Forum despre Microsoft Romania


Dragos Duminica, 2 Martie 2014
GoPro, corect. In acest caz nu as putea sa iti confirm sau sa infirm, pentru ca pur si simplu nu stiu cum se procedeaza, si nu vreau sa vorbesc prostii care sa te induca in eroare. Eu cunosc doar ce mi s-a spus pana acum...imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult.

Pot doar sa presupun ca eu voi fi mai mult pe instalari si incidente de nivel expert, parametrizare on the fly, conectari remote la client, chestii ce tin mai mult de probleme punctuale ce apar pe parcurs. Pe cand tu ai fi on-hand, la client, instalari, back-up-uri, inginerie de sisteme - care intr-adevar dupa cateva luni te poti translata pe alte tehnologii.

Dar astea sunt doar ipotezele mele. Doar managerul te poate lamuri mai bine.
sysadmin Luni, 3 Martie 2014
eu am mai fost sunat pt ceva pozitie Exchange engineer, am trecut inca odata interviul tehnic si nu m-a mai cautat nimeni de vre o 4 5 saptamani.
sysadmin2 Luni, 17 Martie 2014
GoPro, ai primit ceva?
xyz Miercuri, 19 Martie 2014
Buna ,
Stie cineva care este range-ul salarial pentru MS Project Engineer?
Multumesc anticipat.
Dragos Joi, 20 Martie 2014
Depinde de experienta ta. De la 4000 in sus in orice caz.
123 Vineri, 21 Martie 2014
Dragos, 4,000 lei or EUR? Net?
xyz Vineri, 21 Martie 2014
@Dragos in domeniu am experienta dar sa fim serios MS Project e o particularitate nu e un program cu care lucrezi on a daily bases dar am primit materialele inainte de interviul tehnic iar la interviul tehnic a decurs totul ok am stiut sa rasp la intrebari si nu au fost doar legate de asta au fost legate si de retelistica etc.
In opinia ta crezi ca e mult sa cer 4800 in conditiile precizate mai sus?
Multumesc
Diana Vineri, 21 Martie 2014
Salut,

Cam ce salarii sunt pentru pozitiile de pe Office 365, limba olandeza?

Multumesc!
Dragos Vineri, 21 Martie 2014
123 - RON, net, evident. 4000 euro nu iau nici managerii de proiect. Nici pe departe.

xyz - MS Project nu e o particularitate.

Sa ne intelegem, toate pozitiile sunt de suport pentru tehnologii Microsoft, DAR clientii nu sunt persoane fizice. Sunt firme care folosesc produsele MSFT. Se lucreaza cu cazuri/incidente, care vin de la clienti si trebuiesc rezolvate. Daca au zis ca au nevoie de un specialist pe MS Project, nu au spus-o ca sa se afle in treaba. Inseamna ca au clienti care lucreaza cu asa ceva.

Nu cred ca e mult sa ceri 4800. De fapt, nu cred ca e mult sa ceri 5-6000, nu te omoara nimeni daca ceri. Cat iti vor da, e cu totul altceva, dar mai bine sa ceri cu 20-30% mai mult decat ar fi realist, ca sa ai de unde scadea.

Diana - depinde de nivelul de suport - la nivel 2 in jur de 5000 net, in functie si de experienta.
xyz Vineri, 21 Martie 2014
Merci Dragos .
Diana Miercuri, 26 Martie 2014
Multumesc, Dragos!
Cosmin Sambata, 29 Martie 2014
Dupa ce am citit in mare cam toate paginile de discutii, tot nu am inteles cam ce salarii se dau pe customer support in franceza/germana.Mentionez ca termin facultatea in vara, iar interviul a fost obtinut prin programul microsoft student partners care ne au precizat de mai multe locuri libere, cum ar fi CSS pe sharepoint, link, ofice365, active directory. In urma interviului, daca sunt acceptat, urmeaza un training pe vara, de asemenea platit. As vrea sa stiu cat as fi platit atat pe perioada interviului cat si dupa.
Dragos Luni, 31 Martie 2014
Cosmin, probabil ca undeva pe la 2500-3000 RON net maxim, tu neavand experienta. Cu timpul, mai creste.
Batranu' Luni, 31 Martie 2014
@ Cosmin, avand in vedere ca abia termini facultatea, fara experienta, chiar crezi ca poti avea pretentii salariale? Sau poate ai tu alte planuri si te angajezi in afara pe cateve mii acolo (de euro evident)
Batranu' Luni, 31 Martie 2014
Salut Dragos! Cum e dupa prima ta luna acolo?
Eu incep intr-o luna dar voi face altceva.
melcon Luni, 31 Martie 2014
@Batranu'
N-am treaba cu Microsoft, doar trecusem p-aici sa citesc ultimele commenturi. Si al tau descrie perfect mentalitatea romaneasca, din cauza careia suntem unde suntem. Pentru binele tau sper sa ti se deschida orizonturile la un punct altfel ... Si ca postul sa fie totusi constructiv : oricine ar trebui sa aiba pretentii, inclusiv angajatul care pune chestii pe raft la Kaufland pe 700 ron. TU vii la munca, iti dai practic ore din viata ta, pentru ce ? ca sa spuna unu ca tine 'chiar crezi ca poti avea pretentii financiare ?' ... exact d-asta.
@melcon Luni, 31 Martie 2014
ai mare dreptate melcon
RDK Luni, 31 Martie 2014
Cand tu abia ai iesit de pe bancile facultatii, ghici ce? Heeeei, habar nu ai de nimic pt ca n-ai facut practica, iar daca ai facut, 99% a fost la misto si concret, nu prea ai habar de nimic. Nu zice nimeni sa lucrezi la MS pe 800lei, dar nici nu poti cere 2500 pe vreun post de suport tehnic, cu 0 luni experienta. Cand esti stapan pe tine si cu multe intamplari trecute cu bine, atunci poti emite niste pretentii, pana atunci, fii multumit ca ti s-a intins o mana care iti ofera sansa sa inveti ceva
Cosmin Marti, 1 Aprilie 2014
Pretentii salariare cred ca ar trebui sa aiba oricine, fie ele mai mari sau mai mic. Stiu ca nu am experienta si nici nu ma astept la un salariu mare, si da, e o mana intinsa, dar eu in prezent am un job, in cercetare, insa pe bani ridicol de putini. Aspectul asta ma face sa ma gandesc la un alt job si de aceea iau in calcul si varianta asta. Insa daca as stii de pe acum salariul poate m as concentra mai putin sau mai mult pe interviu.
melcon Marti, 1 Aprilie 2014
@RDK
Te rog evita scuze d-astea romanesti de multinationala care angajeaza sclavi : "ca vai n-ai experienta, nu stii nimic bla bla". Cosmin a zis franceza/germana, suport tehnic. Ok poate pe suport tehnic mai are nevoie sa invete chestii, ca zici tu ca n-are experienta, DAR ghici ce .. e nevoie de un angajat pe franceza si germana, adica practic daca e fluent, deja detine mai mult de jumatate din ce se cere pentru post (cui ii pasa de experienta ?). Eu pt un post de genul asta, eu n-as pleca de acasa fara macar 2500 ron NET. Si spun asta pt ca, doar germana e platita cu aproape 2500 in call center.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?