Forum despre Mega Image


marya Vineri, 10 Octombrie 2014

Ce urat cei din provincie sunt si ei oameni,ar trebui sa le dea tot 24 de bonuri.
Greseli mai facem,suntem oameni. fac si sefii greseli,oare pe ei cine ii intreaba?
Cine poate sa-mi spuna dac Lucratorul commercial este pus la casa de marcat?
Am citit pe forum foarte multe opinii,majoritatea sunt de rau,
Multumesc angajat mega pt raspuns.

marya Vineri, 10 Octombrie 2014
Raspuns Pt. una mica
Mergi la sediu si spune-ti nemultumirile,
anonim Luni, 20 Octombrie 2014
buna seara.....am si yo o nelamurire cum se poate schimba regulamentu de ordine interioara in 2 saptamani ........problema e.....am nascut in august pe 18 am depus actele pt ajutor pe 4 septembrie pt ca atunci mi-a iesit certificatu baiatului ...ca sa aflu ca nu se mai da si cu 2 sapt in urma o colega de a mea a primit ajutoru yo nu ...si nici macar nu are u1 an la locu de munca ......si cica ei sunt corecti ...orcum nu ramane asa ........ce perere aveti
Maria Luni, 20 Octombrie 2014
Buna! Si eu sunt foarte dezamagita de Mega Image! Am fost chemata la interviu pentru un post de internship. Prima parte, cu tipa de la HR, a fost ok, fara probleme de comunicare si intelegere. La urmatoarea etapa, m-am "cunoscut" cu o inganfata si o frustrata de la departamentul de Comercial care s-a comportat cu mine ca si cum venisem sa cersesc bani (mentionez ca internshipul era NEPLATIT). M-a umilit intr-un mare hal, incat imi venea sa ma ridic de pe scaun si sa plec! Mai mult decat atat, a venit cu un CV al altei persoane, iar asta nu a fost un impediment.. Adica oricum nu conta daca sunt respectiva, sau alta, ea nu avea chef si timp de mine si mai ales ca o enervam foarte mult ca sunt la interviu. Dupa 10 minute de chin, am plecat intr-o mare graba, iar dupa ceva timp, am primit mail ca a fost selectat un alt candidat pentru acea pozitie.
Nu am acumulat frustrari in urma acestei experiente, dimpotriva, m-am convins de lipsa lor de respect si profesionalism fata de clienti si potentiali angajati!
masterchef Marti, 21 Octombrie 2014
Imi exprim o opinie personala dupa o experienta de cativa ani in cadrul Mega Image , mentionez ca am avut experiente profesionale cu multe departamente si o sa le mentionez pe rand :
SEDIU CENTRAL:
Se doreste mentalitate europeana si profesionalism in domeniul pentru care lucrezi in teorie dar in realitate se practica linguselile , nepotismele si urmarirea intentionata pentru a putea sa fi mustruluit sau sanctionat .
MAGAZINE:
Seful de magazin face regulamentul de ordine interioara dupa bunul plac si el taie si spanzura in magazin , daca ai ghinionul sa nu-i placa fata ta asta este , ghinion ,
mai sunt si sefii de departamente care preiau astfel de practici si se fac bisericute . La interviu ti se spune ca se vrea initiativa , profesionalism si multe alte chestii care te fac sa visezi ca ai dat de un serviciu bun si unde ai sanse de promovare , realitatea este ca 20% este adevarat restul de 80% ori inveti sa pupi funduri , ori rabzi , ori pleci.
Cand vine District Managerul la magazin atunci ai imaginea cu seful de magazin si sau sefii de raioane care predau lectia suprema de papaturi in fund .
DEPOZIT:
La depozit aceleasi metehne ca si la sediul central .
In privinta salariilor pot spune ca la magazine se practica un sistem de salarizare mult sub sistemul de salarizare care se practica la sediu , unde mai pui ca la sediu se fac lucrarile cu firme agreate , firme care au in conduceri rude ale directorilor si lucrarile se fac la niste preturi deosebite .Nu e posibil ca salariul mediu in magazine sa fie 1000-1100 de lei plus bonuri de masa iar oamenii din magazine duc greul companiei iar la sediu salariile sunt de ordinul zecilor de mii iar 50% dintre ei iau banii degeaba .
Era sa uit : de Craciun se dau cadouri , se face o sacosa mare cu una alta , de apreciat initiativa dar sa se puna produse in termen de valabilitate nu aproape de expirare sau expirate .
Acestea sunt concluziile mele in mare despre locul de munca in cadrul Mega Image , cine doreste sa ma contrazica astept sa vina cu argumente si vom da cartile pe fata pana atunci deocamdata este suficient .

