Forum despre Mercury Research


Xenos Vineri, 20 Iulie 2012
Mercury Research este o firma care efectueaza sondaje de opinie in schimbul carora ofera participantilor puncte care apoi se pot transforma in bani. Sunt intregistrat de o luna si ceva, am primit pana acum 3 sondaje dar nu am apucat sa completez decat unul, pentru ca aceste sondaje trebuiesc completate cat mai repede (in primele ore, se pare) dupa primirea invitatiei de participare la sondaj. Deci pentru a putea completa aceste chestionare, trebuie sa "fii pe faza". Pe acest ultim chestionar am apucat sa il completez, dar la final mi-au multumit pentru participare si m-au anuntat ca din pacate au acumulat suficiente raspunsuri care corespund profilului meu. Nu am inteles de ce nu au facut asta de la inceput. In mod normal, daca s-au acumulat suficiente raspunsuri, trebuia sa fie inchis studiul respectiv (pentru acel profil) si oprit accesul la sondaj. In aceste situatii participantii chiar pierd timpul degeaba, nici macar nu raman cu satisfactia ca raspunsurile lor vor fi luate in considerare.
Laurine Miercuri, 12 Decembrie 2012
Sunt seriosi cu plata? M am inregistrat azi la ei in urma unei invitatii provenite de pe ejobs in urma depunerii unui CV...momentan am completat un chestionar...am acumulat 4 puncte ... Sper sa imi mai trimita si altele...:)
Ram Sambata, 23 Februarie 2013
Hey! Luni am un interviu pentru un internship la aceasta firma. Imi puteti oferi detalii despre firma? mediul de lucru/salarii/cerinte/teste ce se dau la interviu etc? m-ar ajuta foarte mult niste info...multumesc!
Adrian Vineri, 26 Aprilie 2013
Pai depinde ce inseamna pentru unii bani putini. Poate si 1600 sunt putini... pentru altii si 1800
lu Duminica, 28 Aprilie 2013
Pentru operatorii de chestionare asistati de calculator aveti idee cat se mai da pe ora?
anonim Miercuri, 15 Mai 2013

Am lucrat la Mercury, pe functia de operator interviu (asistat de calculator).


Salariul e de 451 lei la 114 h/luna plus 14 bonuri, orele suplimentare sunt platite cu 5 lei ora. Zilele de sarbatoare legala sunt libere, dar nu sunt platite.

cookie Duminica, 18 August 2013

am lucrat si eu 5 luni la mercury research. e un job ok pentru cineva care are nevoie doar de bani de buzunar. salariul este de 450 lei la 114 ore, dar lunar lucrezi fara full peste 114, deci iei undeva la 550 de lei + 11 sau 14 bonuri, nu mai tin minte exact cate bonuri.

 

Pentru o perioada de tranzit in care nu ai altceva de munca, ceva de genul 2- 3 luni e ok, pentru ca sunt niste bani pe care ii iei nu ii dai. Salariul se da la timp, ba chiar mai devreme. Cand am lucrat eu data de salariu era pe 10, dar mereu ii luam intre 5 si 7.

tudorita Duminica, 27 Octombrie 2013
Stie cineva pentru focus grup? Ce implica, se merita, etc.
Aseistul dezamagit Miercuri, 13 Noiembrie 2013

Salutare,

Azi am fost si eu la Mercury Research. Eu sunt stundet la ASE si am aplicat pentru un program de practica prin facultate. Am fost repartizat de facultate la MR. Am ajuns acolo. Sediul arata ca naiba. Am intrat intr-o camera de focus grup (camera de 8 persoane) unde eram 14 studenti, stateam toti foarte ingesuiti. Vine o duduie la noi, ne da 2 teste in limba engelza si ne zice ca avem la dispozitie aproximativ 60 de minute. Testele erau destul de greute, in engleza, cu logica. Nu erau teste de 60 de minute. La final, a intrebat cineva cand o sa primim raspuns, iar tipa respectiva a a zis ca peste o saptamana.

