Forum despre Metro Systems Romania


M Luni, 10 Noiembrie 2014
Eu unul sunt multumit.
Am avut parte si de training-uri, si de team building-uri.
Da, inca se lucreaza la cladire, parcarea nu poate ajunge pentru toti 700 din cladire, dar microbuzele sunt dese pentru metrou, colectivul e mai mult decat ok, ai respectul managerului, daca nu si al team leader-ului.
Salariul e putin mai mare peste media pietei, cum s-a spus, dar creste greu.

Poti imbratrani in firma asta si eu sunt de acord cu asta.

De ce pleaca lumea? Fiindca vor o gura de metrou langa firma, fiindca au gasit mai multi bani, dar pe mai multa munca. La Metro Systems poti sa-ti schimbi proiectul daca sunt pozitii libere, nu se supara nimeni. Stiu multi care au trecut de la QA la dezvoltare.

Cel mare avantaj e flexibilitatea programului. Vii cand vrei si pleci cand vrei, atata timp cat iti faci orele lunare (pontaj cu cartela).
Cel mai mare dezavantaj e cantina. Preturi peste medie pentru o mancare... ce lasa de dorit.
CristinaB Joi, 16 Iulie 2015

Hello, as vrea sa adaug si eu cateva lucruri referitor la ce s-a scris pana acum:
- Intr-adevar cladirea nu este lg metrou, dar cu microbuzele puse la dispozitie ajungi in 7 minute (cu tot cu statul la semafor). Poti veni cu masina personala si ai parcare subterana/supraterana.
- Cladirea nu este in constructie asa cum s-a zis, ci a fost in renovare foarte putin timp, tot pentru angajati, sa le ofere conditii cat mai bune (se lucra doar dupa ora 18:00 pana dimineata la 6:00, tocmai pentru a nu ne deranja). S-au facut sali de masa foarte moderne, sala de innovation, schimbarea instalatiei de aerisire etc
- Programul nu este flexibil, ci este foarteee flexibil. Nu ai ora fixa de venire/plecare, atata timp cat iti faci treaba si clientul e multumit. Conditia este sa faci 40 de ore pe saptamana/ nr de ore pe luna.
- Colegii sunt foarte ok si atmosfera de la birou este incomparabila.
- Avem parte de minim 2 petreceri pe an cu toata firma in locatii moderne si frumoase.
- TeamBuilding-ul este nelipsit in fiecare an pentru fiecare departament.
- Exista cursuri/certificari pentru ceea ce avem noi nevoie (de ex nu poti cere curs de CCNA, cand tu lucrezi cu baze de date).
- Salariile sunt ok pentru domeniul IT. Cat despre mariri/bonusuri, daca iti faci treaba cum trebuie si esti implicat, iti sunt apreciate eforturile.
Nu mai intrebati cat se da pe la diferite departamente, pentru ca 1. nimeni nu va zice pentru ca e confidential, 2. difera de la om la om, de la departament la departament.
- De asemenea, s-au adus chestii inovative pentru angajati: o data pe saptamana vine Burger Van, o alta zi pe sapt vine Gellato, poti imprumuta carti de pe Bookster si iti sunt aduse la birou etc

Lolita Joi, 6 August 2015
Buna

despre interviurile tehnice se poate stii ceva, sunt teste grila ,discutii sau aplicatie pe pc? cum decurge un interviu tehnic?
Bibinio Marti, 20 Octombrie 2015
Cat dureaza perioada de recrutare? M-au asigurat ca in maxim trei saptamani voi fi anuntat despre decizia luata, dar s-a scurs mai mult de 45 de zile de la primul interviu.
anonim20 Vineri, 12 August 2016
Este o firma buna doar pentru incepatori. Principalele avantaje sunt flexibilitatea programului si libertatea, nimeni nu te controleaza ce faci, la cat vii si cand pleci. Ca si dezavantaje, este un haos destul de mare pe proiecte, oamenii sunt dezorganizati, fiecare arunca vina pe cine poate si nu isi asuma responsabilitatea pentru greseli. Managerii in general nu stiu tehnic aproape deloc, nu se implica in probleme importante si nu stiu sa motiveze oamenii. Nu ii intereseaza daca intr-o echipa muncesc toti la fel sau o singura persoana duce tot greul.
KinderOne Miercuri, 7 Decembrie 2016
Am fost recent la interviu pt Senior QA Engineer, am sustinut toate testele (3 la numar) , tehnic, programare, si discutie .Dupa aproximativ 3 saptamani mi-au dat mail sa-mi zica ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?