Forum despre Mega Image


laurentiu Sambata, 24 August 2013

trebuia sa lucrez la ei, le-am adus actele, dar nu am mai inceput munca. cand le-am zis ca le vreau inapoi, mi-au zis ca nu tin ei dosarele angajatilor, ci sunt la bucuresti si ca o sa ma sune cand imi vin inapoi. asta s-a intamplat acum 2 saptamani si nu am primit niciun telefon. este vorba de mega image zizinului (brasov).

dodo21 Miercuri, 28 August 2013
am si eu o curiozitate, daca imi iau 8 zile de concediu medial intr-o luna de 31 Z, cate bonuri ar trebui sa primesc?..din cate stiu eu se dau bonuri in valoare de 200 lei...dar nu stiu cum se calculeaza..
X Miercuri, 28 August 2013
In cele 8 zile de concediu medical nu se dau bonuri, se da zi lucrata=bonul.
dodo21 Miercuri, 28 August 2013
am inteles...multumesc frumos
new Miercuri, 4 Septembrie 2013

au fost aduse diverse propuneri cea mai echitabila ar fi infiltrarea de angajati care sa confirme sau sa infirme cele spuse pe aici,dar din pacate ca o consolare, se stie si le sediu ca 80% avem dreptate,
Sefii de mag.prefera sa jigneasca oamenii "aia puturosi ,mizerabili,nesimtiti,idioti,etc"decat sa le multumeasca pritr-o vb buna sau un zambet,oricum treaba se face numai cu sudoarea acelora mai sus mentionati,ca doar nu se descarca marfa singura,si se teleporteaza in rafturi,Pentru neputinta lor de a organiza treburile este usor sa dea vina pe fraieri.

angajat Marti, 24 Septembrie 2013

rolul sefului de magazin printre altele este si de mediator,acesta trebuie sa fie impartial sa nu aplece urechea la nici un angajat sa decida singur gravitatea unor situatii.

MIRUNEL Marti, 24 Septembrie 2013
AM SI EU O INTREBARE. CE SALARIU ARE O CASIERA IN PITESTI LA MEGA IMAGE. CATE BONURI I SE ACORDA SI CE VALOARE AU BONURILE.
ana Vineri, 27 Septembrie 2013
spuneti-mi si mie cum e in mega image titulescu
fosta Vineri, 4 Octombrie 2013
te angajezi pe post de casier si faci de toate la fel si cei de pe sala zice sefa de mag ca toata lumea trebuie sa stie pe casa.treaba sta cam asa:daca e liber la casa 2 minute tre sa iesi pe sala sa bagi Marfa unde iti zic sefi sau unde vezi u ca e gol si te apusi de treaba dar dupa 5 minute suna gongu si tre sa te duci la casa si iti ramane Marfa pe raioane nebagata la raft si mai ai si niste sefi care sta cu ochi p tn ca vrea el neaaparat sa te penalizeze si vine si iti zice k nu ti.ai terminat treaba pe raion k ai lasat Marfa pe rastel si se impiedica lumea de el dar daca a sunat gongu si nu te.ai dus la casa esti penalizat ca s.au facut 5 personae la rand la casa si tre sa dai 5 lei asa ca e un dute vino continuu nu ai cum sa termini treaba in nici o parte pe wknd eram 5 oameni pe mag si mai venea si procter varza organizarea si fete tot magazinu la inchidere imposibil sa termini tot si sa faci si treaba cum trebuie ca vine sefa de mag lunea dimineata si face ca toate animalele cea mai mare fericire cand veneau oameni in pregatire pt alte mag dabea atunci reuseam sa terminam si sa facem treaba buna .dupa ce am plecat mi.am dat seama k nu se maeita sa mucesti la mega sa suporti jignirile sefei care vine pe tocuri de 10 si zice k ea munceste mai mult decat angajati despre reguli ....nu aveam voie prea machiate adica doar rimel era sufficient nu cu parul desfacut (nu aveam voie prea aranjate k eram mai frumoase decat unele din sefe care nici nu se ocupa de departam caselor de marcat dar sa nu fii mai cu mot ca ea )nu cu unghii de telefon nu mai zic ca se preda ca la puscarie si la paza niste incompetenti unii nu stiau sa scrie bine la casa nu aveai voi sa faci decat 2 greseli pe zi altfel referatu cu care se amaninta peste tot anuntam ca vreau sa merg si la toaleta nush daca in toate magazinele este la fel dar unde am fost eu se exagereaza grav
NOU in mega Sambata, 5 Octombrie 2013

eu ma duc luni la analize si joi sa semnez contractu doamne ajuta.

unu altu Duminica, 6 Octombrie 2013
stiti cumva daca se deconteaza transportul pentru sefii de departament ?
GeorgianaN Marti, 15 Octombrie 2013
Vad ca majoritatea postarilor se refera la limiteaza la neintelegerile din magazine. In caz ca sunt candidati interesati de recrutarile pentru posturi la Sediul Central, pot sa va asigur ca acestia dau dovada de maxima seriozitate si profesionalism in procesul de recrutare si mi-au lasat o impresie foarte placuta.

Numai bine!

Geo
angajat mi. Marti, 15 Octombrie 2013
confirm,la sediu recrutare sunt profesionisti, ceva le scapa insa,nu urmaresc ff.atent daca ceea ce prezinta oamenilor ca si oferta se si aplica macar 50%
,in magazine alta este povestea.
ce masuri au luat pentru plecarile in masa de la crangasi?
cat despre atmosfera din magazinele mi.stati calmi nu se promoveaza nimic,nu trebuie sa ai idei,pareri(poate la sediu unde sunt manageri de calitate)
Oamenii cu adevarat de calitate din Romania ii poti numara pe degetele de la mana stanga.... Lipsa de idei originale duce la nevoia de a apartine unui grup(din cauza asta oile umbla in turma si animalele de prada sunt in general solitare!).
Daca incerci sa scoti din neuronul tau o idee si vezi ca nu poti...te uiti la cei din jur, vezi cum se imbraca, unde se duc si despre ce vorbesc si faci la fel! Brusc esti recunoscut , faci parte dintr-un grup, ai despre ce vorbi, ai cu cine....si GATA...nu mai trebe sa iti stresezi neuronul!
mona Miercuri, 16 Octombrie 2013

ce parere aveti si de mega image din piata vitan.

lidia Luni, 21 Octombrie 2013
ce program au angajatii la mega image?
... Miercuri, 23 Octombrie 2013
6:00 sau 6:30 - 15:00, 14:00-22:30
un angajat Sambata, 26 Octombrie 2013
stie cineva de mi pantelimon? vreau detalii
daca a mai lucrat cineva acolo!!!!
eu Luni, 28 Octombrie 2013
am si eu un interviu la sediul central pentru un post de business analyst...stie cineva care ar fi salariul pt postul asta? multumesc
adriana Duminica, 3 Noiembrie 2013
Buna seara.Urmeaza sa ma angazez la un shop & go din vacaresti.Stie cnv ceva cum e??
micutza Luni, 4 Noiembrie 2013
salarii foarte mici la mega image. macar daca erau 900 si bonuri. ne da un salariu mult prea mic 700 si 20 bonuri. sa speram ca mai maresc si ei salariile.
salarii mici, munca multa.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?