Forum despre Mega Image


mogona Luni, 8 Octombrie 2012

1.Sefii din Belgia-stiu ca se respecta fisa postului
2..Sefii din Belgia-stiu ca se promoeaza performanta.
3..Sefii din Belgia-dau exemple de sefi care se plimba printre angajati si le arata ce au de facut cu zambetul pe buze nu cu un aer de superioritate si ironici.
4..Sefii din Belgia-stiu ca rolul liderului de integrare este sa ajute angajatii noi ,nu sa-i bage in gura sefilor de magazin sau de departament.
5.Sefii din Belgia stiu ca superiorii au studii superioare,stiu engleza ,casierii au obligatoriu diploma de bac,cel putin,etc
in cate magazine MEGA sunt sefi cu studii superioare care vb.engleza,sau sefi de departamente cu studii superioare,cati din casieri au bac-ul cel putin?
Apropo tinuta sefilor din magazine lasa de dorit,toata vara au venit in tricouri de plaja,pantaloni scurti,bluzite de matase transparente ,oare este o rusine pentru ei sa poarte uniforma MEGA IMAGE-oare prin asta sunt mai superiori nu dragilor prin asta demonstreaza mojicia fata de colegi fata de companie si fata de clienti in principal...
Sa ai de bine deoarece MEGA este ceva frumos in tara la ora actuala si nu trebuie sa permitem sa fim condusi si sa ascultam de astfel de sefi care nu ne onoreaza prin prezenta ,prin vocabular si prin inteligenta,eu cred ca se pot coopta oameni inteligenti si profi de pe piata muncii acum in aceasta perioada de criza ,o alta fata ar schimba imaginea companiei in bine.....

asmodeu Luni, 15 Octombrie 2012
Din pacate sefii de magazine sunt sustinuti de district manageri , nu se poate face nimic in privinta sefilor de magazine.Pacat de banii cheltuitii pe trainguri si pe timpul pierdut pe acolo ,deoarece nimic nu se aplica din ce se spune!Sa nu mai spunem de mizeria din interior,depozit,birouri,bucatarie...
om bun Marti, 16 Octombrie 2012

asa este confirm,sefii de magazin sunt sustinuti de district manageri: district manager->sef magazin->sef departament->oamenii fideli sefilor de departament(de regula pot fi recunoscuti usor deoarece sunt cei mai tupeisti,singurii care beneficiaza de pauza de masa,care pleaca devreme sau care trag mata de coada prin depozit sau prin spatele magazinului.->ultimii sunt oamenii nimanui care duc greul stau umilitii de cei descrisi mai sus,daca nu raspund cu da "sefa" s-a terminat, vocabularul lasa de dorit cat de necalificat ai fi numai cand intri in magazin unde se doreste un alt standard poti sa te abtii, pacat deoarece se tot fac reclamatii la sediu pe aceste subiecte chiar si pe aceste site-uri si nimeni nu misca nimic,degeaba se rotesc sefii de magazine daca nu se rotesc si asistentii si district managerii,mai bine e sa se faca de la sediu,de la HR, in functie de rezultate,CV,studii,chiar si oamenii fara experienta cu putina pregatire pot fi ok,este rusinos ca in magazine exista afisat program pt.fumatori care se respecta cu stictete fara jena si fara ca sefii sa strambe din nas,in comparatie cu pauza de masa de care beneficiaza doar sefii de magazin si de tura+acolitii lor,rusinos pentru mega image care s-a grabit sa fixeze pauze de fumat in detrimentul pauzelor de masa,si multe alte nedreptati,ore suplimentare neplatite,pontaje facute de sfii de magazin pe ochi frumosi ,de ce s-a mai montat pontaj digital daca seful poate umbla si poate modifica din birou,urat ca nu se verifica si nu se impun masuri drastice,ne mai miram de ce pleaca oamenii....

