Forum despre Metro Cash and Carry Romania


andra89 Vineri, 17 Ianuarie 2014
In magazine sau in centrala? La ce functie te referi mai exact? Npc. ;)
Ana01 Marti, 25 Februarie 2014
Buna, ati putea va rog sa-mi spuneti ce salarii ofera pentru un angajat mid-level in departamentul de achizitii in centrala, nu in magazine?
Sick&Tired Marti, 4 Martie 2014
@Ana01, te referi la departamentul Buying? Asistent buyer? 1800 net + bonuri din cate imi amintesc - adica anul trecut. Acum nu stiu cum mai este.
Miki23 Joi, 6 Martie 2014
Buna, aveti idee cat este salariul pentru postul de Operator Introducere Date Reachizitii?
Si programul de lucru?
ionut Joi, 6 Martie 2014
Buna am fost sunat pr un interviu pt postul de agent achizitie clienti cei care au ocupat acest post puteti sa-mi spuneti ce presupune si care este salariu. Multumesc
Alex Luni, 24 Martie 2014
Ce stiti de postul de "Agent achizitii clienti"? Care e treaba cu el? Salariu? Multa munca?

Multumesc frumos!
mihaela Sambata, 29 Martie 2014
Buna stie cineva despre postul de functionar informatii clienti?care este fisa postului,ce salariu este si programul de lucru? Multumesc
cornelia Duminica, 30 Martie 2014
Buna stie cineva despre postul de casier in centrala?Care este procedura si care este salariu avand experienta in casiera dar nu in domeniul comertului?Multumesc
robert Marti, 15 Aprilie 2014
cei care ati fost la interviu in luna martie/aprilie 2014, ati fost sunati pentru al doilea interviu?sau ati fost sunati sa vi se confirme/respinga ceva? daca da, cam in cat timp de la interviu ati fost sunati?
iulian Miercuri, 7 Mai 2014
Salutare
Am fost chemat pt un interviu pe postul de lucrator comercial. Nu stiu inca ce sa fac...
Ce salarii sunt pt acest post?
Andrada Joi, 15 Mai 2014
Salutare.
Daca ai aplicat pe post, poate ar fi bine sa te duci, nu? La cat de rar se intampla in ziua de azi sa ne cheme/invite cineva la interviu....
Stiti cumva daca postul de Asistent administrativ in departamentul de achizitii si merchandising este in centrala sau in magazin?
Multumesc
Zwenky Miercuri, 28 Mai 2014
Si totusi, nu s-a dat un raspuns pentru acel post de asistent administrativ. Am dori sa stim mai multe legate de atributii/program de lucru/salariu.
roza Luni, 2 Iunie 2014
Asis ADM este pe partea due cumparari, in principal. Nu stiu care este salariul IAR programul luni-vineri CU mari sanse due ore suplimentare neplatite.
cristi Miercuri, 4 Iunie 2014
imi poate spune cineva cum este in departamentul de calitate?
roza Joi, 5 Iunie 2014
La dept calitate se testeaza produsele, se dau avize de calitate. Cat e de ok, eu personal, nu stiu.
Bogdana Luni, 16 Iunie 2014
Nu cunoaste nimeni informatii cu privire la salariul aferent postului de asistent administrativ? Chiar se sta peste program?
opo Joi, 31 Iulie 2014
stie cineva daca am fost la primul interviu la cit timp te suna pt. un al doilea interviu cu oferta de salarizare multumesc
Tempest Miercuri, 24 Septembrie 2014

Intr-o perioada in care Metro angaja pe rupte, am ajuns si eu sa fiu angajat acolo. Salariul era minimul pe economie la vremea respectiva + bonuri de masa. Program in 2 schimburi, uneori prindeam o zi libera pe saptamana, alteori chiar 2 (un fel de loterie). Orele suplimentare erau platite dar nu erau agreate. Unii colegi erau ok, altii nu.

Partea buna e ca primeai salariul la timp, aveai 30 de minute pauza sa mananci, puteai da peste colegi ok. Partea proasta e ca managementul lasa de dorit.
HR-ul era doar un birou in care mai puteai intra din cand in cand sa ceri un pix sau o foaie, daca nu gaseai in alta parte. Daca aveai o problema, ramaneai cu ea. Daca insa cauzai o problema, vai de capul tau.

Metro 20

elle Sambata, 4 Octombrie 2014
job-ul Agent Achizitii Clienti e un job de teren. efectiv mergi numai pe jos, pentru ca nu-ti da masina de serviciu. doar managerii au masina de serviciu si benzina moca. si te duci din usa-n usa, la fiecare magazin, asociatie de proprietari etc. si le reactualizezi datele referitoare la legitimatiile de client. sau, daca intalnesti persoane care nu au legitimatie, incerci sa-i convingi sa-si faca. dar, in general, lumea nu e receptiva. motivele sunt: magazinul e in capatul orasului (prea departe, nu se merita benzina consumata, nu sunt mijloace de transport), preturi prea mari in comparatie cu hypermarketurile concurente si care vand la bucata, si nu en-gross, cum vinde Metro; lumea e satula de tepele pe care si le-au luat de la Metro, ca clienti. E multa munca fizica! mergi fff mult pe jos, trebuie sa le mai si distribui cataloagele cu oferte, si o sa te doara umerii si spatele de la atata carat. Se lucreaza indiferent de conditiile climatice (nu conteaza ca e canicula, sau frig, vant, ploaie, furtuna; trebuie mers pe teren si facut legitimatii). Se lucreaza cu target, dar care nu poate fi atins, pentru ca lumea nu mai vrea sa vina la Metro sa cumpere ceva. Bineinteles, se lucreaza cu oamenii si vei incasa toate injuraturile si toate frustrarile si nemultumirile oamenii, referitoare la aceasta firma! Salariul e de 1260 RON pe contract + bonuri de masa. NU se da masina de serviciu! Se merge doar pe jos! Eu personal nu recomand acest job, nici din perspectiva salariului, nici din cea a conditiilor de munca. Ca sa nu mai zic de faptul ca Metro e in faliment. te duci in magazin si vezi 3 clienti. vezi mai multi angajati decat clienti. Metro nu mai e ceea ce a fost la inceput, cand detinea monopolul. in ultimii ani s-au deschis o gramada de super/hypermarketuri, care au preturi mult mai mici si care vand la bucata si care sunt si mai aproape de casa omului.
eu30 Luni, 20 Octombrie 2014
Verificator Platforma Ambientala detalii ???????? va rog salariu ?????

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?