O seara buna.
lala Vineri, 24 Octombrie 2014

sunt casier si stau peste program in fiecare zi dar trebuie sa ma pontez la 15:30 pe tura 1 si la 22:00 pe tura 2. cand sunt tura doi nu plec mai devreme de 22:50 iar pana acasa fac o ora. e bataie de joc ce se intampla la mega.

pt lala Vineri, 24 Octombrie 2014
Da, stiu, chiar e greu sa stai asa mult.
Nu sunt ironica.
Doar ca eu sunt una din cei care sta in centrala -bine in alta firma- si in opinia voastra nu face nimic. Insa am studii si un stress criminal - probabil voi nu ma credeti, OK.

dar de ce nu veniti sa-mi luati locul? faceti o facultate grea, terminati-o intre primii, mergeti la studii in afara si o sa va roage sa veniti la interviu.

Vorbesc foarte serios!

Tu ce studii ai lala?
angajat mega Sambata, 25 Octombrie 2014
am inteles ca sa format un sindicat la mega.
de ce acest sindicat nu ia masuri?
de ce nu se iese in strada sau sa se opreasca lucrul 2-3 ore si alte masuri si sa aiba cerinte de marire slariala la min echivalentul a 300 euro(1250 ron) si bonuri
atata timp cat ne plangem doar aici si nu se iau masuri concrete nu se va rezolva nimic.
ramona Luni, 27 Octombrie 2014
cum e posibil ca la mega pe o tura sa fie 2 oameni pe sala si 3 sefi de departament?
sau 1 om pe sala si asa zis 2 sefi?
ramona Luni, 27 Octombrie 2014
mai mariti-ne fratilor salariul.
mumcim voluntar.
munca multa, bani putini, sefi cat cuprinde.
dar ce mai sefi.
fara facultate, fara experienta, isi bat joc de altii cu facultate.
irina Luni, 27 Octombrie 2014
de ce angajatii de josd nu au voie cu telefoane?
asta nu o intelege.
de ce asa zisii sefi de departament toata ziua stau cu telefonul la ureche?
doar nu fac tot timpul comezi?
ei vb cu familia, cu prietenii.
sa li se interzica si lor telefoanele ca ne fac noua in ciuda.
vasile! Joi, 30 Octombrie 2014
salut stie careva in mare, ce presupune functia de sef departament shop&go, cam ce program si cam ce salariu , se merita ??????va rog mult
multumesc
angajat mega Joi, 30 Octombrie 2014
daca nu ai experienta in comert nu se merita de fapt nici nu ar trebui sa angajeze direct pe acest post
aceasta este o mare greseala a departamentului hr
pe aceasta pozitie SE AVANSEAZA dupa 1-2 ani de munca in mega.
restul e tacere
lolo Vineri, 31 Octombrie 2014
Pentru Vasile salariu e la inceput 1200 lei plus bonuri de masa dar ca si colegu daca nu ai experienta in comert nu se merita
Alice Duminica, 2 Noiembrie 2014
Masterchef ma surpinde foarte mult aceasta "calatorie" a ta prin toate departamentele inclusiv depozitul....undeva clar este o problema cu tine ori la comportament ori atitudine.Si dupa cum iti descrii aici experienta este clar ca problema esti tu si nu ei.Cat despre cadourile de Craciun,da-mi voie sa te contrazic,...acum sigur urmeaza revolta din partea ta.
cristinaA Luni, 3 Noiembrie 2014

sal la toata lumea. are idee careva dintre voi cu cine as putea sa vb sa ma angajez la mega dar fara sa mai depun cv la sediul lor?
am inteles ca se poate dar trebuie sa ai pe cineva care sa lucreze in mega un sef ceva

cristinaA Luni, 3 Noiembrie 2014

de maga 13 septembrie stie cineva ceva?

revoltat Marti, 4 Noiembrie 2014

buna ziua

va rog nu mai angajati personal necalificat DIRECT pe postul de sef departament acest lucru fiind in atentia H.R.

in atentia sefilor de magazin PROMOVATI pe postul de sef departament persoanele care merita cu adevarat si au ceva experienta in comert respectiv mega image si nu promovati pe pumpincurism.

casierii sa respecte regulamentul de CASA care nu este prezent in toate magazinele mega si respectul fata de clienti.

fumatorii sa respecte pe nefumatori stand la pauza de masa doar daca le-au mai ramas minute din cele 30 atribuite.

NU MAI PROMOVATI cumetriile ca ve-ti ramane fara personal calificat.

Liviu Miercuri, 5 Noiembrie 2014
Saptamana trecuta am fost chemat la un interviu la Centru pt. postul de lucrator comercial la MI Gloria. Mi sa dat sa fac analize, acte etc. La sfarsit mi sa spus ca voi fi sunat in termen de 5-7 zile pt. semnarea contractului. Astazi se implinsesc 7 zile si inca n-au sunat. Ce ar trb. sa fac? Sa ma duc eu acolo? Mi sa promis un salariu de 870 lei si 200 lei bonuri de masa. Acesta este salariul net? Stiti cumva ce acte imi trebuie pt. a-mi incheia somajul? Multumesc anticipat!
net Miercuri, 5 Noiembrie 2014
Pai daca salariul minim este deja 900 brut eu zic ca 870 este net. Asa ar fi logic.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?