fost angajat Miercuri, 24 Octombrie 2012
atentie conducere
implementati regula de depunere incasari corect,casierele obligatoriu sa fie lasate sa numere soldul sa-l scrie pe un monetar si dupa aceea sa fie preluat de sef de tura binenteles casierul sa fie supravegheat in timpul procesului de numarare,nu este normal sa se predea monetarul fara ca acesta(casierul) sa cunoasca situatia soldului ,un casier nu poate urmarii numaratoarea mai ales ca este distras de la aceasta prin obligarea stampilarii bonurilor in timp ce se face numararea banilor de catre seful de tura.
Dan Joi, 25 Octombrie 2012
Eu am lucrat la mega image , a fost f ok . Aveam salariu 6000 ron , masina de serviciu , laptop , bonuri , conditii moderne de lucru . Asta fiind la sediul central . Ce este in magazine nu se compara .
diana Joi, 25 Octombrie 2012

Am lucrat la Mega Image-ul din Bucuresti Mall.
Personalul lasa de dorit, incepand de la casieri, agenti de paza pana la sefa de magazin
care numai pe un ton inalt stia sa se impuna. Agentii de paza mai mult incurca si unii din ei foloseau produsele care erau expuse spre vanzare la casa fara nicio jena.
De ex: deinfectant maini spray. Bineinteles ca sunt si persoane care isi fac bine treaba.
La casele de marcat este o intreaga ameteala cu produsele de panificatie si fructe.
Ba nu au poza, ba sunt doua sortimente de fructe..sistemul e praf.
Tot timpul preturile de la raft nu corespundeau cu cele de la casa si asta nu din vina noastra a celor care lucram part-time.
Casierii nu stateau tot timpul pe casa, ii trimiteau pe raion si asa se faceau cozi si veneau clientii si pe noi ne luau pe noi la rost. Aveau dreptate ce-i drept.

Angajatii nu se ocupa de curatenie. Mi-am dat silinta sa fac curat atat la casa cat si pe raion, dar daca nu se ocupa si altii... Ma bucur ca am plecat de acolo.

ionela Joi, 1 Noiembrie 2012
tot ce se spune este adevarat
promovari numai pe pile si pe relatii,tinerei de 20 ani care habar nu au de stocuri ,incasari depuneri de bani,care pana mai ieri se ascundeau dupa rafturi sau prin depozit ,angajatii se simt umilitii de astfel de promovari mega image o ia in jos jalnic.
andreea.cristina Vineri, 2 Noiembrie 2012
e trist mediul de lucru mai rau ca la politie nu ai dreptul sa pui o intrebare ca parca iti da si una peste fata nimic din ce faci nu este bn se tipa si nu se comunica cu colectivul ft ft grav liberele nu se da cum trebui stai ore in plus care nu sunt pontatte am fost intrun magazin prin zona mosilor eminescu nu vreau sa dau nume dar trebuie sa luati masuri in privinta sefului de magazin care se poarta jalnic cu angajatiii aveam oroare cand veneam la munca...nu veneam cu drag imi pare rau ca trebuie sa spun asta dar asta e realitatea
miki Sambata, 3 Noiembrie 2012

despre salariile sefului de departament stii cineva cat este?

ionela Marti, 6 Noiembrie 2012

confirm cele spuse de andreea,nu exista comunicare,nici in zona sect 1,sefii de magazin te trateaza ca pe ultimul gunoi,te persifleaza de parca sunt pe mosia lor,nu comunica pretentiile, decat te urmaresc si te critica,de unde sa sti ce doreste sau cum doreste sa-ti desfasori activitatea daca nu specifica prioritatile,ordinea in care trebuiesc rezolvate lucrurile,si inca ceva toata lumea se misca haotic nimeni nu are un loc stabil,adica nu se respecta statutul fiecarui angajat--lucratorul comercial pe raioanele lui,casierul pe casa de marcat,angajatul de la mezeluri pe raionul lui,brutarul pe raionul de paine,si tot asa,sunt rotiti oamenii aiurea peste tot ,de multe oari angajati agramati sunt la casa ,angajati care nu au lucrat in domeniul carnii si al produselor din carne sunt la mezeluri,angajatii care habar nu au de brutarie sunt la raionul de paine si exemplele pot continua.Nu am vazut ca si cumparator prin alte magazine mari asa harababura,peste tot se vad oameni care-si cunosc locul(casieri ,lucratori pe sala,lucratori in depozit,etc)

