Forum despre Mega Image


Ada Joi, 6 Noiembrie 2014
Pt.Liviu,nu renunta la somaj pentru MI ai sa regreti,asculta-ma pe mine,mai stiu personae care au renuntat la somaj si au ajuns sa-si dea demisia de la MI,acum le pare rau ca au pierdut somajul,
Ana Joi, 6 Noiembrie 2014
Buna ziua. Am si eu o intrebare.Cu cat esti platit pe ora? si am inteles ca daca lucrezi sambata si duminica ar trebui sa te plateasca cu mai mult per ora. Multumesc
Alice Vineri, 7 Noiembrie 2014
Pentru "Liviu" e nevoie sa treaca 7 zile lucratoare( fara week end) ,din cate stiu eu in aceasta perioada totul este foarte aglomerat,inclusiv recrutarile,dar nu trebuie sa-ti faci griji pentru ca vei fi contactat.Daca esti in somaj sfatul meu( nu ma pricep prea bine dar am auzit cazuri) este sa nu inchei somajul,vei primi o adeverinta ceva de gen de la companie si vei mai lua o indemnizatie de 100 lei sau poate mai mult ,asta pana vei termina perioada de somaj.870 sunt banii pe care tu ii iei in mana ca sa zic asa,mai pe inteles.
Alice Vineri, 7 Noiembrie 2014
Pentru "Ana" nu are nimeni cum sa te ajute cu aceasta intrebare din moment ce salariu difera de la functie la functie si de la vechime la vechime...in week nu este diferenta mare la plata,ceva in 6-8 lei in plus pe ora fata de o zi din cursul saptamanii.
Liviu Luni, 10 Noiembrie 2014
Multumesc de raspunsuri. Azi am semnat cotnractul, asa a fost: 7 zile lucratoare, eu am pus inclusiv week end ul. Stie cineva cate statii sunt de la statia de metrou Obor pana la MI Colentina? Trb. sa ma duc acolo 3 zile de maine, un fel de scoala/cursuri. Am vazut ca e pe str. Mihai Eminescu.
Andreea Vineri, 14 Noiembrie 2014
Stie cineva care e salariul pt sef de departament?prime de sarbatori se dau?
Multumesc
angajat mega Duminica, 16 Noiembrie 2014
800 ron e salariul casier sau lucrator comercial si dupa un an sau doi vei afla si salariul sef departament dar doar daca indeplinesti cerintele pt acest post--te cam grabesti sa ajungi sefa fara sa muncesti---
Flavia Duminica, 16 Noiembrie 2014

Pentru concediu medical,ti se iau 2 bonuri pe zi. Nu intereseaza pe nimeni cat esti de bolnav. Sefii de departament sunt niste nesimtiti cu acte,se crede sefii sefilor :) .. E urat,penibil,revoltator ce se intampla de fapt in MI. Una ti se prezinta la asa-zisul training si la semnarea contractului,si alta este realitatea. Pauza de masa,daca vrea seful de magazin sa ti-o dea,bine...daca nu.. NU!! Daca intrebi seful de departament,ti se raspunde sec ..:" Nu avem timp de mancat,avem de bagat 46 de rasteluri"
Deci cum facem ??????
Noi ca angajati,avem la obligatii...oh... multe...
Dar ei ca si angajatori,nimic..nici o obligatie.
Orice tampenie se gaseste...orice motiv,ca sa-ti taie din bani,sau din bonuri.
Se deschid exagerat de multe magazine MI,se angajeaza multe persoane,dar la fel de multe pleaca. E un rulaj continuu... Este aproape imposibil sa faci
Poate nu toti sefii de magazin si de departament sunt niste scarbe infecte,dar cu siguranta 98%...sunt la fel !!!!

unul Joi, 20 Noiembrie 2014
va rog ,sa ni se comunice si noua ce zile de CO mai avem banca de ore sa se afiseze pentru toata lumea nu doar pentru sefii de departamente tot timpul sunt in libere si in recuperari ba de la banca de ore ba de la inventare,sefii ne ignora si nu este normal sa fim lasati la mana lor,pana lasfarsitul anului sa-i obligati sa afiseze aceste lucruri si sa acorde tuturor angajatilor dreptul ce se cuvine,nu este frumos sa fim tratati precum sclavii pe plantatie,urat din partea mi,ca permite asa ceva.
Robi Joi, 20 Noiembrie 2014
am si eu o intrebare mai ciudatica. stie cineva ce se difuzeaza in mega image ? e vreun radio, sau vreun playlist propriu ?
Alice Sambata, 22 Noiembrie 2014

