Forum despre Mellon Romania


ana Sambata, 22 Septembrie 2012
Sal 700 ron -entry level , 800 ron dupa 1 an de experienta, dupa 3 luni 30 de lei pt transport, dupa 6 luni 10 bonuri de masa si la 9 luni se mai adauga inca 10 bonuri. Superiori fie te ignora total fie tipa continuu. in momentul in care nu au de lucru fac demiteri in masa, fara preaviz sau alte explicatii.
razvan Sambata, 3 Noiembrie 2012
cine esti ana?
laurine Sambata, 10 Noiembrie 2012
Pe mine m-au chemat saptamana viitoare la un interviu .. pe internet am citit de bine despre firma dar tot navigand pe internet si cautand informatii despre ei , nimeresc pe acest site care mi se pare o idee foarte buna,(felicitari celor care au participat la acest proiect) citesc comentariul Anei si ma speriee!!!
laurine Duminica, 11 Noiembrie 2012
Tousi am o intrebare stie cineva la ce ma pot astepta pentru un post de Front Officer / Reprezentant vanzari la ei? mentionez ca nu am experienta in domeniul bancar! cunosc doar din perspectiva clientului , la fostul loc de munca eram reprezentantul firmei la banca si aveam tot felul de operatiuni si tranzactii bancare zilnice . Multumesc frumos si astept un feedback!
Alex Sambata, 19 Ianuarie 2013

Recomand pt tineri.
Din cate tin minte, ei au 3 ramuri:
- telemarketing: vanzare de produse (dar ce produse, nu stiu exact)
- inbound: primire de apeluri (de la clientii debitori ai bancilor cu care lucreaza, clientii cu facturi restante Enel, TVR etc)
- outbound: sunarea debitorilor (din portofoliul bancilor cu care lucreaza ei, spre ex: Alpha Bank, CEC Bank, Piraeus Bank, Bancpost etc), sunarea celor cu restante la Enel (si de acum 5 ani), cei care au de platit taxa radio-TV din urma (catre TVR) etc
Oricum, te angajeaza si daca nu ai experienta (asta daca treci testul de la sfarsitul training-ului de 5 zile... si il treci).
Din cate stiu eu, nu iti trebuia neaparat experienta in domeniul bancar (dar presupun ca daca ai, e binevenita), iti explica ei la training in mare ce ai de facut si iti dau un manual in care se regasesc termenii bancari si cu ce te-ai putea confrunta pe proiect, dar cel mai bine ti se explica direct cand esti pe proiect ceea ce trebuie sa faci. Si nu cred ca te vei intalni cu operatiuni si tranzactii bancare pe postul respectiv, cel putin nu la ei, repet, din cate stiu eu (ca poate mai nou s-o fi ocupand si cu din astea).
Sper ca v-am/ti-am fost de folos.

Elena, Miercuri, 30 Ianuarie 2013
Am fost angajata la Mellon ro, comentariul lui Alex este real,sunt de acord cu totul si al Anei dpdv. al platii
Elena Miercuri, 30 Ianuarie 2013
aaa scuzee revin, salariul entry level 1 an- este de 550 RON!! dupa un an 700 daca esti angajat la 6 ore (week`end liber)iar daca esti la 8 ore (2 sambete pe luna obligarii) 800 ron,dupa 3 luni 30 ron ptr decontul transportului, 6 luni, dupa 6 luni 10 bonuri iar dupa 9 luni toate ,bonus daca se atinge target-ul pe echipa,in functie de ce loc esti(in sensul ca ai recuperat cea mai mare suma de la debitori-persoanele restante,sau in functie de cate carduri ai reusit sa vinzi daca esti pe vanzari,)
florentina Joi, 7 Martie 2013
Deci e un job ok fata de altele asemanatoare?
Rhya Miercuri, 8 Mai 2013
Buna, sunt angajata a acestei companii de aprox 4 ani. Intr-adevar la programul de 6h ai urm
beneficii: 550 lei salariul (pe care il prim o data pe luna,la sfarsit si care este platit intotdeauna la timp), dupa 3 luni primesti decontul de transport-30 lei(trebuie sa aduci bon de ratb,cartele de metrou sau abonam), dupa 6 luni se primesc 10 bonuri iar cand ajungi in a9-a luna, primesti toate cele 21 bonuri (in functie de cate zile muncite ai in luna respectiva). Dupa un an,sal creste la 700 lei si in plus de asta,weekend-ul este liber. In cazul programului de 8h startul este de 700 lei, procesul este acelasi insa dupa 1 an ajungi la 850 lei. Se lucreaza cate 6h/zi plus 2 sambete a cate 8h (de la 8:00-16:00). Se lucr in 2 ture: de la 8:00 la 14:30 sau de la 14:30 la 21:00. Va pup si sper sa va ajute. Ps: unii team-lideri sunt ok,depinde unde nimeriti
Anonim Joi, 4 Iulie 2013

Am lucrat o luna la ei,si mi-a ajuns ! Mai nou s-a taiat din bonuri si s-a ajuns la un salariu de 700 lei si 10 bonuri.Nu recomand !