info Luni, 19 Noiembrie 2012
stiti se salariu are un asistent magazin?
supertras Miercuri, 28 Noiembrie 2012
cum decurge interviul de la centru ?
adina Joi, 29 Noiembrie 2012
stiu ca se deschide un nou mega in otopeni, unde pot trimite cvu?
raluca buc Joi, 29 Noiembrie 2012
SupertrasIII Joi, 29 Noiembrie 2012

Cel mai simplu trimiteti la recrutare@mega-image.ro, ori direct pe site este o sectiune speciala.

Autenece Vineri, 30 Noiembrie 2012
Eu cred ca depinde de la magazin la magazin si de la atmosfera la atmosfera. Nu poti generaliza sefii, asa cum nu poti generaliza in vreun fel toti angajatii. Cel mai bine ar fi sa postati experiente punctuale, ce magazin sau macar ce sector/oras. Stima.
maria Marti, 4 Decembrie 2012
am fost la interviu pentru postul de sef departament si am trecut in etapa urmatoare. Stie cineva ce presupune aceasta etapa pana la semnarea contractului? Din ce am inteles ar fi o instruire ulterior evaluare. presupun ca toti sefii de departament au trecut prin aceasta experienta, imi puteti oferi mai multe informatii?
Am citit diferite pareri care nu sunt pro pentru sefii de departament:
-ca sunt pila cuiva ( daca voi fi angajata va sigur ca nu sunt pila nimenui, am doar experienta - ani)
-ca nu au studii superioare ( pentru ocuparea acestui post mi-au spus ca trebuie sa am studii superioare)
-ca sunt aroganti ( eu am pornit de jos si nu am uitat de unde am plecat si nu voi fi)
PS: daca vom fi colegi am sa tin cont de toate problemele pe care le intampinati si am sa incerc sa remediez situatia
Despre salariu stie cineva ceva? Inca nu mi-a fost comunicat dar sunt curioasa.
Merci si pastram legatura pe forum
mary Marti, 4 Decembrie 2012
contractele sunt pe perioada determinata sau nedeterminata?
nou venita Miercuri, 12 Decembrie 2012
fratilor,
e naspa sunt angajata de curand la mega,la un magazin in sectorul 1,aproape de sediu,oamenii de aici sunt ingroziti,de circa 1 luna a venit o sefa noua care este foarte dura si a inceput sa bage mana in buzunarul bietilor angajati,le cere bonuri pentru diferitele pierderi si minusuri desii oamenii sunt controlati si verificati si de paza si de camere de luat vederi,ti se rupe inima acum in prag de sarbatori sunt obligati sa plateasca toate expiratele de la raft(produse expirate cauzate in mare parte de comenzi exagerat de mari)din ce am vazut eu oamenii aici nu rezista foarte mult,doar sefii de departament sunt mai vechi si maxim 5 angajati.
MARIN Joi, 13 Decembrie 2012
ce se scrie pe aici este 80% adevarat,daca cineva de la sediu verifica sa trimita controale in TOATE dar in toate magazinele mega,s-au format obiceiuri proaste oamenii aterizeaza in magazin si nimeni nu-i pregateste,nu sunt ajutati din contra sunt descurajati,stiu mai multi angajati care prefera sa mearga la ITM dupa sarbatori sub indrumarea unui avocat deoarece suntem umiliti la propriu de sefii de tura si sefii de magazin,daca sesizezi neregului ,sefii de tura instiga oamenii care se supun lor sa-ti faca viata un calvar,ori taci si inghiti ori cedezi si pleci,devii corupt ca sa ai un loc de munca ,rusinos.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?