salariul de baza.
NoName Joi, 25 Septembrie 2014
Da...si au dreptul sa-ti opreasca bonurile de masa, chiar daca nu ai referat sau alte probleme intre ei si tine, cand iti bagi demisia, ca vai domne nu ti-ai facut luna lucrata la ei. Din aceasta cauza, voi merge si la ITM si la OPC, sa vedem ce va mai spune pe urma legat de banuti mei care-i meritam de drept. O demisie de comun acord nu are dreptul a-mi opri bonurile ca asa doresc EI !
ionut Duminica, 28 Septembrie 2014
Salut,lucrez la depozit la Popesti-Leordeni si vreau sa zic ca,e un mare calvar sa lucrezi aici:stres,nedreptate...multe sifoane,catelusi etc.Iti fac referate ca ai depasit un min pauza dar oamenii lor,(sifoanele)nu le fac referate si sta cel mai mult fata de noi...e si unu care nu munceste din 8 ore ,1ora munceste
ionut Miercuri, 1 Octombrie 2014
buna seara,
cate bonuri de masa se pot lua unui angajat in Mega Image?(pt. ca sefa de magazin este foarte ok...........,o sefa de magazin care probabil are doar studii primare)
Cristina,pt.Ionut Joi, 2 Octombrie 2014
Depinde de 'fapta'.Ti se pot retine de la 4,12 sau toate bonurile pe 3 luni .
angajat mega Joi, 2 Octombrie 2014
dupa ce ca salariul este de rahat si in bataie de joc daca FARA SA VREI mai faci o greseala caci suntem oameni nu roboti ti se ia si de la gura luand din bonuri
asta e romania ne meritam soarta ca e ceea ce votam in loc sa iesim in strada sa facem ADEVARATA revolutie
nicusor Joi, 2 Octombrie 2014

Buna,si eu am lucrat la Mega Image Ciorogarla, tot ce se spune mai sus este foarte adevarat, acolo daca esti fumator esti cel mai bine vazut ,atata timp cat si sefa de magazin si celelalte sefe de departament fumeaza, o duci bine, ti se dau pauze de tigara, partea proasta e ca sefele nu stau DOAR la o tigara, se baga 2-3 una dupa alta, daca mai au si smartphone, trebuie sa vada ce mai e nou pe facebook, pe whatsapp,se joaca pe telefon, apoi mai vin pe sala mai tipa la angajati,doar cei care pupa bine nu au parte de umilinte.

NoName Joi, 2 Octombrie 2014
iti face asa, pentru ca-n contractele Mega, nu sunt pune bonurile de masa, si asta le da dreptul sa ti le ia cand vor.
Liviu Vineri, 3 Octombrie 2014
Buna ziua! Revin si eu din nou cu o cerinta, daca se poate. Am 19 ani, recent am terminat liceul, am luat bacul, nu am experienta pt. ca nu am de unde si as dori sa ma angajez la unul din magazinele MI. Imi puteti spune, cei care lucrati in domeniu, daca la dvs. la magazin se mai fac angajari? Daca da imi puteti lasa un numar de telefon ori un mail unde sa trimit CV? De preferat undeva prin sector 3 ori in prajma unei statii de metrou. Eu locuiesc in Salajan. Multumesc frumos!
marya Marti, 7 Octombrie 2014
pentru Liviu: intra pe pagina Mega Image si da clik cariere,acolo poti depune cv-ul
marya Marti, 7 Octombrie 2014
Am fost la inerviu,a decurs totul bine,numai ca nu stiu daca ce se spune la interviu coincide cu ce se intampla la locul de munca.
poate sa-mi spuna cineva ce valoare are un bon de masa ?
angajat mega Miercuri, 8 Octombrie 2014
8,31 ron este valoarea unui ticket de masa si se dau 24 in bucuresti si 20 in provincie dar daca ai medical sau ai facut greseli si ai raport pierzi bonurile
una mica Joi, 9 Octombrie 2014
cum este posibil ca pe parola unui casier sa intre o alta casiera, sau un asa zis sef de departament?
de ce angajatii nu sunt intrebati cum se comporta asa zisii sefi cyu ei?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?