Forum despre Mega Image


eu Duminica, 7 Decembrie 2014
Saptamana trecuta am fost la sediu pentru a cere niste acte care imi foloseau pentru somaj. Am completat o foaie cu ce am nevoie si mi sa spus ca le voi primi la magazinul meu. Inca nu au sosit, vineri facandu-se o saptamana. La cat timp ar trebui sa-mi vina respectivele acte, 3 la numar mai mult niste simple cereri.
Edy Luni, 8 Decembrie 2014
Am 18 ani, sunt in ultimul an de liceu. Tatal meu a murit, stau doar cu mama care nu poate munci (motive de sanatate), deci am probleme financiare grave. Stiti cumva ce sanse sunt sa pot fi angajat si pe ce post?
Ptr edy Luni, 8 Decembrie 2014
Edy sfatul meu este urmatorul - mergi direct la sediul lor( nu lasa cv uri aiurea ca sunt sanse f mari sa fie trecue cu vederea) si explica acolo situatia ta. i pe langa mega fa acelasi lucru si la alte magazine mari sau mici. Profi angajeaza la greu de exemplu. Ptr inceput poti incepe ca lucrator comercial si de acolo vezi ce ti place si ce poti face.
Anonymus Marti, 9 Decembrie 2014
Ce pareri aveti de magazinele din Carol si de pe Mosilor? Cum sta treaba acolo?
criss Marti, 16 Decembrie 2014
Buna,imi poate spune cineva cum este in MI Sebastian?
Grecul Miercuri, 17 Decembrie 2014
Aceeasi intrebare o am si eu..ce parere aveti de Mega Image Carol..? am fost sunat pentru un interviu de angajare acolo..casier -lucrator comercial..( la cate am vazut pe acest forum....m-ar mira sa fie ok )
Alice Duminica, 4 Ianuarie 2015
Pentru "angaja tshop&go" Niciodata in Mega Image nu au fost retinuti bani din salarii pentru lipsa in gestiune,nu stiu cine ti-a dat aceasta informatie total eronata.Se fac referate in caz de abatare,dar nu se opresc bani ,ci bonuri .Bonurile nu sunt stipulate in contract,dar sa ti se opreasca bani....esti total dezinformat.In shop&go este alta politica,pentru ca acolo sunt patroni si ei isi fac propriile legi,insa Mega Image lucreaza perfect legal
Alice Duminica, 4 Ianuarie 2015
Pentru" grecul" parerea mea este sa te duci si sa te angajezi,nu mai pleca urechea la tot ce spun nemultumitii aici,unii sunt revoltati total aiurea,ei au doar drepturi dar responsabilitati deloc.Nu contest ca nu sunt si sefi nebuni,dar ce naiba....nu toti sunt asa...rasa umana e obisnuita sa exagereze.In mega gasesti un loc de munca perfect legal,curat chiar daca salariul este mic
Alice Duminica, 4 Ianuarie 2015
Pentru Edy. Parerea mea este sa depui la sediu un cv dar nu cred ca e cazul sa explici in amanunt situatia ta pentru ca suna asa a disperare,ci este foarte bine sa scoti in evidenta faptul ca iti doresti foarte mult sa muncesti ,ai nevoie de un loc de munca sigur si mai ales sa scoti in evidenta ca esti muncitor.Si dupa ce te vei angaja,sa fi baiat destept sa stii sa te tii de treaba
Opinie Joi, 8 Ianuarie 2015
Deci de magazinele Carol/Mosilor, ce parere aveti? Intentionez sa lucrez acolo, dar vreau sa stiu daca personalul este ok si atmosfera placuta.
VERA XX Vineri, 9 Ianuarie 2015
De ce se face diferenta de catre "sefi" intre salariatii full time si part time? De ce la alte magazine sunt scaune la casele de marcat si la altele nu!? ( daca esti mai inalta, pleci stramba de acolo). De ce salariatii part-time nu pot lua pauza de masa ca si ceilalti? De ce salariatii part-time nu primesc vesta? ( raspuns: nu investim prea mult in salariatii part-time / dar ne trimit la frigidere)
Sorin2015 Duminica, 15 Februarie 2015
Trebuie sa invatam totusi sa facem diferenta dintre munca si sclavagism.Casiieri de la part-time nu primesc bonuri, de ce? oare ei muncesc la Cora sau Carrefour la alt magazin? nu muncesc tot la mega?.Eu de munca nu ma feresc si sincer muncesc, dar mi-ar placea si mie sa pot sa-mi trag sufletul cateodata,dar aici nu poti,tot timpul trebuie sa faci cate ceva.Seful de magazin se tine tot timpul dupa spatele vostru de zici car fi umbra mea.Si treaba aceea cu salariul la timp si cu toate cele, mai oamenii buni nu mai ganditi asa.Astea nu sunt beneficii, eu le-as numi mai repede obligatiunii ale angajatorului.Este obligatia lui sa-mi dea banii la timp, este