Pentru Andreea: ca Sef departament pentru inceput ,salariul de inacadrare pe contract este de 1600 ( sau 1800 depinde de experienta in domeniu) asta inseamna ca in mana vei lua aprox 1100( sau 1300 dupa caz) lei si bonuri de masa.

Alice Sambata, 22 Noiembrie 2014
Pentru robi" din cate stiu eu este o companie care are contract cu MI si se transmite doar intern,numai in incita magazinelor MI .
Matei Sambata, 22 Noiembrie 2014
Am fost la un interviu si mi sa spus sa fac analizele si sa imi pregatesc actele , pentru ca voi fi sunat de la sediul central pe a semna C.I.M in 5,6 zile. analizele le-am facut luni. ma exista vreo sansa sa fiu sunat ?
Bogdan Duminica, 23 Noiembrie 2014
La cartierul latin Am doar cuvinte de lauda !
Daniel Marti, 25 Noiembrie 2014
Am fost la acceptat si am facut analizele saptamana trecuta si a ramas ca voi fi contactat pentru semnarea contractului! Nu am fost contactat deloc! Mai este vreo sansa sa ma sune ?
sorana Luni, 1 Decembrie 2014
Poate sa imi spuna cineva daca sefa de magazin si sefii de tura au dreptul sa manance produse de la protan, ciocolata, cozonac, iaurt cu fructe,etc. La Ploiesti in M.I. Republicii se practica zilnic si culmea nici paza nu se sesizeaza.
Angajat Shop&go Marti, 2 Decembrie 2014
Nu stiu exact cum sta treaba in Mega Image, dar oricum clar e mult mai bine ca in Shop&go! Nu se merita sa te angajezi acolo, pe langa bataia de joc a patronilor, orele state in plus, pauze zero, salariu de 900 lei, fara bonuri, personal de 2 angajati care sa tina magazinul ,(ca sa intelegeti programul, se lucreaza 15 ore , o zi da, una nu....) sa mai vina la un moment dat sa zica ca au iesit lipsa la inventar nu stiu cate milioane la marfa si ca se imparte la nr de angajati...Nu e vina noastra ca nu exista paza sau porti antifurt...2 oameni nu pot fi si la casa si pe magazin si cu treaba de este de facut in magazin si sa mai fim si atenti la hoti...Este sub orice critica, aviz celor care vreti sa va angajati la shop&go! Nu va veti primi niciodata salariul intreg pt ca patronii pot oricand sa zica ca au iesit nu stiu cate chestii lipsa si trebuie sa le platiti si voi neavand evidenta gestiunii , sa vedeti exact ce marfa intra, ce iese etc...nu aveti dovezi ca este asa cum zic ei sau nu. Eu mi-am primit de curand replica cu marfa lipsa la inventarul de s-a facut la un alt shop&go la care am lucrat, de vreo 2-3 sapt am fost transferat la un shop&go nou deschis...si nu consider ca e responsabilitatea mea sa platesc pt ca s-a furat marfa de acolo de catre hoti. Din cate m-am documentat fara o hotarare judecatoreasca care sa justifice ca eu trebuie sa le restitui suma de bani, nu imi pot oprii bani din salariu...sper sa se rezolve lucrurile in mod pasnic ca sa nu fie nevoie sa implic ITM-ul.
Matei Joi, 4 Decembrie 2014
In sfarsit am fost sunat !
Mister President Vineri, 5 Decembrie 2014
Salut, am inteles, de fapt cred ca a inteles toata lumea ca la mega image e naspa s.a.m.d dar la Shop&go stie cineva cum e ?? Eu am inteles ca e super ok, ca nu sta un sef 8 ore pe capu tau si ai salariul mai mare.
liber Duminica, 7 Decembrie 2014
Stie cineva cum vom lucra de Craciun si Revelion

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?