Forum despre Menthor Properties SRL


ADMIN - undelucram.ro Luni, 19 August 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Menthor Properties SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Menthor Properties.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
coco Duminica, 27 Octombrie 2013
Nu a lucrat nimeni aici?? M-au chemat la un interviu pentru customer relationship assistant si nu stiu la ce sa ma astept.
A Luni, 13 Ianuarie 2014
Feriti-va de ei. Isi bat joc cum pot de angajati!. Oferta extrem de mica, pretentii de multinationala- rasplata si apreciere 0.
Je Joi, 27 Martie 2014
Am lucrat putin timp la ei, plateau bine daca faceai treaba, dar au sediul foarte departe si era greu sa ajungi la clienti repede, jumatate din timp il faceai pe drum, nu-ti mai venea sa te intorci la birou numai cand te gandeai unde au sediul. Din cauza asta faci mai putini bani decat te astepti, dar daca te multumesti cu cateva sute de euro poti face si din Berceni treaba. Nu-ti decontau transportul, dar aveai platite altele (telefon cu multe minute si alte pentru birou). Cred ca adresa sediului ii strica,
Dumitru Marti, 8 Aprilie 2014
@Je: ai avut experienta in imobiliare? am depus si eu CV-ul la ei si astept sa ma sune, dar nu stiu daca ma suna neavand experienta in imobiliare. Pe myjob apare ca au sediul in Calea Victoriei. L-au schimbat sau este unul nou?
Sa auzim de bine!
Ana Joi, 26 Iunie 2014
Dumitru, te au chemat, ai fost la test cum a fost la tine? Eu am fost acum doua saptamani si mi au scris mail ca nu merg mai departe, cred ca am picat la testul in engleza cu cifrele, dar nu am fost in berceni, am fost la sediul din Victoriei.
Alin Luni, 30 Iunie 2014
interesant interviul de dupa testare, destul de prietenos si la obiect
RX1 Duminica, 20 Iulie 2014
@Ana: testul nu este atat de greu dar este mai greu dupa ce te angajeaza, cer sa respecti stilul lor de lucru si daca nu esti obisnuit cu el va fi greu la inceput pana te obisnuiesti. Pun foarte mare accent pe lucrul cu clientul, agentul sa se comporte foarte profi si respectuos cu fiecare client si mare atentie la topica cuvintelor. Unul dintre manageri este extrem de atent la asta :)
P.S.: in prima perioada iti ofera salariu fix plus comisioane si training in prima saptamana, dupa ce treci de training incepi sa lucrezi efectiv. Din ce am inteles saptamana de training este platita normal ca si cum ai lucra.
Hash Marti, 5 August 2014
Salutare,
Maine ma duc sa dau si eu testul la ei, e ceva special sau doar common knowlage?
Mersi anticipat
Hash Marti, 5 August 2014
In acelasi timp as mai fi interesat de pachetele lor salariale si de programul de lucru: exista si part time?
Multumesc anticipat
Akaw Vineri, 22 August 2014
am intrebat si eu de part time si mi-au zis ca in domeniul acesta este dificil sa faci part time, ca ajungi in cele din urma sa muncesti si tranzactiile sa le faca alti consultanti sau agenti de la ei sau de la concurenta pentru ca nu ai timp sa te intalnesti cu clientii; testul nu este atat de complicat
DiAngelo Marti, 26 August 2014
Sunt doi copii care lucreaza sub limita legalului dar cu pretentii de oameni seriosi.Remuneratia o poti considera decenta ( sau existenta ) doar daca aduci tu personal bani in firma.Nu sunt seriosi, sau cel putin unul dintre ei nu este serios.Daca esti student si nu ai pretentie de un job "long term", go for it !
AQA Miercuri, 27 August 2014
Lucrez de doua saptamani la ei, am avut mari dubii inainte sa accept oferta lor pentru ca nu stiam daca imobiliarele sunt de mine si a trebuit sa-mi dau demisia de la un alt job. Am avut noroc deja sa inchei trei contracte de inchiriere si m-au platit asa cum mi-au spus, dar din ce am vazut sunt si colegi care stau putin nu fac treaba, stau la birou si cam atat si sunt dati afara sau pleaca singuri. Prima perioada iti da salariu fix + comisioane, comisioanele cu plata imediata si salariul fix odata pe luna, dar e procedura de angajare mai stufoasa, testare, interviuri 3 la numar, vizita medicala, adeverinta medicala, cazier si alte documente si declaratii ce trebuie sa le semnezi inainte sa-ti dea laptop, telefon si dreptul de a semna contracte cu clientii.
ladyX Duminica, 31 August 2014
Tu esti atat de superficial incat poti sa-ti formezi o parere despre salariu, despre colegii actuali/plecati , despre mediul de lucru ,etc IN DOAR 2 SAPTAMANI AQA? Iti spun eu ca nu vezi salariul decat daca te rogi de ei.Evident ca atunci cand aduci comision, iei si tu cota parte din el dar fara sa aduci bani nu vei vedea bani niciodata.Eu am fost foarte incantata la inceput de mediul de lucru de acolo insa cu timpul lucrurile ies la iveala, vei vedea...
AQA Miercuri, 8 Octombrie 2014
au trecut de mult doua saptamani si au fost multe momente in care simteam ca vreau sa renunt cand ma loveam de clienti dificili, dar am trecut peste si am mai invatat lucruri care ma ajuta acum. da, ai dreptate sunt rigizi daca trece o luna si ai rezultate zero, am vazut la un angajat ca au renuntat la el din cauza asta. au doua variante cu salariu fix + comisioane sau doar comisioane. eu dupa o luna am renuntat la salariu fix ca nu e treaba buna daca faci mai mult de 1000 euro/luna, comisioanele sunt mici si castigi mai multi bani daca alegi varianta doar de comisioane, asa sunt destul de bune.
Mady02 Duminica, 12 Octombrie 2014
am inceput activitatea la ei in IULIE 2014 si am incetat activitatea pe 15 AUG 2014.
Salariul de pe cartea de munca este 220 lei brut(timp de lucru 2ore) dar in realitate au existat zile in care am ajuns acasa la 23.00. Timpul de munca este in medie de 9-10ore /zi cu prelungire in weekend.
Aproape toti clientii tai o sa isi doreasca vizionari dupa ora 17.00.
Programul tau de lucru fiind de la 9.00-17.00 (asa o sa ti se spuna la interviu)
Salariul net de care o sa discutati la interviu este de 1500 lei in prima luna si cate 1000 lei in lunile 2 si 3.
SALARIUL pt prima luna se plateste la sfarsitul lunii a2-a. Deci daca te angajezi la 1 oct tu de fapt o sa iti ei primi bani pe data de 25 noiembrie.
Eu de fat nu mi-am recuperat nici un ban de la ei pt ca mi-am gasit ceva mult mai bun si NU am stat pana la data de 25.08
De atunci ma tot chinui sa dau de ei, si atunci cand dau nu stiu ce sa imi spuna de salariu.....este normal asa ceva???
Sunt total neseriosi.
V-as sugera sa nu va pierdeti timpul la un astfel de job......doar daca doriti sa faceti un voluntariat neplatit.
Ei nu sunt in stare sa plateasca un salariu net de 100 lei in 3 luni. (cel de pe cartea de munca )..
Mult succes!!!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?