dreptul meu, concediul de odihna la fel, este dreptul meu, medical platit, la fel este dreptul meu asa ca nu prea vad acea statuie care ti-o face patronul.Deci practic este obligat sa faca toate treburile acestea, toti angajatorii sunt obligati.Bine recunosc bonurile de masa nu sunt specificate in contractul de munca, dar bineinteles este bine pentru ei doar nu erau asa de prosti sa le treaca acolo nu?adica vreau sa spun, asta este ideea totul este in folosul lor haidem sa fim seriosi.Asa ca, treziti -va munca, munca dar noi ca oamenii avem drepturi ca nu suntem roboti sau masinarii.Asta cu "LUCRATOR POLIVALENT" a fost inventata de catre ei, tot inspre folosul lor normal, in felul acesta poate sa frece un angajat toata ziua pe unde vor ei si cum vor ei,asta este si ideea.La angajare ti se spune foarte multe lucruri, ti se vorbeste despre o viziune, ca Mega Image se ghideaza dupa o viziune si dupa niste valorii cine nu este de acord sa ma contrazica, sa fim corecti, morali, e.t.c...da, corecti, si cand incepi munca cu greu de-abia iti iei pauza de masa,din start o regula incalcata, tot de catre ei.Ce sa spun, avantaje si dezavantaje, la Mega sfatul meu, daca va adaptati va adaptati, daca nu plecati prieteni, pentru ca locuri de munca exista.Salariatul lor model, sau dorit este acel sau aceea care sta cu botul pe labute, tace si nu zice nimic, decat executa, ei de asemenea oamenii au nevoie, lor nu le plac aceei oamenii care au ceva de spus, si isi apara dreptatea, si adevarul, adica oamenii cu coloana.Va rog sa ma credeti ca nici in armata nu era asa, si acolo mai puteai sa-ti tragi sufletul ca omul.In fine va doresc o zi buna.
Cristinell Miercuri, 18 Martie 2015
eu lucrez in Shop&go sub sigla mega image.Sunt de 6 luni acolo si lucrez fara carte de munca.Intrebarea mea este daca eu ii spun sefei mele sa ma treaca cu carte de munca imi ia din salariu?
Mere Luni, 20 Iulie 2015
Buna,am fost chemata la un interviu pentru postul de sef departament si/sau consilier vanzari.experienta din CV-ul meu este de manager cafenea si sef de tura magazin haine,pe o perioada de 3 ani si 6 luni.Facultate de Stiinte economice terminata promotia 2008.
Mi s-a spus ca mai degraba as fi potrivita pt consilier clienti desi nu corespunde criteriilor postului pentru care am aplicat,acela de sef departament.Intrebarea e,de ce am fost chemata la interviu pentru un post la care nu am aplicat?Ce CV si cu ce experienta sa vii ca sa fii responsabil de un departament al unui magazin in conditiile in care pe cv-ul meu scrie clar ca am experienta de peste 3 ani in Administratie si Management a doua puncte de lucru??Daca cineva a mai sustinut interviu la ei si a trecut de prima selectie cu acel recrutor HR,cum a decurs interviul cu Distric Managerul?Multumesc
andrei91 Vineri, 21 August 2015
Am si eu o intrebare...Am fost acum cateva zile la interviu la MI,am fost programat la analize,urmeaza sa merge la analize.Mi s-a spus ca o sa lucrez in MI Pod Baneasa.Acest MI are program pana la 23 si banuiesc ca nu voi pleca chiar la 23 fix de acolo.Asigura transportul angajatilor catre casa daca nu mai sunt sanse sa prind mijloc de transport?

Multumesc,
Crusss Duminica, 30 August 2015
Buna Mere.. Ai fost contactata pentru interviul district managerul? Si eu astept dar... Cum a decurs ? Multumesc
Ionelaveronica Luni, 7 Septembrie 2015

Buna ziua!!!! Lucrez la mega image de 3 ani de zile!!! De curand se va deschide unul chiar langa mine, iar sefa de magazin nu-mi acorda transferul!!! Cum sa procedez sa pot sa-mi iau transferul?

Gore Miercuri, 21 Septembrie 2016
Sa fii mai convingatoare cu sefa :)
angajatmega Marti, 4 Octombrie 2016
buna ziua
stie cineva un post sef departament liber zona baneasa-nordul bucuresti-corbeanca
ceva atmosfera de lucru mi pod baneasa?
cate departamente sunt acolo si daca se munceste cu adevarat sau sa sta doar la pauze de tigara
GeorgeFC Sambata, 4 Martie 2017

post : casier
salariu : 1400 (din care ramai cu 1000-1100) + 20 bonuri de masa
job : tot magazinul

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?