eu doar eu Miercuri, 27 Noiembrie 2013
buna ziua. in urma cu cateva zile mau contactat cei de la mercury sa fiu operator de sondaje door2door. stie cineva care cum este cat se plateste se da bani la timp cum este la oameni astia . te inteapa la bani. cum e cate sondaje poti sa faci pe luna ca daca stiu ca se poate lua bani fratica eu fac sondaje daca e nevoie
da nici sa muncesc pe degeaba nu o fac mia zis fata asta de la telefon ca 5 lei pe sondaj de 30 de min se da. dar depinde de distanta timp alocat bla bla-uri deastea.rog seriozitate si raspunsuri decente ms mult.
ana Vineri, 25 Aprilie 2014
Am fost chemata la un interviu dar la ce opini sunt.... Nu ma mai duc.
....... Marti, 6 Mai 2014
Se plateste 1 leu pe un interviu de 10 minute ca sa iei 30 de lei trebui sa stai toata ziua
mihaela Luni, 12 Mai 2014

Eu lucrez aici si e destul de ok cu plata pe chestionar. Au plecat cei care nu prea faceau nimic. Salariu e mai ok acum cand poti sa ajungi la 7-8 milioane pe luna. Mie imi convine caci poti castiga mai mult.

eu Marti, 13 Mai 2014
M.au sunat pt jobul operator de interviu.Dna X mi.a spus la telefon ca nu am coordonator, ca mi se trimite contractul de colaborare prin posta si ca sunt platita la nr. de chestionare realizate.A spus ca o sa primesc si laptop.Ceva detalii?Cam cat se da pe chestionar?Orar obligatoriu de lucru?
ok Marti, 27 Mai 2014
Asta cu plata de 1 leu pe chestionar de 10 minute nu e corect caci sunt chestionare si de 3 lei, 6 lei, 10 lei. Daca lucrezi 5-6 ore pe zi sari de 500-600 de lei garantat. S-au mai linistit si chiar e de lucru. Daca vrei poti sa lucrezi 8-10 ore caci ai ce sa lucrezi. Pe vremurile astea cred ca se merita...
operator CATI Luni, 4 August 2014

salutare.

am lucrat si eu la mercury research din iunie 2008-noiembrie 2009, pe atunci cateva lucruri nu erau ca acum.
in primul rand eu am lucrat operator CATI(realizam interviuri prin telefon cu PC-ul in fata) plata era 6ron/h, programul 6h L-V, S 5 h(fara bonuri de masa).

puteam sa ne facem programul relativ, adica de pe o zi pe alta veneau supervizeri si ne intrebau cum venim maine, eu cel putin in 2008/09 puteam sa zic cand vin sau sa gasesc coleg care sa vina 12 h ca eu sa pot lipsi. pe vremea aia era ok.

daca vorbeam intre noi sau sunam 1 min sau nu sunam 1 min nu se intampla nimic, mai intarziam la munca sau din pauza nu era problema, ne atrageau atentia dar nu ne taiau ora lucrata.

dupa ce vad acum e groaznic acolo, computere si echipament vechi erau si atunci dar asta conta putin, scaune gaseam destule care sa fie intregi, plata era ok pt 2008, supervizeri se comportau preferential cu anumite persoane, dar pertotal era o atmosfera ok.
acum dupa aproape 4-5 ani plata e chiar mai proata decat atunci, nicio schimare a echipamentelor.

Carmen Marti, 11 Noiembrie 2014
Didi, Arina v-as ruga sa imi detaliati un pic exercitiile din testele primite la Mercury. Maine sustin si eu aceste probe pentru postul de Junior Research Consultant. Cat au durat probele? Daca imi puteti da cateva exemple de intrebari? Va multumesc.
Maria Duminica, 23 Noiembrie 2014
Rog si eu un raspun la intrebarea adresata de carmen.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?