Forum despre Metropolis Bets SRL


ADMIN - undelucram.ro Marti, 14 Mai 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Metropolis Bets SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Metropolis Bets.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Nick Vineri, 22 Noiembrie 2013

Buna seara, in primul rand vreau sa dezvalui adevarata fata si munca de la SuperBingo Metropolis (Metropolis Bets).Pe langa faptul ca firma veche a intrat "fortat" in insolventa si apoi a renascut un nou Bingo"CURAT"..stiti toti cum se fac magariile..Vreau sa va spun ce inseaman sa lucrezi ca Asistent manager(Supervisor):Pentru inceput acei 2400RON nu sunt sunt doar 2250, lucrezi cu masina personala si desi ei se lauda ca iti asigura benzina la descretie abia treci de la o zi la alta pe ROSU, promisiunea ca iti asigura anvelope de iarna +reparatii auto-Prieteni despre ce vorbim -MINCIUNI-....In sectorul 2 acolo unde am reusit performanta de a sta o luna unde a trebuit sa o suport pe cineva care tipa si urla fara motiv injura si se crede o persoana foarte importanta si are impresia ca stie absolut tot si care in maximum o luna te va "forta" sa pleci prin diferite mijloace.Cea care ii tine spatele este directoarea,care nu este departe de ea.Inca din prima zi in care m-am angajat la ei am fost pe la """""agentii de vanzari"""" cei care vand bilete in piata...prog zilnic de la 8.00-18.00...dar in fine cum or fi ei m-au anuntat sa le spun cand implinesc onorabila vechime de o luna la firma(razand)..apoi imi vor explica ei de ce !!
Tu lucrezi ATENTIE!!! ZILNIC!.....de la 8:30-22:30 pe masina ta personala pe uzura masinii tale suportata 100%de tine ca ei oricum au grija sa te minta ca iti vor deconta......si faci minimum ..........4000.......... KM pe luna (Bucuresti+Ilfov) in conditii de stress+bataie de joc zilnic si presiune nejustificata.Prieteni aveti grija unde va duceti ca riscati sa va distrugeti masina+nervii+sanatatea pentru?!?!?!?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?