Aliana Sambata, 20 Iulie 2013
Eu am lucrat la ei prin 2008, era primul meu job si as fi acceptat orice. Eu am lucrat in outbound adica ii sunam eu sa le vad ceva si mie mi s-a parut ok jobul, poate pt ca era primul si eram studenta. E ok jobul pt cei care vor ceva banuti de buzunar, sa nu le mai ceara parintilor de suc, dar pt altceva in nici un caz. Salariile vad ca sunt neschimbate: eu luam 550 lei pt 6h si bonurile dupa 9 luni iar dupa 3 luni se deconta abonamentul... ce penibil pt 2013. Colectivul era super atunci, aveam intelegere daca vroiam sa merg la fac. Am stat 9 luni si apoi am gasit ceva mai bun evident
ana Marti, 27 August 2013
buna
in afara de acei 700 lei se mai acorda vreun bonus din target??
pavel Luni, 2 Septembrie 2013

NU recomand, dupa interviu nici nu s-au mai obosit sa ma contacteze , mi-am dat singur seama ca nu m-au ales dar nu le cadea mana sa dea un mail ,asta denota lipsa mare de profesionalism.

nick_nick Miercuri, 25 Septembrie 2013
Daaaa....am lucrat si eu acolo la colectare debite! Aveam 800 lei salariu, te si bufnea rasul cand iti spuneau clientii la telefon: " normal, la ce salariu aveti d-voastra, nu va faceti probleme cu banii!" :)
Babuinu' Miercuri, 9 Octombrie 2013
Eheee....companie greceasca condusa de ceva timp de dna Dobrescovici. Asta este specificul firmelor de BPO si CC: proiecte negociate la sange cu partenerii, lucru ce se vede si in salariile oferite angajatilor din proiecte. Au si angajati super profesionisti in echipa dar sunt unii care nu au nici o treaba cu domeniul si locul de munca :) Prosti sunt cei care accepta si merg pe asemenea salarii. Prosti sunt cei care accepta sa isi dea chiloteii jos in fata unui angajator.
just me Miercuri, 9 Octombrie 2013
Fratilor, eu nu inteleg ce e cu salariile astea. Am auzit de mai multe firme de CC/BPO cu acelasi nivel salarial. Mi se pare inacceptabil.
Primul meu job a fost in 2004, la o companie telecom, part-time 4h/zi, numai day shift, noaptea era programati doar full-timeri. Aveam salariu 470 de lei net + bonuri de masa (1/2 bon de masa pe tura, deci aprox 10/luna), sim personal cu nu mai stiu ce pachet, asigurare medicala privata, acces la o gramada de chestii. La full time mi se pare ca era 1200 lei net + bonuri. IN 2004!!!!
just me Miercuri, 9 Octombrie 2013
Inainte sa-mi sariti la gat, treimentiuni:
1. Inteleg ca outsourcingul ar trebui sa fie cost efficient. Dar nu e cazul! Ce calitate ai daca employee turnover explodeaza si atragi numai persoanele care s-au aflat in nefericita situatie de a nu mai primi alte oferte sau de a nu putea astepta sa primeasca o alta oferta??
2. Nu ma laud.
3. Argumentul "crizei financiare" e egal cu zero din punct de vedere economic. Pentru ca angajatorii scad salariile nu neaparat in corelatie cu oferta facuta clientului, ci, in principal, pentru a ridica marja de profit. Asta e oricum mica la CC/BPO. Dar unde e strategia pe termen lung?
me Vineri, 18 Octombrie 2013
Lucrez la mellon de 5 ani si vreau sa va spun urmatoarele: salariile nu sunt atractive, colectivul este tanar si foarte ok, munca nu este solicitanta, este jobul perfect pentru studenti deoarece se pot invoi si pe urma recupereaza, nu este plictisitor, locatia este super ( la curte, avem si un catel dragut)..
Daca nu ar fi fost salariile atat de mici, nu as pleca niciodata din aceasta companie.
eu :) Marti, 22 Octombrie 2013
draga "me" lucrezi de 5 ani? si mai rezisti pe salariul pe care il ai ???
anonim Luni, 4 Noiembrie 2013

Am lucrat aproximativ 3 ani aici. Intr-adevar sunt de acord cu "me". Salariile sunt foarte mici, pentru toate posturile, din cate stiu eu. Dar sunt anumite beneficii. Desi nu au stat niciodata bine financiar au fost corecti cu angajatii, au platit salariile mereu la timp si pana la ultimul banut, din punctul asta de vedere nu te simti inselat. Nu sunt nereguli cu contractele, iti declara tot venitul, ore suplimentare, bonusuri, etc. Sunt foarte corecti. Colectivul e SUPER, oameni de nota 20+, intelegatori si ok. Ai diverse beneficii daca achizitionezi servicii financiare de la banciile cu care lucreaza ei, in sensul ca obtii mai usor un card de credit, over-draft, etc...adica iti poti lua un lap-top nou, etc...lucruri minore.
Daca esti la inceput de cariera, cand banii nu conteaza atat de mult pentru ca "mai pica si de la mama :)" si esti interesat sa capeti experienta, parerea mea este ca merita. Macar aici te poti duce cu drag la munca, fara sa te gandesti ca mergi pe plantatie...Sunt multi angajati in corporatii si banci care au in CV "Mellon" printre primele lor job-uri. 6 luni-maxim 1 an de stat la ei, in timpul facultatii, nu reprezinta o perioada atat de lunga de "sacrificii" financiare, mai ales daca nu ai altceva mai bun de facut, alta sursa de venit sau cheltuieli de intretinere prea mari. Programul este flexibil, poti merge si la scoala, sediul e aproape de Casa poporului, destul de curat, cand aveau sediul in Rahova, cladirea era destul de urata...Se lucreaza cu tine, ai training, feed-back constant, etc.
Puneti si voi in balanta si stabiliti ce e mai important pentru voi. Eu una recomand Mellon pentru primul sau al doi-lea job. Succes!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?