Forum despre Melinda Instal / Steel


ADMIN - undelucram.ro Marti, 19 Iunie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Melinda Instal / Melinda Steel, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Melinda Instal / Melinda Steel.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
BI Duminica, 16 Decembrie 2012
O firma care cere foarte multe, dar nu ofera nimic. Totul se plateste acolo: nu ai voie sa vorbesti personal pe telefon, nu ai voie sa mergi cu masina in interes personal - daca cumva o folosesti se plateste 1 leu pe km, daca gresesti platesti 5 ron/greseala, nu ai voie sa depasesti bugetul telefonului de 30 euro, chiar daca vorbesti cu clientii, dupa fiecare zi de lucru te controleaza cu un aparat,se vorbeste continuu ungureste in firma, chiar daca tu nu stii, ti se reaminteste continuu ca salariu care il iei trebuie sa muncesti, ca nu trebuie sa-ti bati joc de banii patronului. Saptamanal sunt sedinte care din nou se cer zeci si zeci de lucruri, la care nu ai dreptul sa comentezi. Lunar au loc sedinte la sediul central din Odorhei, unde se pleaca de joi seara, dupa ce se termina programul, vineri sedinta, sambata sedinta pana la ora 17, dupa care se pleaca spre destinatiile fiecaruia (sute de km).
DZ incompetent (un zarzavagiu, un om care a taiat varza si datorita faptului ca e ungur a ajuns director), care nu are si nu au avut nici o treaba cu vanzarile, instalatiile sau manageriatul.
NU VA ANGAJATI AICI.
oneman Duminica, 16 Decembrie 2012
Asa e......Pe afara-i vopsit gardul... inauntru leopardul: povestea arata frumos... dar realitatea este total diferita, linguseala multa. Daca reusesti sa te integrezi si sa nu comentezi AMSOLUT NIMIC esti de-al lor, altfel nu ai viata lunga. Nu poti sti niciodata cand le vine sa te dea afara desi ai avut rezultate bune. Sfat: cautati altceva, este un SRL care se vrea mare distribuitoare instalatii.
viv Sambata, 5 Ianuarie 2013
Intr-adevar o companie care se vrea mare, se arata a ceva ce nu este nici pe departe. Dupa un amplu proces de recrutare in care credeam intr-adevar ca este o super companie (parca ma angajam la Nasa)... primesc vestea minunata ca sunt ales pentru angajare, mi se prezinta oferta f.atractiva, la inceput. Dupa plecari la diferite puncte din tara, in care nu prea inveti nimic, una din ele fiind la Targu Mures, in care agentul de la care trebuia sa inveti stategia de vanzare, vorbeste cu clientii numai in maghiara, dupa drumuri grele si plecari la 3 noaptea din Bucuresti si ajuns la 8 acolo, pleci pe teren si descoperi ca nu intelegi nimic, ca de fapt ei nu "pot" vorbi romana cu clientii. Cand anunti "asa zisul" director de pe zona ta (un afon in vanzari si instalatii, dar pus pe pile, fiind maghiar), ridica din umeri, indiferent si nonsalant. Pierdere foarte mare de timp, oboseala si nervi. In sfarsit incep munca pe cont propiu. Usor, usor descopar o realitate dureroasa pt mine: sefi peste sefi, reguli doar de dragul de a fi, reguli ilogice, conditii comerciale sub media pietei... cerinte de parca ai lucra la compania nr.1 in domeniul instalatiilor... urmate de mail-uri si sedinte pline de amenintari. Nu am avut o sedere lunga si nici placuta. Atitudinea managerilor este de a te privi de sus.. cu aroganta si uneori parca cu sila. Le doresc binele pe care mi l-au dorit si ei mie. Asadar sfatul meu: nu acceptati o astfel de colaborare.
fost angajat Joi, 10 Ianuarie 2013
Sedinte de "rentabilitate" saptamanale de cate 8 ore in timpul saptamanii si se mirau sefii ca agentul nu vinde :)
promisiuni din partea conducerii uitate prea repede, dar asteptarile cresteau zilnic. Putine persoane cu caracter din partea conducerii.
Angajatii loiali, care au tras caruta timp de zece ani dati afara fara explicatii...
beginer Joi, 4 Iulie 2013
citandu-l pe VIV, "dupa un amplu proces de recrutare in care credeam intr-adevar ca este o super companie (parca ma angajam la Nasa)... primesc vestea minunata ca sunt ales ...
miti Marti, 21 Ianuarie 2014
Daca v-au dat afara , fara motive,de ce nu i-ati dat in judecata? Legea este pt toata lumea si nu este usor sa concediezi pe cineva, trebuie sa ai motive clare,notificari de ...
Livia Miercuri, 13 August 2014
Nu disperati, si dupa Melinda exista viata; si inca ce viata :)
fost angajat Joi, 6 Noiembrie 2014
....buna tuturor. in primul rand, ca fost angajat, vreau doar sa confirm cele scrise mai sus, cu mici completari. Cerinte total neimportante in procesul de vanzare, va vor fi ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?